Veľké porovnanie modrých odlakovačov

16:27

Nájsť dobrý odlakovač môže byť drina. Zistila som to vtedy, keď som si začala lakovať nechty lieskovým lakom a lakmi s trblietkami. Navyše, ak lak vysušuje nechty a jemnú kožičku okolo nich, automaticky sa stáva nepriateľom číslo jeden. Keďže som minula odlakovač od Avonu (na moje prekvapenie dosť dobrý), rozhodla som sa kúpiť si niekoľko odlakovačov a porovnať ich kvality. Súboj to bol rozhodne zaujímavý.




















Nebudem klamať: všetky tri odlakovače odlakujú vynikajúco! Každý má ale iné vlastnosti a tak som predsa len zostavila rebríček obľúbenosti.

Na 1. mieste sa umiestnil odlakovač Lumene, o ktorom si môžete prečítať:

      "Odlakovač nehtů Lumene Gloss & Care Nail Polish Remover.
Odlakovač Lumene Gloss & Care Nail Polish Remover snadno a rychle odlakuje nehty"

Na prvom mieste skončil pre niekoľko dôvodov. V bielom obale s modrým písmom sa nachádza vynikajúci odlakovač. Má 100 ml, je menší a aj vďaka tomu so mnou cestoval aj na dovolenku, kde som tiež chcela mať perfektne upravené nechty. Má maličký otvor a práve to sa mi na odlakovačoch páči. Mám akýsi pocit bezpečia, že ak doň aj drgnem, keď je pootvorený na stole, nevyleje sa z neho veľa a nič neoblejem. Ďalej treba dodať, že nesmrdí. Teda, nesmrdí. Rozhodne nepatrím k ovoniavačom odlakovačov, ale ide o to, či nezanechá smrad, z ktorého bolí hlava. Tento takú vôňu rozhodne nemá a dokonca ju ani nie je tak veľmi cítiť.Navyše, ruky po použití pekne voňajú.  To najúžasnejšie je, že odlakuje všetko. A to myslím naozaj, že všetko. Farebný lak, pieskový lak, pri trblietkach treba pritlačiť, ale ide to. Rýchlo, bez vysušovania, bez pohoršenia, že som si kúpila hlúposť. Nie, je skvelý. Bez debaty. A Lumene ma zaujalo tak, že sa pozriem aj po ďalších výrobkoch.
100 ml stojí 2,78 eur.


Na druhom mieste sa ocitol Astor Nail Polish Remover Express, o ktorom si môžete prečítať:

       "Dodáva nechtom lesk a obnovuje ich prirodzený vzhľad. Použitie: Aplikujte na vatový tampón a odstráňte lak z nechtov."

Hoci Astor nie je značka, ktorú by som mala doma v hojnom zastúpení, celkom rada sledujem, čo sa u nej deje a aké novinky prináša. Tento odlakovač som mala v hľadáčiku už dlho, ale až teraz som sa k nemu dostala. Má  100 ml a zo všetkých odlakovačov má asi najvýraznejšiu vôňu. Musím kvôli nej poriadne vetrať, inak môže nastať hlavy bôľ. Má veľký otvor. Napriek výraznejšej vôni ale musím povedať, že je skvelý, lebo veľmi dobre odlakuje. Všetko. Trblietky, pieskový lak, farebný lak. Vlastne, s Lumene je celkom porovnateľný, na druhom mieste skončil len pre výraznejšiu vôňu a obsah acetónu. Asi sa pozriem na značku Astor trochu pozornejšie.
100 ml stojí 2,36 eur.

O značke Sally Hansen som čítala viacero recenzií, viac menej pozitívnych, preto som sa rozhodla vyskúšať odlakovač bez acetónu Acetone Free Polish Remover. Oproti predchádzajúcim dvom odlakovačom má 200 ml a je za približne za tú istú cenu ako Lumene alebo Astor. Tiež ma väčší otvor, ale našťastie, vyliala som z neho len raz :) Páči sa mi, že je bez acetónu, ale obsahuje parabény, čo trošku naklonilo misku váh. Smrdí menej ako astorový. Pieskové laky odlakuje dobre, farebné výborne, trblietavé menej. Celkovo ale nie je zlý, na tretie miesto ho posunuli parabény a slabšie odlakovanie trblietavých lakov.
200 ml stojí podobne ako predchádzajúce odlakovače.


Ak si lakujete nechty len farebnými lakmi, vrelo odporúčam všetky tri, pretože s nimi si poradia naozaj dobre. Na pieskové laky sú vhodné tiež, na trblietavé laky odporúčam Astor a Lumene. Cenovo sú si podobné, rozdiely medzi nimi minimálne, ale favorit je jasný - Lumene! :)


Aký odlakovač momentálne používate? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe