Štedrá dávka kozieho mlieka pre vlasy

14:09

Línia kozie mlieko je u Ziaji jedna z najobľúbenejších. Sama som skúsila niekoľko jej produktov a musím povedať,že s viacerými som bola naozaj spokojná. Kozie mlieko pre vlasy sme už doma skúsili. Pripomenieme si, aký je šampón a kondicionér a poviem vám niečo o maske, ktorú sme skúsili ako novinku.





















O šampóne s kozím mliekom si môžete prečítať:

       "Šampón na vlasy s keratínom
posilnenie – vyhladenie
suché vlasy, drsné, bez lesku
Charakteristika: Saténovo jemný šampón pre profesionálnu hygienu a starostlivosť o zničené, suché, drsné a matné vlasy. Obsahuje keratín, prirodzený stavebný prvok vlasov a proteíny kozieho mlieka – účinné zložky, ktoré obnovujú vlasy v miestach poškodenia, zlepšujú ich pružnosť, zabraňujú krehkosti a lámavosti.
Pôsobenie: Jemne umýva a ošetruje vlasy. Šetrne čistí pokožku hlavy. Obsahuje regeneračné a vyživujúce zložky. Zanecháva vlasy mäkké a hladké na dotyk. Zväčšuje objem, uľahčuje rozčesávanie a úpravu vlasov.
Použitie:Šampón naneste na mokré vlasy a masírujte do vytvorenia peny. Dôkladne opláchnite. V prípade potreby postup opakujte. Po umytí odporúčame použiť kondicionér a masku na vlasy z línie Kozie mlieko pre komplexnú starostlivosť na posilnenie a vyhladenie vlasov.
Základné zložky: fytokeratín, komplex zložiek kozieho mlieka"

Šampón má 400 ml a je klasicky biely, jednoduchý a typický pre líniu kozieho mlieka.  Vonia krásne, rovnako ako pleťové mliečko tejto rady, ktoré mi sadlo úplne super. Konzistencia je dobrá, ani riedka, ani hustá, veľmi sa mi nerozteká. Pení dosť. Použila som ho raz, moja atopická pokožka ma nesmierne svrbela. Omnoho radšej ho majú moja mamina a sestra.  Vlasy boli po ňom krásne. Prevoňané, jemné, lesklé. Boli nadýchané, nie úplne bez objemu a nie suché. Preto si myslím, že ľudia so zdravou vlasovou pokožkou s ním väčšie problémy mať nebudú.  Drobnou výčitkou je zloženie.
400 ml stojí 3,03 eur.


O vynovenom kondicionéri s kozím mliekom si môžete prečítať:

       "Kozie mlieko – Kondicionér na vlasy s keratínom
posilnenie – vyhladenie
suché vlasy, drsné, bez lesku
Charakteristika: Saténovo jemný kondicionér na zničené, suché, drsné a matné vlasy. Obsahuje keratín, prirodzený stavebný prvok vlasov a proteíny kozieho mlieka – účinné zložky, ktoré obnovujú vlasy v miestach poškodenia, zlepšujú ich pružnosť, zabraňujú krehkosti a lámavosti.
Pôsobenie:Hĺbkovo regeneruje štruktúru vlasov. Vyhladzuje, hydratuje a posilňuje vlasy. Obsahuje nový, vysoko-efektívny kondicionér – Polyquaternium-70. Pôsobí multifunkčne, predovšetkým zlepšuje lesk vlasov. Zanecháva vlasy zdravé a mäkké  na dotyk. Chráni pred rozdvojovaním končekov.
Použitie:Malé množstvo kondicionéra rovnomerne naneste na čerstvo umyté vlasy. Po 3-5 minútach dôkladne opláchnite. Doporučujeme používanie šampónu a masky z rovnakej série Kozie mlieko ako komplexnú posilňujúco-vyhladzujúcu starostlivosť.
Základné zložky: fytokeratín, komplex zložiek kozieho mlieka
Objem:200 ml"

      Ziaja kondicionér s kozím mliečkom je menšou verziou šampónu, má  200 ml, tiež je biely a milý. Vonia rovnako pekne, len menej intenzívne. Jedná sa o biely balzam, s ideálnou konzistenciou. Nanášam ho na vlasy na pár minút, potom ho zmyjem. Vlasy sú po jeho použití celkom jemné, ľahko sa češú a nemám pocit, že by boli zaťažené. Nemastia sa mi z neho, ale kvôli citlivej atopickej pokožke ho nanášam len na vlasy, lebo hlava ma trochu svrbí aj z neho. 
200 ml kondicionér stojí 2,65 eur.


O maske na vlasy s kozím mliekom si môžete prečítať:

      "Intenzívna vlasová maska s keratínom
posilnenie – vyhladenie
suché vlasy, drsné, bez lesku
Charakteristika: Intenzívna saténová, krémová maska na zničené, suché, drsné a matné vlasy. Obsahuje keratín, prirodzený stavebný prvok vlasov a proteíny kozieho mlieka – účinné zložky, ktoré obnovujú vlasy v miestach poškodenia, zlepšujú ich pružnosť, zabraňujú krehkosti a lámavosti. Má silnejší účinok ako kondicionér preto je určená predovšetkým pre vlasy, ktoré sú často ošetrované v kaderníckych salónoch.
Pôsobenie:Intenzívne regeneruje narušenú štruktúru vlasov. Obnovuje hladkosť, hydratáciu a formu vlasov. Obsahuje nový, vysoko-efektívny kondicionér – Polyquaternium-70. Pôsobí multifunkčne, predovšetkým zlepšuje lesk a rozčesávanie. Chráni vlasy pred negatívnymi účinkami kaderníckych úkonov. Nezaťažuje vlasy napriek vysokej koncentrácii účinných látok
Použitie:Masku naneste na mokré vlasy. Vmasírujte a nechajte pôsobiť približne 3-5 minút. Dôkladne opláchnite. Pre komplexnú posilňujúco-vyhladzujúcu starostlivosť odporúčame použiť šampón a kondicionér z rovnakej línie Kozie mlieko.
Základné zložky: fytokeratín, komplex zložiek kozieho mlieka
Objem:200 ml"

Masku striedam s kondicionérom, buď použijem jedno, alebo druhé, ale pokojne možno použiť oboje. Pre vlasy je to dosť dôležité, pretože vďaka tomu sa im dostáva náležitá pozornosť. V tégliku je biela redšia masa, ktorá mi dosť pripomína jogurt. Vonia rovnako krásne ako predchádzajúce dva produkty a stále trvám na tom, že je to jedna z najkrajších vôní od Ziaji. Nanášam ju na mokré vlasy, asi od krku po končeky (pokožke hlavy sa vyhýbam) a nechám pôsobiť niekoľko minút. Umyjem ju vlažnou vodou a vlasy jemne osuším. Po uschnutí sa vlasy ľahko rozčesávajú, sú ľahké, pevné, lesklé a menej sa lámu. 
200 ml masky stojí 3,03 eur.

       Tieto šampóny sú najlepšie pre suché a poškodené vlasy, ktoré sú drsné a bez lesku. Výrobky vlasy zjemnia, vyživia a stanú sa poddajnými a lepšie sa češú. Ak máte mastnejšie vlásky, skôr sa môžu viac mastiť, ale treba skúsiť. Ja preferujem MED šampóny, pretože sú perfektné na môj ekzém.


Produkty nájdete v eshope http://www.fortis-slovakia.com. Viac informácií nájdete na stránke www.ziaja.sk a nájdete ju aj v predajniach Ziaja pre Teba - v Košiciach, Poprade, Trenčíne a v Trnave. 


Aký vlasový produkt od Ziaji ste skúsili a boli ste spokojné? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe