Biela maska

9:02

Keď zbadám novú pleťovú masku, oči sa mi rozžiaria ako malému dieťaťu pod vianočným stromčekom a horúčkovito premýšľam, či ju potrebujem, koľko som už v ten mesiac minula a či sa ešte jedna doma nezíde. Ono je to taká vášeň ☺ Ale odkedy   som zistila, ako veľmi mi masky pomáhajú, najmä prachové, do nich neváham investovať. Doma si ju rada miešam sama, ale keď niekam idem, beriem si radšej tubičku alebo jednorázové masky. Nezavadzajú, nie je s nimi toľko práce a viem, že ich miniem a neponesiem domov. Keď som nakupovala v Pink Pandičke nejaké drobnosti, do oka mi padli dve masky od Hi!Life. Čierna a biela. Ako jin a jang. Zaujali ma obalmi, takými podobnými, ako majú niektoré džúsy. Objemovo boli síce menšie, ale povedala som si, že na výlety budú ideálne. Ehm, jednu som minula už doma ešte skôr, ako sme niekam išli. Prekvapili ma, dokonca som aj nadávala, ale v niečom sú naozaj zaujímavé.






O kokosovej maske na tvár si môžete prečítať:

        Biela maska s hlinou a kokosovým olejom vám pomôže vyčistiť mastnú T-zónu. Pokožka je po použití čistá a hydratovaná. Ako sa maska používa? Naneste na navlhčenú tvár a krk; vyhnite sa kontaktu s očami. Masku nechajte pôsobiť 5 až 7 minút a dôkladne opláchnite teplou vodou.
Použite masku dvakrát týždenne alebo podľa potreby.
Množstvo: 80 ml
Zloženie: AQUA, KAOLIN, COCOS NUCIFERA(COCONUT)OIL,GLYCEROLUM, DEHYDROACETIC ACID, BENZYL ALCOHOL

Obal predáva, ako mi opakovala kamarátka v drogérii, keď v ruke držala veľkú skúmavku s drevenou kefkou vo vnútri. Dala som jej za pravdu, lebo len vďaka tomu sme sa zastavili v uličke so zubnými pastami a postávali aj pri iných kúskoch. Tak ma zaujala aj maska. Je v plastovom obale, ktorý vyzerá ako sáčik. Taký, v ktorom bývajú aj džúsy alebo ovocné pyré pre deti. Na jednom konci je plastový vrchnáčik, tiež biely. Obal je jednoduchý, s akousi ružovou bublinkou a písmenkami. Obsah kokosového oleja ma tiež tak nejak presvedčil, že masku chcem skúsiť a tešila som sa na jeho krásnu vôňu. Žiaľ, hneď pri prvou použití ma čakala séria sklamaní a nepríjemných prekvapení. Najskôr ma sklamala vôňa. Po kokosovom oleji takmer ani stopy. Razila vôňa ílu a celkový dojem bol nič moc. Druhým šokom bola konzistencia, pretože maska pripomínala skôr nejakú vodu ako pastu. Aj keď som sáčik potriasla (čo bolo heroický výkon, lebo triasť s niečím podobným je umenie), oveľa hustejšia nebola. Nanášať som ju musela tak, že mi trocha natiekla do ruky a štetcom som ju natrela na tvár. Dušovala som sa, že nič podobné si už nekúpim (kým na poličke sa na mňa vyškierala aj jej čierna verzia, lebo som si ich kúpila naraz) a čakala som, kedy uschne, aby som to dala dolu a nemusela viac nad ňou premýšľať. Odporúča sa mať ju na pleti okolo 5 – 7 minút, ale aj keď ju necháte dlhšie pôsobiť, nestane sa nič. Maska uschne a ide dolu pomerne dobre aj bez  hubku. Pokožka ma neštípala, čo bolo prvé plus od okamihu, ako som ju vzala do ruky. Našťastie, výsledok všetko napravil a hoci jej použitie bolo zakaždým katastrofa, menšia či väčšia, koniec bol dobrý. Pokožku veľmi dobre vyčistí, poradila si aj s niektorými čiernymi bodkami. Nevysušuje ju, ale hydratuje, vyhladí jemné linky a odstráni z pleti stopy únavy. Ostáva žiarivá, jemná a svieža. Takže aj keď je používanie boj, stál za to. O čiernej si povieme nabudúce a napoviem, že je podstatne vydarenejšia ako jej biela verzia.

Plusy:

  • Pekný, neopozeraný dizajn
  •  Šikovná na cestovanie
  • Viditeľne čistí, upokojuje, zjemňuje, vyhladzuje a hydratuje pokožku


Mínusy:
  • Nevonia mi
  • Veľmi riedka, ťažšie sa aplikuje


Za 3,99 eur som ju kúpila v eshope Pink Panda.

S akou maskou ste sa poriadne potrápili, keď ste ju používali?

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Já mám ráda plátýnkové masky, s těmi se trápit snad ani nejde. Mám to ráda co nejjednodušší. Hodně mi sedla avokádová maska od Nobilis Tilia a nevadí mi ani práškové, které se musí smíchat s vodou. Teď jsem si ale vlastně vzpomněla, že mě nebavila černá maska Pilaten, ta mi depilovala celý obličej :-) tahle maska má hodně zajímavý obal, řekla bych že jde o náhradní díl tekutého mýdla :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pilaten trhala chĺpky, aj tá čierna od Missha :) Ja látkové masky nemusím, aj keď občas si nejakú domov kúpim, aby som mala nejakú zmenu :)

      Odstrániť
  2. Mam z toho taky pocit, ze si si rovno mohla dat na tvar cisty kaolin, menej by si sa natrapila a hadam aj vysledok by bol lepsi. Ale chapem, ze si chcela vyskusat :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, bolo by to lepšie :) Ale v poslednej dobe, keď nakupujem a chýba mi pár eur k poštovnému zadarmo alebo darčeku, kúpim aj to, čo by som inak nekúpila. Takže sa tak dostanem aj k takýmto veciam :)

      Odstrániť
    2. Tak to uplne chapem :D ale zas niekedy motyka vystreli, treba skusat

      Odstrániť
    3. Presne, niekedy sa dá nájsť super produkt :) Ale už nie raz som sa aj sekla. Našťastie ale častejšie trafím dobré.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe