Jalovcový krém na holenie

16:46

V poslednej dobe sa v médiách množia fotky známych žien, ktoré sa vracajú k prirodzenosti. Neholia si podpazušie ani nohy a prezentujú sa ako prírodné žienky. Na jednej strane ich chápem. Je to pohodlnejšie, pokožka je menej podráždená a nepremýšľam nad tým, že už by sa patrilo s tým niečo urobiť. Na strane druhej ale hodvábne jemná pokožka vyzerá podľa omnoho krajšie a cítim tam akýsi závan sviežosti. Je pravda, že ako brunetka sa s chĺpkami večne jedujem, lebo sú tmavšie, hrubšie, občas zarastú. Hoci ich odstraňovanie ma nebaví, hladká pokožka má väčšiu cenu a neviem si predstaviť, že by som tie moje medvedie nohy ukázala tak, ako ich Pán Boh stvoril.

Roky som si v DM drogérii kupovala penu na holenie, ktorá bola voňavá, farebná a veľmi fajn. Ale potom som skúsila aj prírodnú penu na holenie a zapáčila sa mi tá inakosť. Čím som staršia, tým náročnejšia moja pokožka je. Niektoré produkty, ktoré som milovala, som musela prestať používať, pretože mi začali robiť zle. Taký fixačný sprej už niekoľko mesiacov stojí na poličke, lebo mi tak vysušoval líčka, že som sa na seba ani nemohla pozrieť.  Rovnako tak som sa musela vzdať aj niektorých sprchových gélov. Všetko som postupne začala nahrádzať prírodnou kozmetikou. Aj peny na holenie. Tá, o ktorej vám teraz poviem, vyzerá ako miska plná šľahačky.

Mara Naturals Jalovcový krém na holenie
Mara Naturals


Mara Naturals Jalovcový krém na holenie zloženie

Mara Naturals Jalovcový krém na holenie zloženie

krém na holenie

prírodný krém na holenie

 Jalovcový krém na holenie

O jalovcovom kréme na holenie si môžete prečítať:

      "Holící krém, obohacený o mandlový olej, aloe vera a výtažek z jalovce, je vhodný pro ochranu všech typů pokožky během holení. Přírodní složky krému zklidňují a zjemňují podrážděnou pokožku, dodávají jí hydrataci a podporují její regeneraci.
93,36 % složek holícího krému z řady Jalovec je přírodního původu. Neobsahuje PEG, parabeny, alergeny, alkohol, ani umělá barviva. Za to je krém bohatý na vyživující složky, jako mandlový olej, provitamín B5, šťáva z aloe vera, výtažek z jalovce a další přírodní extrakty.
Aqua*, Stearic Acid*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate*, Glycerin*, Cetearyl Alcohol*, Polysorbate 20*, Aloe Barbadensis Extract*, Parfum, Panthenol, Juniperus Communis Fruit Extract*, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate 
* 93,36 % složek je přírodního původu"

Jalovcový alebo inak povedané borievkový (ihličnatý) krém na holenie od Mara Naturals vyzeral na prvý pohľad ako dobre našľahaný vanilkový krém. V slušivom plastovom tégliku. V čiernych šatách a v čiernom klobúčiku. Ozdobený zlatými šperkami. Už som spomínala, že Mara Naturals má naozaj veľmi elegantne vyzerajúce obaly. Vsadila na jednoduchosť a tento krok sa nesmierne vydaril. Mám na sebe uložené peelingové želé a túto penu a keď ležím vo vani s vyloženými nohami, neviem sa na ne vynadívať :) Krémik obsahuje mandľový olej, aloe vera a výťažky z jalovca. Táto kombinácia by mala pokožku chrániť počas holenia a zabezpečiť, aby aj po holení vyzerala krásne a zdravo.

Viac ako 93% zložiek je prírodného pôvodu a nenájdete v ňom žiadne umelé látky. Po otvorení to vyzerá ako šľahačka. Krásna, nadýchaná, sladká. Už len posypať farebnými cukrovinkami alebo čokoládovými hoblinkami. Niekedy ma to celkom lákalo ochutnať :) Vôňa ma zaujala. Je svieža, príjemná a je v nej kúsok niečoho čarovného. Neviem to ani popísať. Sadla mi okamžite a aj vďaka nej som sa na holenie nôh celkom tešila. Čo bol dosť neobvyklý jav. Prstami naberiem malé množstvo krémovej peny a rozotriem ju po pokožke.

Holenie je ľahšie, lebo žiletka dobre kĺže po pokožke a ide to rýchlejšie. Po použití nie je badať, že koža by bola podráždená alebo suchá. Naopak, je príjemná na dotyk, hydratovaná a červené bodky na nohách nebadať. Mám pocit, že vďaka krému je oholenie precíznejšie a nohy vydržia dlhšie jemné. Zapáčilo sa mi to. Je to iné, je to príjemné, je to také návykové. A pokožka vyzerá omnoho lepšie. Vynikajúci produkt a ak nemáte rady depilátor (ja ho veľmi používať nemôžem), uľahčí holenie.

Plusy:
  • Dobre premyslený obal
  • Pekne vonia
  • Vyzerá ako šľahačka
  • Ľahko sa používa
  • Urýchľuje hojenie, pokožka nie je podráždená, je jemná, hydratovaná a zdravšie vyzerá
Mínusy:
  • Nenašla som

Nájdete v eshope Krásná každý den za 12 eur.

Používate peny na holenie? :)

   

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe