Spojenie medu a kávy

21:19

Používanie klasických tuhých mydiel má u nás doma veľkú tradíciu. Vždy ma poteší, keď sa doma jedno mydlo minie a môžem nejaké nové do mydelničky vložiť. Za posledné roky sme si pár zaujímavých kúskov podonášali aj z dovoleniek a aj naši známi nám okrem čokolády prinesú aj mydielko. Tie bežne dostupné v drogérii nekupujem, omnoho radšej sa zameriam na prírodné mydlá, najlepšie slovenské  a zaujímavé. Také iné. Také, čo niečí, vyčnievajú z davu. Včely sv. Ambróza ponúkajú mydlá čierne s aktívnym uhlím a medom, brazílsku kávu s medom a levanduľu s medom. Skvelo znejúce kombinácie upútajú na prvý pohľad a mala som dilemu, ktoré by som chcela najviac. Brazílska káva a med ale zneli z týchto troch tak najzaujímavejšie.


prírodné mydlo

Brazílska káva a med

mydlo Brazílska káva a med

Včely sv. Ambróza mydlo Brazílska káva a med

Brazílska káva a med

O mydle si môžete prečítať:

       Včely sv. Ambróza predstavujú unikátne prírodné mydlo určené na jemný píling pleti. Makové zrnká jemne odstraňujú odumreté kožné bunky prirodzeným spôsobom. Pravidelným používaním bude pleť pôsobiť mladšie a pevnejšie. Obsahuje tiež brazílsku kávu arabica, med a kakaové maslo, ktoré revitalizuje a hĺbkovo hydratuje pleť.
Mydlo je vhodné pre všetky typy pleti.  
Malé rozdiely vo farbe a vôni sú prirodzené keďže ide o čisto prírodný produkt vyrábaný ručne. Mydlo je vyrobené a rezané ručne na Slovensku.
Hmotnosť: 100 až 120g (sušením stráca na váhe)

Po otvorení balíčka som sa na krásne zabalené mydlo nevedela prestať dívať. Bolo také elegantné a vyzeralo tak draho a vzácne, akoby som dostala nejaký klenot naozaj až z ďalekej Brazílie. Ako peelingová čiastočka slúži mak, čo sa mi v posledných týždňoch nesmierne páčil. Najskôr som minula makový peeling, potom som sa vrhla na mydlieko s makom. Krabičku mi bolo veľmi ľúto vyhodiť, lebo je pekná, ale mydlá odkladám do mydlovničky, takže nakoniec skončila v koši na papier. Prvý dojem bol fantastický  a tak som sa tešila, čím ďalším mydlo prekvapí. Vôňa je jemná a skôr by som povedala, že taká medová, nie kávová. Vonia sladučko, lahodne, ale nie je to vyslovene kávová aróma. Mak je tam veľmi dobre zvolený, lebo hoci je jemný, je ho cítiť a pokožku nepodráždi. 

Kocka má vynikajúci tvar, lebo  dobre sadne do ruky a je pekne ozdobené, zvrchu vyzerá tak...medovo :) Je to jemný peeling, ktorý ľahko odstraňuje odumreté bunky, vďaka čomu pokožka opäť voľne dýcha a zdravé a účinné látky z kozmetiky do nej ľahšie preniknú. Vďaka jemnosti je vhodné pre všetky typy pleti a môžete ho používať na pleť i na telo. Pokožku čistí bez vysušovania a pocitov pnutia. Po jeho použití je omnoho jemnejšia, hladká  a pôsobí sviežo, odpočinuto. Nezáleží na tom, či sa rozhodnete nechať si ho pri umývadle na umývanie rúk či pleti alebo vám nahradí telový peeling. Svojím zložením dodá pokožke látky potrebné pre zdravý a  krásny vzhľad a poteší vás vôňou i zložením. Vďaka kakaovému maslu ostáva pokožka po každom použití jemná a ak ju nemáte príliš suchú, niekedy ani nie je potrebné telové mlieko. Za pár dokov som domov priniesla pomerne veľa mydiel. V oboch kúpeľniach som im vytvorila podmienky, aby nielen krásne vyzerali, ale aj aby vydržali a mohla som sa z nich  čo najdlhšie tešiť. Toto je jedným z tých najlepších a pokojne sa k nemu vrátim zasa.

Plusy:
  • krásna krabička
  • mydlo šikovné do ruky
  • sladko vonia
  • jemný peelingový účinok
  • vhodný pre všetky typy pokožky
  •  účinne čistí pokožku bez vysušovania, je jemná, pružná, čistá  a hydratovaná
Mínusy:
  • nenašla som

Nájdete ho za 4,99 eur v eshope Včely sv. Ambróza.

Aké mydlo vás očarilo na prvý pohľad? 

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe