Gél na objem?

19:29

Pred pár mesiacmi sme boli na svadbe v Čechách. Síce len maličký kúsok za našimi hranicami, ale aj tak som mala pocit, akoby som sa ocitla v celkom inom svete :) Človeku to dobre padne vypadnúť na chvíľku mimo realitu a užiť si niečo nové a nepoznané. Asi ako každá žena, dlho som premýšľala, čo si oblečiem, ako sa učešem, aký make up zvolím a tak. Však to poznáte, tieto babské veci. Trochu som nevedela, čo s vlasmi, lebo  sa mi so sebou nechcelo ťahať kulmu, natáčky a ani množstvo produktov, ktoré používam, aby účes držal tvar. Nakoniec som siahla po jednom z mojich sprejov na objem a s hrôzou som zistila, že je skoro prázdny. A tak, kým mi schli vlasy posiate natáčkami, som googlila a hľadala niečo nové, čo by som chcela skúsiť na krásne vlnky.

Schwarzkopf Professional Osis+ Big Blast

gél na vlasy pre objem

Schwarzkopf Professional Osis+ Big Blast zloženie

Schwarzkopf Professional Osis+ Big Blast zloženie

Tužiaci prípravok Schwarzkopf Professional Osis+ Big Blast


Do oka mi padol Schwarzkopf Professional Osis+ Big BlastPosledné mesiace som siahala po sprejoch a gél bol akýmsi osviežením nielen mojej poličky. So značkou Schwarzkopf Professional som sa stretla už dávno a občas si ja alebo mamina niečo nové kúpime. Kým ona preferuje farby na vlasy a šampóny, mňa zaujíma skôr hairstyling. Tento gél je je určený na objem, ale zo skúseností už viem, že podobné produkty celkom dobre fixujú aj účes. Tak som bola zvedavá, či zafixuje aj moje umelo vytvorené kučery a či sú schopné vydržať napríklad  celý môj pracovný deň alebo nejakú veselicu, kde chcem mať veľmi pekný účes.

V priesvitnom plastovom obale s pumpičkou na dávkovanie je 200 ml gélu. Nemá farbu, ale zato jemne a pekne vonia. Prevonia aj vlasy a ostáva po ňom jemná stopa. Používam ho už pár mesiacov a musím povedať, že vôbec nie je zlý a dosť mi vyhovuje. Vlasy si umyjem, najskôr kvalitný šampón, potom použijem kondicionér alebo  masku. Keď ich uterákom osuším, nanesiem trochu gélu. Je dosť riedky, prvý raz som celkom neodhadla správne množstvo produktu a než som sa spamätala, z ruky stiekol. Na druhý raz som už bola opatrnejšia a zistila som, že na jedno použitie ho vôbec nie je treba veľa. Nanášam ho pokojne od korienkov po končeky, pretože vlasy sa mi z neho nemastia a nedráždi ani moju suchú a citlivú pokožku hlavy.  

Vďaka svojej odľahčenej formule vlasy nezaťažuje, nelepí a nezanecháva v nich zvyšky. Ak ho dôkladne rozotriem pozdĺž celej dĺžky vlasov a zľahka prečešem, ani neviem, že som niečo použila. Musím uznať, že po jeho použití sú vlasy veľmi jemné a aj sa pekne lesknú. Nie sú vysušené a dobre sa upravujú. Na moje rovné vlasy pôsobí celkom dobre. Je pravda, že nemajú priveľký objem (nejaký tam je, ale mala som už aj väčší), ale kučery pekne vyzerajú a deň prežijú, potom mám vlásky jemne vlnité. Napriek tomu to ale nepovažujem za sklamanie, lebo som zistila, že účinkuje dosť dobre. Celkom zaujímavý kúsok a hoci preferujem spreje, som rada, že som ho skúsila.

Plusy:
  • zaujímavý obal
  • šikovná veľkosť
  • jemne vonia
  • ľahko sa aplikuje
  • vlasy nezaťažuje, nelepí ani sa z neho  nemastia, fixuje kučery, zvýrazní ich a pôsobia prirodzene, nie sú vysušené
Mínusy:
  • pomerne riedky, ľahko sa môže roztiecť
  • nesmie sa ho naniesť veľa, vtedy môže zlepiť vlasy. V dobrom množstve ani neviete, že ste ho použili
Nájdete v eshope Notino.

Používate gély na vlasy? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Já žádné takové gely nepoužívám a ani mě nelákají.

    Přeji klidné a šťastné svátky :)
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe