Bvlgari Omnia Amethyste - láska na prvý pohľad aj ovoňanie

15:27

Keď sa povie Blvgari, ako prvé mi napadne Omnia Crystalinne. Je to legendárna vôňa, ktorá je právom označovaná mnohými superlatívmi. Sama som jej majiteľka a tak chápem, prečo ju ženy milujú. Ako prvú som mala ale celkom inú vôňu. Dostala som sa k nej nenápadne a stala sa z nej skutočná kozmetická láska. Myslela som si, že prvenstvo Light Blue od Dolce Gabbana a La Vie est Belle od Lancome nič neohrozí. Ale táto vôňa im poriadne šliape na päty a ukazuje mi, že ešte stále môžem svoj rebríček vôní upraviť. Samozrejme, nič lepšie ako Light Blue asi nebude, alebo nie? :)

Bvlgari Omnia Amethyste toaletná voda pre ženy

Bvlgari Omnia Amethyste toaletná voda zloženie

Bvlgari Omnia Amethyste

Bvlgari  toaletná voda pre ženy

Bvlgari Omnia Amethyste toaletná voda 

Kvalitný parfém si kúpim rada. Nielen preto, lebo dokonale dotvorí outfit, ale preto, lebo jeho vôňa mi dokáže zlepšiť náladu. Je to ako liečivá aromaterapia. Napríklad spomenutá Light Blue sa mi spája s príbehom krásnej lásky. Aj keď neskončil happy endom, spomienky mi nikto nevezme. S La Vie est Belle sa zasa cítim veľmi sebavedomo a žensky. Tak prečo si neurobiť radosť niečím novým?

Blvgari Omnia Amethyste je ladená do fialova, čo je jedna z mojich najobľúbenejších farieb. Možno aj preto mi hneď udrela do očí a bola som na ňu veľmi zvedavá. Balená je rovnako krásne ako všetky ostatné krásky z rady Omnia. Sú guľaté, majú 65 ml a chýba im vrchnáčik. Nie je to prekážka, lebo ich je pomerne ťažké stlačiť, keď chcete :) Takže šanca, že by sama od seba strekla v taške, je nulová. S flakónom občas bojujem, ak sa ponáhľam, ale aj tak je podľa mňa skvost, ktorý sa krásne vyníma na poličke. Vybrať si ale môžete aj menšie balenia, ktoré sú možno trochu praktickejšie, ale čím viac tejto dokonalej vône, tým lepšie :)

Jej zloženie je veľmi zaujímavé:
  • Hlava - ružový grapefruit, zelené tóny
  • Srdce - kosatec, bulharská ruža
  • Základ - heliotrop, drevité tóny
Priznám sa, že pokiaľ by som nemala vzorku, asi by som sa po nej len tak nepozrela. Nezdalo sa mi, že by v jej zložení bolo niečo zaujímavé. Lenže potom som ju ucítila a pokojne by som povedala, že sa zatriasla zem. Je veľmi zmyselná, ženská a správne kvetinová. Vyhovuje mi skôr na jeseň a zimu, ale pokojne ju znesiem aj v teplejších dňoch. Je rafinovaná, veľmi príjemná a nevtieravá, niekedy mi pripomenie orgován, inokedy ruže. Popisovať ju je ťažké, lebo každý vníma vône inak, ale ako som povedala, bola to láska na prvé ovoňanie. Aj keď je to toaletná voda, vydrží voňať celý deň a na oblečení ju cítim aj pár dní. Aj  po otvorení skrine ju je dobre cítiť a vždy sa pri nej usmejem.

Nečakala som to, ale Bvlgari Omnia Amethyste sa stala ďalšou stálicou v mojom zatiaľ skromnom svete parfumov. Mám druhé balenie a rozhodne bude aj ďalšie. Nikdy by som nepovedala, že predbehne aj krehkú a éterickú Omnia Crystalline, ale stalo sa :)

Ak momentálne premýšľate, aké sú ideálne darčeky pre ženy, pre mužov alebo starých rodičov, tak na Notine začína od zajtra Black Friday! Potrvá od pondelka 25. novembra do nedele 1. decembra 2019 a vyberať si budete môcť z mnohých legendárnych značiek :) Poteší nielen Calvin Klein, Yves Saint Laurent, Jean Paul Gaultier a mnoho ďalších, ktoré sú možno vášmu srdcu blízke tak, ako mne Bvlgari alebo Dolce & Gabbana. V zľavách nakupujem najradšej, lebo ušetrím a nakúpil pre celú rodinu. To som už ale spomínala viac razy, že výpredaje, to je moje. A tak mi domov budúci týždeň prídu nové čižmičky, voňavka, mikrovlnná rúra  a posledné vianočné darčeky :)


Máte svoju obľúbenú vôňu od Bvlgari? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Ten vypadá úžasně. Mamka mi furt básní o bvlgari, ale nikdy mi neřekne, který to je a podle popisu si myslím, že mluví právě o tomhle. A koukám, že máme podobný vkus na parfémy, takže tenhle by mi určitě vyhovoval. Děkuji za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to nádherný kúsok ♥ mám ju radšej ako Omnia Crystalline, lebo je v nej niečo magické :) Verím, že by sa tebe aj mamine páčila, lebo nemá chybu. Iba jednu, že ja ju rýchlo míňam :D

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe