Levanduľa pre krásne vlasy

11:10

Levanduľa je jedna z mojich najobľúbenejších rastlín už niekoľko rokov. Zamilovala som si jej upokojujúcu vôňu, ktorá má na mňa naozaj výborný vplyv. Aj preto si kozmetiku s jej vôňou kupujem pravidelne a vždy z nej mám obrovskú radosť. Nie je nič nezvyčajné, ak pri vybaľovaní objednávky zistím, že som mala levanduľovú väčšinu :) Značka JĀSÖN sa mi doposiaľ spájala iba so skvelými zubnými pastami, ale jej ponuka je omnoho širšia. Neodolala som levanduľovému šampónu a kondicionéru, ktoré vyzerali ozaj božsky.


JĀSÖN

JĀSÖN šampón levanduľa

JĀSÖN šampón levanduľa  zloženie

JĀSÖN šampón

JĀSÖN šampón levanduľa

Biela tuba s fialovou etiketou a levanduľou si ma omotala okolo prsta. S láskou som na ňu hľadela a nevedela sa dočkať prvého použitia. Hrdo som šampón aj kondicionér vystavila na vaňu a užívala si ich omamnú vôňu. Niekedy som ju ovoniavala len tak, keď som išla okolo. Ako by povedala moja mama, to už je iná diagnóza.

Objem je vskutku nevšedný. Šampón má 473 ml a ja premýšľam, prečo nie 500 ml. Alebo 450. Viete, také nejaké ľahko zapamätateľné číslo, na ktoré si budem vedieť spomenúť bez toho, aby som ho lúštila na dne obalu :) Inak mi to, samozrejme, neprekáža, iba je to zvláštne a zamyslela som sa nad tým viac razy. Jeho vôňa je omamná levanduľová a povedala by som, že prudko návyková. Gélová konzistencia nie je úplne riedka a vytvára bohatú penu.

Vlasy umýva výborne a necháva ich aj pekné voňavé. Dodáva im prirodzený objem, takže nie sú spľasnuté. Pekne sa lesknú, dobre sa upravujú a nie sú suché. Čo sa ekzému týka, tak menej nesvrbel, ale horší nebol. Takže šampón som minula celý sama a cítila som sa dobre. Vlasy boli ľahké, nadýchané a vyzerali pekne. Nemastili sa mi a pokojne by som skúsila aj ďalšie šampóny tejto značky. Jeho cena je necelých 13 eur.


JĀSÖN kondicionér levanduľa

JĀSÖN kondicionér levanduľa  zloženie

JĀSÖN kondicionér

Kondicionér vlasový levanduľa

Kondicionér je balený rovnako, akurát sa otáča hore dnom. So šampónom si ho tak nepomýlim a vedľa seba vyzerajú pekne. Jeho objem je 454 g, takže ak som si hlavu lámala pri prvom, toto bol ešte väčší hlavolam :) Napriek tomu sme sa ale skamarátili a rýchlo som zabudla na to, že si tú veľkosť jednoducho pamätať nebudem a zmierila som sa s tým. 

Šampón voňal naozaj pekne, ale toto... to je dokonalá vôňa. Akoby som mala čerstvo odtrhnutú levanduľu a dotýkala som sa jej, aby sa uvoľnila jej levanduľová aróma. Vonia omnoho krajšie, omnoho prirodzenejšie a omnoho dokonalejšie. Myslela som si, že medzi nimi nemôže byť veľký rozdiel, ale mýlila som sa,môže. Jeho konzistencia je krémová, príjemná a hustá. Pokojne ho môžem nanášať od korienkov po končeky a moje suché vlasy sa nemastia. 

Ako prvé musím pochváliť, že so šampónom sa výborne dopĺňajú a vlasom dodajú krásny objem. Ak som doma a nikam sa mi nechce, ani nepotrebujem hairstylingový sprej na objem. Vlasy sa vynikajúco rozčesávajú, sú jemnučké na dotyk, krásne sa dajú učesať a neelektrizujú. Obyčajne sa mi stáva, že kondicionér miniem skôr ako šampón, preto som si dávala pozor a podarilo sa mi ich minúť takmer naraz. Aj jeho cena je necelých 13 eur.

Značka ma prekvapila. Veľmi milo. Zubné pasty od Jason milujem, ale rovnako tak ukazuje, že aj ostatná kozmetika je skvelá. Mala som dezodorant, šampón a kondiconér a všetko musím pochváliť.

Nájdete ich v eshope Countrylife.

Poznáte produkty tejto značky? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Tak o tejto značke počujem prvýkrát. Ja som tiež začala hľadať šampóny na objem a hlavne prírodné a konečne som aj ja našla pre seba ten správny :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, aj ja potrebujem šampóny najmä na objem :) Ešteže je prírodná ponuka bohatá a naozaj sa dá vybrať :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe