Rozkošné Tigi - už zasa

11:40

Značku Tigi zbožňujem už pár rokov. Myslím si, že ak by som mala svoj rebríček najlepších značiek, táto by v ňom rozhodne nechýbala. Mala som niekoľko produktov a ani jeden nebol zlý. Kým niektoré z nich sú v mojej kozmetickej poličke stálice a kupujem si ich pravidelne, iné ešte len spoznávam. Ako obstála pena na objem, ktorá mi hneď padla do oka a nevedela som sa jej dočkať? :)

TIGI Bed Head Big Head pena na vlasy pre objem

TIGI Bed Head Big Head

 pena na vlasy pre objem

TIGI Bed Head Big Head pena pre dlhotrvajúci objem vlasov

Tigi má božské obaly. Či už roztomilé guľôčky alebo farebné spreje, všetko dokonale vyzerá a sú dokonalou ozdobou kúpeľne. Už nie jedna návšteva sa ma opýtala, čo to mám a že to krásne vyzerá. Nečudujem sa im, občas sa na ne neviem vynadívať ani ja sama :) V tomto trende pokračuje aj TIGI Bed Head Big Head pena pre dlhotrvajúci objem vlasov, ktorá je malá, milá a veľmi zaujímavá.

Pena je vo fialkovom (ružovom?) obale a keďže je maličká, vyzerá tak ťuťu - ňuňu. Na tie guľaté obaly  sa síce nechytá, ale aj tak som bola pri pohľade na ňu nadšená. Na dávkovanie slúži šikovný aplikátor, ktorý mení tekutinu na penu podobnú obláčiku. Na jedno použitie postačujú zhruba dve - tri pumpičky, čo môže pôsobiť málo, ale nie je to tak. Na moje dlhé vlasy mi viac netreba a tak som si hneď povedala, aká super investícia to zasa bola.

Pena je ľahká a nadýchaná. Bez problémov ju rozotriem od korienkov po končeky a ide to rýchlo. Má jemnú a príjemnú vôňu, ktorá pekne prevonia vlasy a je ju cítiť aj na druhý deň. Oceňujem to, lebo nemám rada spreje alebo tužidlá, ktoré po sebe zanechávajú nevábnu arómu. Potom si do vlasov striekam voňavku, aby som sa cítila príjemne.

Pena pre dlhotrvajúci objem má niekoľko výhod, vďaka ktorým sa zaradila medzi moje najlepšie peny/tužidlá:
  • ako som spomenula vyššie, vonia
  • na jedno použitie úplne postačujú 2 - 3 pumpičky, preto sa míňa pomalšie
  • vynikajúco dodáva objem a drží tvar, aj na druhý deň sú vlasy vo veľmi peknom stave, na tretí je vidno objem aj vlnky. Ak nemám čas umyť si na druhý deň vlasy, nemusím sa báť, že na ďalší by som vyzerala ako strašiak do maku
  • hodí sa aj na jemné, suchšie vlasy bez objemu - zmení ich ako mávnutím čarovného prútika
  • objemný účes drží a som s ním spokojná
Mám radšej spreje ako peny, ale občas sa mi žiada zmeny. Táto dopadla na jednotku s hviezdičkou a ostala som milo prekvapená tým, ako pena funguje.

Nájdete ju v eshope Elnino.sk, kde bez akcie stojí okolo 8 eur. 


Aké produkty na objem vlasov si najradšej vyberáte? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Od Tigi mám rada S Factor suchý vlasový olej. Mám ho už druhý rok a je skvelý, perfektne vlasy vyživuje no zároveň ich vôbec nemastí.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Musím povedať, že značka je to viac ako vydarená a myslím, že všetko, čo som mala, bolo super :)Preto skúšam zasa niečo nové :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe