Skvelé pleťové sérum za pár eur

17:50

Občas mi napíšete mail, aby som vám poradila s večernou starostlivosťou o pleť. Už roky sa o ňu starám rovnako, menia sa len kozmetické produkty. Najskôr ide dôkladné odlíčenie, potom dva razy do týždňa peeling, každý deň čistiaci gél, krém alebo mlieko, pleťová voda, sérum a krém alebo olej. Masky tiež používam tak dva razy týždenne, vždy na vyčistenú tvár. Trvalo mi dlho, km som prišla na to, čo všetko moja pleť potrebuje, ale vyplatilo sa čakať. Je krajšia, zdravšia a nikdy nebola taká pekná a žiarivá, ako teraz. Moje mladšie ja si pre ňu aj poplakalo, ale dnes je všetko inak. Najmä v posledných rokoch mi nesmie chýbať dobré sérum, lebo pleť vypína  a hydratuje. Keď som našla sérum, ktoré nestojí ani 4 eurá a pritom má skvelé hodnotenia zákazníkov, nechcelo sa mi tomu veriť. Musela som ho teda vyskúšať.

XPEL ARGAN OIL Pleťové sérum

XPEL ARGAN OIL

XPEL ARGAN OIL Pleťové sérum zloženie

arganové sérum

pleťové sérum


Xpel Argan Oil Night Repair Serum

Značku Xpel poznám už nejaký ten piatok a považujem ju za veľmi vydarenú. Za pár eur dostanete super kúsky a aj keď nemá prírodné zloženie, má čo ponúknuť. Rozhodla som sa vyskúšať Xpel Argan Oil nočné regeneačné sérum, lebo nielenže krásne vyzeralo, ale malo super hodnotenie a ako som povedala, aj jeho cena je úplne rozprávková. 

Vybrať si môžete buď 30 alebo 50 ml séra, ktoré je v hnedom sklenom obale. Je ťažší, ale pekný a vyzerá elegantne. Na dávkovanie slúži kvapkátko, ale v tomto prípade je trochu nemotorné. Veľmi zle sa mi s ním pracuje, nedokáže nabrať dostatočné množstvo séra a po stlačení z neho ani nejde poriadne vytlačiť. Sprvu som sa na to jedovala, ale dobrý dojem to neskazilo. Používam na dávkovanie iné a zvykla som si. Cestovať so mnou necestuje, lebo je do kufra zbytočne veľké, ale doma si ho neviem vynachváliť.

Pleťové arganové sérum sa vyznačuje príjemnou a sladšou vôňou, ktorá je príjemná, nevtieravá a rýchlo sme sa skamarátili. Mám rada voňavú kozmetiku, a aj preto sa u mňa takéto kúsky rýchlo minú :) Konzistencia je trochu hustejšia ako mlieko, ale stále dostatočne riedka, aby to bolo sérum, ako má byť, Veľmi rýchlo sa vsiakne bez lepkavého pocitu. Používam ho pod nočný krém alebo oleja perfektne sa dopĺňajú.

Predsudky k lacnejšej kozmetike už dlho nemám a som veľmi rada,že som mu dala šancu, lebo je skvelé. Ako som už spomenula, rýchlo sa vsiakne a tvár po ňom nie je mastná ani lepkavá. Je výborné pod pleťový krém alebo olej, lebo vďaka nemu sa dobre vsiaknu bez mastného filmu. Pleť nedráždi a keďže je nočné, používam ho len vtedy. Ráno sa zobudím s vypnutou, hladkou a sviežou pleťou, ktorá nie je mastná a  žiari. Dá sa porovnať s podstatne drahšími pleťovými sérami a výsledky je vidno zo dňa na deň. Tlieskam mu, pretože si ho môže dovoliť asi každá z nás a arganový olej sa dokonale postará o krásu. 

Plusy:
  • krásne a elegantné balenie
  • príjemne vonia
  • výborná konzistencia
  • dobre sa nanáša
  • vsiakne bez lepkavého pocitu
  • pleť vypína, vyhladzuje a zjemňuje, je hydratovaná, pevná a svieža
Mínusy:
  • nie som spokojná s kvapkátkom
Skvelé sérum od Xpel nájdete v eshope Elnino, kde stojí 3,53 eur.

Máte skúsenosti s touto značkou? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Pekný deň, toto sérum používam už dlhší čas a milujem ho :) Mám extremne mastnú pleť a keď si večer nanesiem toto sérum ráno sa nezobudím mastná, pleť je hebká, nie je suchá ani mastná. Za mňa určite odporúčam skúsiť :D len pozor, názov rady je Argan Oil, to ale neznamená že vo flaštičke je Argánový olej :D treba čítať s porozumením :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je naozaj veľmi fajn a za tú cenu by som povedala, že takmer bezkonkurenčné :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe