Výnimočná Si od Armani

17:24

Každý rok sa stanem majiteľkou niektorej ikonickej a slávnej vône. Väčšinou ju dostanem ako darček k narodeninám, meninám alebo pod stromček a vždy si starostlivo vyberiem, ktorá to bude. Niekedy je to na základe vzorky, ktorú dostanem k nákupu, inokedy ich ovoniam v nejakej parfumérii. Občas idem len tak na slepo, najmä ak má vôňa skvelé hodnotenia. No a niekedy ma milo prekvapí niekto iný :) Pred časom nám Notino poslalo balíček s krásnymi darčekmi a medzi nimi bola aj vôňa, ktorú som si chcela kúpiť budúci rok k narodeninám. Srdce mi zaplesalo radosťou, lebo Armani je podľa mňa kozmetická láska.

Armani Sì parfumovaná voda pre ženy

Armani Sì parfumovaná voda pre ženy zloženie

Armani Sì

Armani Sì parfumovaná voda

Armani Sì - parfumovaná voda pre ženy

Armani má krásne vône. Môj Richard zbožňuje Acqua Di Gio a už niekoľko rokov mu tento skvost kupujem. Mám ju rada aj ja a nedá sa zameniť so žiadnou inou. Tento rok som začala pokukovať po dámskych parfumoch a padlo mi ich do oka niekoľko. Urobila som si menší zoznam, aby som si mohla plniť malé kozmetické sny. Jedným z nich je aj táto dokonalá vôňa ♥

Armani Sì je krásna už na pohľad. Tvar flakóna a vrchnáčik mi trochu pripomínajú sviečku. Na poličke vyniká ako nejaký malý klenot a pôsobí nežne. V ponuke je až niekoľko veľkostí -   30, 50, 100 a 150 ml. Dnes viem, že nabudúce napíšem Ježiškovi, že by som si pod stromčekom najradšej našla to najväčšie. Nie preto, že by som bola nenásytná, ale preto, že sa z nej vykľula láska podobne ako z La Vie est Belle.

V kvetinovo ovocnej vôni nájdete:
  • Hlava - listy čiernej ríbezle
  • Srdce - ruža, frézia
  • Základ - vanilka, drevité tóny, pačuli, ambroxan
Parfumovaná voda je namixovaná geniálne. Krásne kvety a vanilka mi udreli do nosa okamžite a nevedela som sa dočkať, kedy ju vyskúšam. Pri prvej príležitosti som po nej siahla a potešilo ma, že v mojom okolí mi ju niekoľko ľudí pochválilo. Cítim sa s ňou nádherne a počas dňa si ju užívam. Výdrž je perfektná, niekedy mi zavonia aj na druhý deň. Nastriekam si ju aj do vlasov, lebo potom sa okolo mňa utvorí voňavý závoj a vždy sa usmejem. Nie je príliš ťažká, ale skôr sa hodí na chladnejšie mesiace. Je veľmi príťažlivá a zmyselná, priam fascinujúca. Vzorku Sì, ktorú som dostala k nákupu pred pár týždňami, som minula takmer okamžite, ale túto si šetrím. Jej elegantné tóny dopĺňajú celkový outfit a môžem len potvrdiť, čo som si myslela už dávno - Armani skrátka vie, čo robí. A robí to najlepšie, ako len môže.

Plusy:
  • veľmi pekný flakón
  • niekoľko rôznych veľkostí - od malej šikovnej po veľkú 
  • krásna kvetinovo ovocná vôňa
  • nie je ťažká, mne vyhovuje na chladnejšie mesiace
  • výdrž je celý deň, vo vlasoch vydrží voňať ešte dlhšie
Mínusy:
  • nenašla som
Dokonalú Sì nájdete v eshope Notino.

Máte obľúbenca od Armani? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Mám rada Si Rose Signature, len neviem, či sa ešte predáva, ale minulý rok ešte v ponuke bola. Tak krásne sladkú vôňu som dlho nemala.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tú veru nepoznám, ale myslím,že sa pozriem aj na ďalšie vône Armani :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe