Pleťové sérum s vitamínom C

18:53


Pleťové sérum s vitamínom C sa stáva čoraz populárnejšie a vo svojej ponuke ho majú rôzne značky. Doposiaľ som žiadne také nemala, maximálne vo vzorke, ktorá ale vydržala len dve použitia a nedalo sa povedať, čo dokáže alebo nedokáže. Tento rok som sa koncom zimy rozhodla, že jedno si predsa len zaobstarám. Bola som naň naozaj zvedavá a nevedela som sa dočkať. Sadla som si k počítaču a začala som hľadať. Niektoré značky som poznala, iné boli úplnou novinkou. Porovnávala som aj veľkosť a cenu a kým som našla víťaza, chvíľku to trvalo. Nakoniec som zvolila celkom neznámy kúsok a nevedela som sa dočkať toho, kedy sa zoznámime trochu lepšie. 


Klairs Freshly Juiced hydratačné pleťové sérum s vitamínom C zloženie

Klairs Freshly Juiced

hydratačné pleťové sérum s vitamínom C

Klairs Freshly Juiced hydratačné pleťové sérum s vitamínom C

Klairs Freshly Juiced hydratačné pleťové sérum s vitamínom C prišlo v peknej krabičke, ktorá sa leskne. Aj mi ju bolo ľúto vyhodiť, ale keďže v kúpeľni mám na krémy a séra svoj košíček, nepotrebovala som ju. Objem 35 ml sa mi pozdával, lebo som našla aj menšie balenia za podobnú cenu. Koniec koncov, vedela som, že ak sa mi neosvedčí, tak nabudúce sa pozriem po inej značke. 

Sklená fľaštička je roztomilá a priesvitná, preto presne viem, koľko mi ho ešte ostáva. Na dávkovanie slúži kvapkátko, ktoré považujem za výborného pomocníka. Vďaka nemu si kvapnem kvapku na čelo a líca, odložím a dôkladne rozotriem. V tomto prípade sa mi páči trochu viac ako pumpička, lebo toto sérum je trochu olejové a nemusím sa báť, že by sa mi rozprsklo kade tade. Čo sa vône týka, povedala by som, že je trochu kyslejšia, ale počas aplikácie si ju ani neuvedomujem. 

Prečo by nemal vitamín C chýbať v kozmetike? Zvyšuje tvorbu kolagénu, pôsobí ako silný antioxidant, pomáha zosvetľovať jazvičky, fliačiky a pleť je tak zjednotená, omladená a vyhladená. Stáva sa uznávaným pomocníkom pre krásnu pleť a nie je preto prekvapujúce, že sa akoby vrece roztrhlo s kozmetikou, ktorá ho obsahuje. A teraz sa poďme pozrieť na to, ako obstálo sérum Klairs. Hneď musím povedať, že sme sa dosť skamarátili.

Mám pocit, že u mňa účinkovalo na etapy. Najskôr som si všimla, že pleť je omnoho žiarivejšia so zdravým nádychom. Stopy únavy zmizli a ráno som vyzerala, akoby som si práve umyla nejakú úžasnú pleťovú masku. Postupne sa pleť začala vyhladzovať a zjednocovať, dokonca zmizli aj niektoré fliačiky, prípadne sa zjemnili a stali sa menej nápadné. Žiarila, omladla, zjednotila sa a bola celkom jemná na dotyk. Používam ho večer, na ráno mám jedno s kyselinou hyalurónovou. Nečakala som zázraky, ale ostala som milo prekvapená. Teším sa na svoje ďalšie pleťové sérum s vitamínom C :)

Plusy:
  • pekná krabička
  • šikovné balenie
  • olejové konzistencia, ale pleť nie je mastná
  • vonia kyslejšie, ale pekne
  • môže sa naň použiť ešte krém
  • pleť je jemná, žiarivá, pevnejšia a vypnutá, linky sa vyhladzujú, zjednocuje sa tón pleti
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope v Notino.

Používate nejaké sérum s vitamínom C? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe