Jedna milá kvetinka

10:50

Balzam na pery Kvetinka od Liqoil bol na jar darčekom k nákupu. Druhým bola doprava zadarmo a asi aj preto som hneď sadla k počítaču a začala som nakupovať. Presne som vedela, čo naozaj chcem - čistiacu a detoxikačnú masku Hlbočima, ktorá sa stala mojím miláčikom po prvom použití. K nej som si vzala aj ďalšie dve masky, lebo som sa nevedela rozhodnúť, ktorá je zaujímavejšia :) Po pár dňoch som si balíček prevzala a radosti nebolo konca kraja. 


Liqoil balzam na pery Kvetinka zloženie

balzam na pery Kvetinka

balzam na pery

Liqoil balzam na pery Kvetinka

Balzam na pery Kvetinka je  jednoduchom čiernom minimalistickom obale. Také sú vlastne všetky od Liqoil. Sú krásne, niekedy záhadné, nepomýlite si ich s ničím iným. Veľmi sa mi páčia a hoci niekomu by sa mohli zdať obyčajné, rozhodne to tak nie je. Obal zdobí len etiketa s nápisom a právom ho označujem za ozdobu môjho pracovného stola v Bratislave.

Vďaka tomu, že je vysúvací, ho môžem bez problémov použiť kedykoľvek počas dňa. Takéto balzamy mám najradšej aj keď cestujem, lebo si ich ľahko nanesiem a nepotrebujem na to ruky ako pri balzamoch v tégliku (tie používam len doma a najradšej na noc). Je menší, praktický a to sme s tými dobrými vlastnosťami ešte len začali. Vyzdvihnúť musím aj zloženie, lebo včelí vosk, bambucké maslo, vitamín E či olej z marhuľových jadier sú pre pery skvelé.

Vonia ako ovocie. Sladučké, čerstvo odtrhnuté ovocie. Výrobca píše, že je to jahoda, ale chvíľku mi trvalo, kým som ju tam naozaj ucítila. Pripomenul mi šťavnatý ovocný koláčik, ktorý v lete nesmie chýbať na našom stole. Hoci je ružovej farby, pery nijak zvlášť nezafarbí, skôr zvýrazní ich prirodzenú krásu a farbu. Nezanecháva na nich nepríjemný mastný film, ale ľahkú vrstvu, ktorá ich chráni pred vysušovaním. Ľahko sa rozotiera, pery hydratuje, regeneruje a zanecháva vláčne. Pri nosení rúška zabezpečí, že nie sú podráždené, vysušené alebo šupinkaté a boľavé. 

Od Liqoil som zatiaľ veľa produktov nemala, ale s každým ďalším rastie moja chuť po tom, aby som skúsila všetko :) Možno to poznáte, ked vám niečo padne do oka a neviete sa toho vzdať. Keď miniem časť mojich zásob, vyberiem sa na ďalší nákup. 

Plusy:
  • pekný obal
  • krásne vonia
  • príjemne chutí
  • podčiarkne prirodzenú farbu pier
  • hydratuje, regeneruje, vyživuje, chráni pery, sú hydratované a jemné
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Liqoil za 2,90 eur.

Skúsili ste niektorý balzam od Liqoil? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe