Biela perla a vôňa malín

16:29

So zubnými pastami Biela perla som sa prvý raz stretla pri potulkách po DM drogérii. Značku som nepoznala, ale chodila som si ju obzerať. Nakoniec sa na mňa usmialo šťastie, keď som si kúpila DM box a našla som tam malinovú zubnú pastu. Celkom som sa potešila, lebo som ju chcela skúsiť, akurát som si nevedela vybrať príchuť. Tak sa to vyriešilo za mňa :)


Biela Perla Zubná pasta bez fluóru raspberry zloženie

Biela Perla Zubná pasta

Zubná pasta bez fluóru

Biela Perla Zubná pasta bez fluóru raspberry

Slovenská značka Biela Perla ponúka zaujímavé zubné pasty a i sady na domáce bielenie zubov. Začala som zubnou pastou malina, ale nevylučujem, že sa nepozriem aj na ďalšie kúsky. Zubná pasta  Raspberry od Biela Perla je s prírodnými olejmi maliny a japonskej kamélie a neobsahuje fluór. Keďže mám citlivé zuby a problémy s ďasnami, verila som, že si sadneme.

Ružová krabička je pekná a ukrýva tubu s objemom 75 ml. Je biela, jednoduchá, ale pekná. Zubná pasta má malinovú vôňu a nie je úplne krémová, skôr by som povedala, že gélová. Jej chuť je sladká, ovocná a naozaj by som uverila, že malinová. Väčšinou kupujem silné, mentolové pasty a toto bola príjemná zmena. Taká ovocná, trochu ako spomienka na detstvo. Dobre pení, dobre chutí, pekne vonia. Na začiatok si získala moje sympatie ľahko.

Umývanie s ňou ma baví. Ako som spomenula, dobre pení a to mi vyhovuje. Zuby výborne vyčistí a zbaví povlaku, preto je pocit čistých a hladkých zubov dlhotrvajúci. Moje ďasná si ju pochvaľujú tiež, pretože Nekrvácajú, nezapaľujú sa a majú zdravú, ružovú farbu. Prvý dojem bol na jednotku a spokojná som aj s výsledkami. Je jemnejšia ako mnohé iné pasty, ktoré som mala a nevysušuje ani pery. 

Biela Perla Zubná pasta bez fluóru raspberry mi padla do oka a presvedčila ma o tom, že skúsim aj ďalšie pasty, aby boli zuby a ďasná zdravé. Bola to príjemná ovocná zmena. 

Plusy:
  • pekná krabička aj obal
  • sladká chuť, príjemná, nie umelá
  • pekná vôňa
  • skôr gélová, dobre pení
  • zuby výborne čistí, ostávajú čisté a hladké dlhú dobu, osvieži dych, ocenili ju aj moje citlivé zuby
  • postará sa o zdravé ďasná
Mínusy:
  • nenašla som

Jej cena je 7,99 eur a nájdete ju vo vybraných drogériách alebo v eshope Biela Perla


Používate doma Bielu Perlu? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe