Ako som našla skvelý očný krém

9:32

Keď som pred rokmi pracovala na úrade v Piešťanoch, vstávala som o pol šiestej ráno. Do práce som rada chodila skôr, lebo keď bolo okolo mňa ticho, dokázala som zvládnuť viac roboty a potom som sa pokojne mohla venovať ľuďom, ktorí potrebovali moju pomoc. Potom som začala pracovať z domu a mohla som vstať trochu neskôr. Zvykla som robiť od siedmej a pokojne som mohla ostať aj v pyžame a papučiach :) Tento systém však asi nie je celkom pre každého, lebo mi začali chýbať ľudia, iné miesta a čulý ruch, ktorý sa na pracovisku objavuje. Tak som si našla inú skvelú prácu a zasa musím vstávať dosť skoro. Vôbec mi to však nevadí, lebo som veľmi vďačná za príležitosť, ktorú som dostala. Jediným mínusom môžu byť kruhy pod očami, lebo len zriedka sa mi podarí spať tých 8 hodín. Ešteže existujú očné krémy, vďaka ktorým vyzerám ako človek.


Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power spevňujúci očný krém proti vráskam, opuchom a tmavým kruhom zloženie

Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power

spevňujúci očný krém proti vráskam, opuchom a tmavým kruhom

Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power spevňujúci očný krém proti vráskam, opuchom a tmavým kruhom

Poznáte značku Mizon? Je kórejská a už to samo napovedá, že v jej ponuke nájdete luxusné a účinné produkty. Kórejskú kozmetiku som si začala kupovať na vysokej škole a milo ma prekvapilo, ako dobre pôsobí na pleť a že takmer vždy splní všetko to, čo sľúbi. Niektoré značky u nás sú známejšie, iné menej, ale pozornosť si určite zaslúžia. Tento očný krém mi padol do oka svojím pekným obalom a keď som videla recenzie, jednoducho som ho chcela mať čím skôr doma.

Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power je spevňujúci očný krém proti vráskam, opuchom a tmavým kruhom, ktorý mi prišiel do cesty ako blesk z jasného neba. Začala som pracovať, nevedela som, kde je sever, nespala som dobre a zrazu mi moja mama povedala, že vyzerám ako panda. Pandy sú však roztomilé a ja som sa podobala skôr na múmiu. Tak som si sadla k počítaču a začala som hľadať v jednom z mojich obľúbených eshopov očné krémy, ktoré by mali pomôcť na opuchy a kruhy pod očami. Tento sa nedal prehliadnuť, lebo má krásny fialový obal a je dosť veľký, má až 25 ml. 

Zaujala ma jeho konzistencia. Na prvý pohľad vyzeral ako nejaké želé, no nie je to celkom tak. Nanáša sa dobre, nie je mastný a dokáže sa dobre vsiaknuť bez akéhokoľvek nepríjemného filmu. Používam ho na noc, lebo denné očné krémy alebo séra mám rada redšie a ľahké. Nemá takmer žiadnu vôňu a aplikácia je super aj vďaka maličkej špachtličke, ktorá je k nemu pribalená. Nemusíte tak do vnútra ďobkať prstom.

Nuž, prvé použitia som ho vždy dala moc, lebo okolie bola ešte dobrých pár minút mastné. Rýchlo som sa naučila, že ho netreba použiť veľa, aby bolo výsledky vidno. Ako prvé som si postupne všimla, že očné okolie je o niečo žiarivejšie a neopúcha tak. Tiež je vypnuté, pevnejšie a bez jemných liniek. Ráno sa zobúdzam spokojná, lebo očné okolie vyzerá ako po výdatnom spánku, pokožka je jemná na dotyk a vyhladená. Aspoň raz za týždeň sa snažím dať si na očné okolie masku, čo mu tiež veľmi prospieva a krém má potom o trochu roboty menej. Som rada, že z veľkej ponuky som si nakoniec vybrala značku Mizon. Utvrdila ma v tom, že by som ju mala spoznať o niečo lepšie. 

Plusy:
  • veľké a pekné balenie
  • dlho vydrží, na jedno použitie stačí málo krému
  • zaujímavá konzistencia
  • bez výraznejšej vône
  • dobre sa vsiakne, neostáva mastný film
  • zjemňuje kruhy pod očami aj opuchy, očné okolie je rozžiarené, hydratuje a vypína ho, pôsobí mladšie a oddýchnuto
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Notino.

Kupujete si kórejskú kozmetiku? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe