Sprchovací krém Glamorous, ktorý si vás získa

16:08

Keď Navia/Kvitok priniesol kolekciu Glamorous a Fruity, začala som premýšľať nad tým, ktorú si vyberiem na vyskúšanie. Obe v sebe niesli zaujímavé kúzlo a nevedela som sa rozhodnúť, ktorá bude pre mňa lepšia. Potom sa však v mojom živote začali diať veľké zmeny a na nákupy som ani nepomyslela. Vyfučalo mi to z hlavy a na moju malú dilemu som celkom zabudla. Keď mi prišiel zimný boxík, problém sa vyriešil sám, lebo v ňom bol sprchovací krém Glamorous


Kvitok Sprchovací krém Glamorous zloženie

Kvitok Sprchovací krém Glamorous

sprchovací krém

Kvitok Sprchovací krém Glamorous 

Sprchovacie krémy som si obľúbila preto, lebo sú jemné, nevysušujú pokožku, rozmaznávajú ju a sprchovanie s nimi je vlastne zábava. Rovnako ako sprchovacie oleje sa stali mojimi nenahraditeľnými pomocníkmi, vďaka ktorým pokožka nie je vysušená, menej svrbí a na dotyk je ako hodváb (teda, aspoň občas).

Obal je pekný, plastový a ozdobený zaujímavou etiketou. Je pestrá, hravá a výrazná, nedá sa prehliadnuť a aj na vani je ako malá ozdoba. Airless dávkovač zabezpečí, že pri každom stačení sa dno pomaly posúva hore a vytláča obsah, takže ho dokážete minúť celý. Pumpička je šikovná a vďaka nej to ide celkom ľahko. Je trochu menší, ale na druhej strane, ideálny na cestovanie. Sprchovací krém Glamorous je vyslovene dámsky, preto pre partnera treba pribaliť niečo iné :)

Na vôňu som bola zvedavá. Výrobca ju popisuje ako kvetinovú s tónmi vanilky a dreva, ktoré sú doladené pomarančom a bergamotom. Je ľahká, ženská, kvetinová. Ale veľmi jemná, dokonca by som povedala, že nevýrazná. Čakala som niečo výraznejšie, čo bude aj pri umývaní cítiť a bude sa to okolo mňa vznášať ako nejaký voňavý obláčik. Napriek tomu si ju vychutnávam pri každom kúpeli. Krémová konzistencia je výborná, páči sa mi a hoci nepení, nie je jej čo vytknúť.

Omnoho spokojnejšia som s tým ako pokožka po umytí vyzerá. Samozrejme, okrem toho, že je celkom čistá :) Je jemná, hydratovaná a príjemná na dotyk. Ako som povedala, vysušená a drsná pokožka nehrozí a keď sa natriem telovým mliekom, cítim sa vo svojej koži skvele. Má príjemné zloženie, obsahuje samé dobré veci a to treba oceniť. Sprchové krémy jednoducho treba vyskúšať, sú iné ako sprchové gély, rešpektujú ochranný film pokožky a zabezpečia, že bude zdravá, hydratovaná a pekná.

Plusy:
  •  pekný obal
  • šikovný dávkovač
  • vôňa celkom pekná
  • krémová konzistencia
  • pokožku čistí, hydratuje, zjemňuje, zanecháva peknú
Mínusy:
  • vôňa je menej výrazná, no veľmi pekná
Sprchovací krém nájdete v eshope Kvitok alebo partnerských predajniach za 8,90 eur.


Obľubujete sprchovacie krémy? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe