Ako som poznala Versace

13:24

Značka Versace sa mi vždy spájala s akýmsi okázalým luxusom a štíhlymi modelkami. Ako pravidelná čitateľka časopisov Vogue, Elle, Cosmopolitan alebo Harper´s Bazar mám modely značiek v oku a vždy si hovorím, čo by som si z daného časopisu kúpila, keby som na to mala peniaze. Niekedy by som si nevybrala nič, inokedy slintám nad šatami, topánkami alebo kabelkami. Pravdou ale je, že na stránkach venujúcich sa kozmetike som predsa len o niečo viac doma a hľadám v nich inšpiráciu na nové parfémy a značky. Často sa venujú aj prírodnej kozmetike a tak sa môj wishlist značne rozšíril :) Vďaka jednému z týchto časopisov som sa nechala nalákať na parfum od Versace a poviem vám, bola to láska na prvé ovoňanie. Zároveň ho považujem za ideálny darček ku Dňu matiek, lebo jeho vôňa musí niečím zaujať asi každú ženu :)

Versace Bright Crystal


Versace Bright Crystal toaletná voda pre ženy zloženie

Versace Bright Crystal toaletná voda pre ženy

 Bright Crystal od Versace

Versace Bright Crystal toaletná voda pre ženy

V januári som sa nevedela rozhodnúť, či si chcem kúpiť Armani Sì alebo Versace Bright Crystal. Dokonalú krásku od Armani som dostala od Notina v balíčku a zamilovala som si ju tak, že som ju používala denne. Nečudo, že 30 ml balenie sa pomaly míňalo a stála som pred dilemou, či si ju kúpiť zasa alebo radšej skúsiť niečo iné. Ako som spomenula, Versace som videla v časopise a parfum vyzeral tak nádherne, že som sa rozhodla skúsiť ho. 

Versace Bright Crystal sa jednoducho nedá prehliadnuť. To je už na pohľad nádherný klenot, ktorý si musím ľúbezne obzerať vždy, keď idem okolo. Vybrala som si balenie s objemom 90 ml, ale kúpť si môžete 10,30,50 a 200 mililitrovú verziu. Celý flakón je elegantný a neprehliadnuteľný a vrchnák sám vyzerá ako vzácny kryštál. Ak sa k nemu pripočíta ešte ružová tekutina vo vnútri, dojem je úžasný a právom ho označujem za miss mojej parfémovej zbierky. Iste, nie je zrovna najľahší a do kabelky by som ho nosila len ako závažie (ako keby som ho v nej potrebovala), ale to vôbec neprekáža.

Jeho zloženie je mimoriadne voňavé:
  • Hlava - ľadový akord, granátové jablko, yuzu
  • Srdce - lotos, pivonka, magnólia
  • Základ - pižmo, ambra, drevo
Keď som ju prvý raz ucítila, mala som pocit, akoby som sa ocitla niekde v nádhernej záhrade. Keď sa rozplynie svieža citrusová aróma, ostane len kvetinové opojenie, ktoré je pre moju romantickú dušu doslova pohladením. Predstavujem si samu seba, ako v šatách popretkávaných kvetmi tancujem pod holým nebom na tóny obľúbenej piesne a je mi dobre. Mám rada ovocné a kvetinové vône, lebo sú ľahké, vhodné do teplého počasia a vždy mi vykúzlia úsmev na tvári a zlepšia náladu. Tejto to ide na jednotku.

Milo ma prekvapila aj výdrž, pretože vôňu cítim počas celého dňa (napriek tomu, že je to toaletka) a aj moje okolie sa ma pýta, čím to tak krásne voniam. Na oblečení ju cítim aj na druhý - tretí deň a najradšej ju striekam aj do vlasov. Pri česaní či pohybe ju zasa cítim a vždy mi urobí radosť. Nie je tuctová, lacná ani silná. Je síce intenzívna, to áno, ale nie silná ani nepríjemná. Pokojne by som ju odporučila ako mladším dievčatám, tak aj elegantným dámam, ktoré hľadajú originálnu vôňu. Považujem za vhodný darček ku dňu matiek, lebo poteší minimálne dvakrát - krásnym vzhľadom a očarujúcou vôňou.

Plusy:
  • kúpiť si môžete maličké i obrovské balenie
  • krásny flakón
  • krásna kvetinová vôňa
  • intenzívna, ale nie silná
  • vydrží celý deň, cítiť ju aj na oblečení alebo vo vlasoch
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju na Notine. 


Máte vybraný darček ku Dňu matiek? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe