Masážny valček na pleť, ktorý sa oplatí mať doma

19:17

Ako žena sa neustále snažím hľadať pomocníkov, ktorí udržia moju pleť mladú, zdravú a krásnu. Nie je to len o výbere správnej kozmetiky, hoci to je viac ako polovica úspechu. Kupujem si aj rôzne kefky na čistenie pleti (tej sonickej sa asi ešte dlho nič nevyrovná), hubky, utierky. Face roller som mala vo wishliste pár týždňov, kým som si ho kúpila. Dnes ho ľahko nájdete aj v drogériách, najčastejšie je ruženínový alebo jadeitový. Je to šikovná pomôcka, vďaka ktorej bude pleť jemnejšia a ľahšie do nej zapracujete krémy i séra.

 face roller na tvár

masážny valček na tvár

valček na masáž tváre

masážny valček na pleť

Masážny valček na pleť

Môj je od Mayani Design, ktorý som kúpila na Pink Pande. Teraz som ho tam nenašla, ale ako som spomenula, dnes ho nájdete aj v drogériách a v mnohých obchodíkoch na internete. Masážny valček má menšiu a väčšiu časť. Menšia je ideálna na masáž očného okolia, väčšia na celú tvár. 

Prečo by nemal chýbať ani vo vašej kozmetickej poličke:
  • masážny valček môžete používať na masáž celej tváre. Veľmi jej to prospieva, pretože pravidelná masáž tváre pomáha uvoľňovať stuhnutosť a napätie. Ďalej podporuje krvný obeh a prísun kyslíka do pleti, takže ostáva svieža, jemná a pružná. Menšou časťou masírujem aj očné okolie, čo zmierňuje kruhy a opuchy okolo očí. Jemná masáž stimuluje lymfatický systém, znižuje opuchy a spevňuje kontúry tváre, čím bojuje aj proti starnutiu.
  • keď si nanášame pleťový krém alebo sérum rukami, časť z nich sa vsiakne aj do rúk. Masážny valček môžete použiť aj tak, že si krémy, oleje, séra, emulzie vtriete do pleti masážou a nemusíte sa ich tak ani chytiť. Zo začiatku mi to šlo ťažšie, na jednej strane som mala krému veľa, na druhej skoro nič. Tieto muchy sa ale dajú ľahko vychytať a prídete na to, ako to celé funguje :)
  • ak si ho necháte vychladiť v chladničke, tak navyše aj príjemne chladí a zvyšuje účinok masáže
Pri výbere zohráva úlohu aj kameň. Ako som spomenula, často sa predáva najmä ruženínový a jadeitový. Každý trochu inak vplýva na pleť. Prvý som si kúpila tento zelený, ale tento rok skúsim aj ruženínový. Masáž je veľmi príjemná, kozmetika sa rovnomerne vsiakne do pleti a tá je potom krajšia. Nebolí to, nezruinuje peňaženku a môžete ho nosiť všade so sebou :)

Masážne valčeky rôznych značiek nájdete v drogériách a na internete.


Máte doma takýto valček? :)









You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Valček teda nemám, ale može byt fakt skvelou pomockou, hlavne pre lepšiu prípravu pleti na vstrebanie všetkých výživných látok z krémov, sér a iných produktov :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe