Perfektné drobnosti do kabelky

15:58

Každá žena má svoju kabelku, kde nosí všetko potrebné. Pre mužov je ako tajomné bludisko, kde nájdu nevídané veci a sú úplne nadšení, ak nájdu práve to, čo potrebujú. Rokmi sa obsah tej mojej zväčšil a snažím sa mať po ruke riešenie na mnohé problémy, ktoré ma počas dňa môžu postretnúť. Richard ma naučil nosiť aj krém na ruky alebo nejaký univerzálny balzam. Okrem toho mi nesmie chýbať ani antibakteriálny gél pre čisté ruky na každú cestu. V dnešnej recenzii vám chcem ukázať dva mimoriadne praktické a šikovné kúsky, ktoré môžem len odporúča

antibakteriálny gél na ruky

NYX Professional Makeup All Over telový balzam

NYX Professional Makeup All Over

NYX Professional Makeup All Over telový balzam zloženie


NYX  telový balzam


NYX Professional Makeup All Over telový balzam

Tento balzam ma okúzlil svojim kovovým obalom. Je biely, pekne ozdobený a pevný. Do kabelky zapadol s úplnou ľahkosťou a mám istotu, že sa mu tak nič nestane. Nehrozí, že by sa v nej otvoril, pretože je pevný a než ho otvorím ja sama, trochu to trvá :) Hneď, ako som ho zbadala, veľmi sa mi zapáčil a musela som ho mať. 

Jeho zloženie nie je prírodné, ako môžete vidieť aj na fotografii. Vonia mi vanilkovo, sladko a príjemne, ale nie výrazne. Aj preto po telovom balzame bez problémov siahne aj Richard a nepovie mi, že vonia moc dievčensky (aspoň že mi takto pekne zalichotí, že dievčensky). Balzam je hustý, ale dobre sa nanáša na pokožku a postupne sa vsiakne bez mastného pocitu. 

 All Over telový balzam je výnimočný preto, lebo ho môžete použiť napríklad ako:

  • balzam na pery, pretože ich pekne hydratuje, ochraňuje pred nepriaznivými vplyvmi počasia a vysušovaním. 
  • používam ho na lakte a kolená, ak sú vysušené a drsné
  • poslúži na drsné päty alebo chodidlá
  • skúšala som ho aj na nechtovú kožtičku a som spokojná, nie je suchá a nerobia sa mi zádery
  • poslúži na hydratáciu a zjemnenie pokožky celého tela i tváre
  • skvelého dovolenkového pomocníka, ktorý nezaberie veľa miesta a môže zastúpiť hneď niekoľko produktov

Krásny obal, príjemná vôňa, veľa možností využitiaNYX Professional Makeup All Over telový balzam oceníte doma i na cestách a ten obal je skrátka bomba :) 

Bath & Body Works antibakteriálny gél na ruky

Bath & Body Works antibakteriálny gél na ruky zloženie

 antibakteriálny gél na ruky

Bath & Body Works antibakteriálny gél na ruky

Čistiace gély na ruky sú teraz jednoducho nutnosť a každý by mal mať nejaký v kabelke. Aj okúzľujúca značka Bath & Body Works ponúka antibakteriálny gél, ktorý môžete nosiť komkoľvek so sebou. Sú menšie a veľmi pekne vyzerajú, každý, ktorý som videla, bol skrátka rozkošný. Časom si dokúpim aj ďalšie, ale začala som eukalyptom a mätou. 

Obsahuje alkohol, takže krátko po nanesení na ruky cítite len ten. Keď sa však táto aróma rozplynie, ucítite mentolovú vôňu, ako pri žuvačke. Či už ste v lese, na koncerte, v MHD-čke, v zoo alebo kdekoľvek a nemôžete si umyť ruky, gél vás zachráni. V lete si bez neho neviem predstaviť existenciu, pretože pokožku osvieži a nemám pocit, že ruky sú spotené a lepkavé.

Nádherné kúsky nájdete v eshope Notino.

Čo vám nesmie chýbať v kabelke.  

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Oba produkty vyzeraju fajn, aj ked teda ten balzam mi nepríde až taký paktický do kabelky kvôli baleniu. Radšej mmám tubové veci, a čo sa týka pier, tak jednoznačne balzam v tyčinke.
    Ja už roky nosim v kabelke vždy krém na ruky, balzam na pery, obrusky suché aj vlhčené a nejaku dezinfekciu. To je proste základ.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je skôr univerzálny balzam na všetko, čo treba :) Vyhovuje mi, že sa neotvára a pekne vyzerá :) Ale radšej mám aj klasický balzam na pery.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe