Lipová voda

17:58

Pleťové vody od Soaphorie patria k mojim miláčikom už pár rokov. Nikdy nezabudnem na to, ako som si doma otvorila svoju prvú. Krásna fľaštička, roztomilý vrchnáčik, červená stužka a jednoduchá etiketa. Radosti nebolo konca kraja a tam niekde sa zrodila kozmetická láska. Za tie roky som ich  mala niekoľko, každá z nich je dobrá na niečo iné a postarajú sa nielen o krásu našej pleti. Minulý rok som si kúpila lipovú vodu, ktorá sa tiež zaradila k mojim kozmetickým stáliciam.

Soaphoria  Lipa obyčajná - organická kvetová voda

Lipa obyčajná - organická kvetová voda

Soaphoria  Lipa obyčajná - organická kvetová voda

Soaphoria má pekné obaly už od svojho začiatku. Rokmi ich privádza do dokonalosti a dnes si pleťové vody môžete kúpiť nielen v tejto peknej sklenej fľaštičke, ale aj v pet fľaštičke s rozprašovačom. Tá druhá je trochu praktickejšia, pretože vodu si môžete nastriekať priamo na tvár, telo alebo vlasy. Nepotrebujete vatový tampón/ zero waste tampón a aplikujete ju kdekoľvek potrebujete.

Sklený obal si odkladám, pretože občas si doma skúšam robiť kozmetiku, najmä oleje a pleťové vody. Soaphoria má aj svoj recyklačný program, takže niektoré obaly môžete vrátiť a získate zľavu na ďalší nákup. Snažím sa doma používať rôzne obaly na miesto toho, aby som ich kupovala, ale nevylučujem, že časom ich radšej budem vracať.

Lipová kvetová voda vonia ako lipový čaj. Ako lipový čaj s medom. Mne sa to páči a hoci lipový čaj mi až tak nechutí, vonia mi. Použiť ju môžete napríklad:
  • ako tonikum v poslednom kroku čistenia pleti. Táto organická voda je jemná a nedráždivá, odporúča sa aj pre suchú a citlivú pokožku. Jej sila tkvie v tom, že poslúži na dočistenie, upokojenie a tonizáciu pleti. Oplatí sa vyskúšať, pretože hydratuje, obnovuje a regeneruje pleť, tiež ju upokojuje a rozjasňuje. Prispieva k rovnomernému farebnému tónu pleti, tiež je pružnejšia a jemnejšia na dotyk.
  • upokojuje podráždenú pokožku po holení alebo depilácii (preto je tu trochu lepší ten rozprašovač)
  • vhodná je aj pod pleťový olej, lebo sa potom ľahšie vsiakne a neostane po ňom mastný film
  • v priebehu dňa kedykoľvek osvieži
Pleťové vody od Soaphorie majú po 50 ml a bežne ich mám otvorených niekoľko, každá je iná a inak výnimočná. Obľubujem ich aj do prachových masiek, takže sa nebojím toho, že by sa niektorá pokazila alebo neminula. 

Plusy:
  • krásne balenie
  • pekne vonia
  • vhodná aj na citlivú pleť
  • veľa možností využitia
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Biokrása za 4,90 eur.


Ak by ste si mali vybrať len jednu jedinú kvetinovú vodu na používanie, ktorá by to bola? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe