Jemné ruky od Kvitok

18:05

Zima bola tento rok pomerne mierna a uvedomila som si, ako veľmi mi chýbal sneh a mrazivé rána, kedy by som spoza okna so šálkou kávy sledovala, čo sa deje na ulici. Potešilo ma asi len to, že moje inak vysušené, popraskané a boľavé ruky to zvládli bez väčšej bolesti. Ibaže potom prišiel koronavírus, umývanie rúk a dezinfekcia na každom kroku a bolo po radosti. Za pár dní boli moje ruky ako brúsny papier, nechty sa začali štiepiť a lámať. V tom čase som navyše mala nastúpiť do novej práce a tak vám asi ani nemusím hovoriť, ako ma to mrzelo. Bola som šťastná, že som s celou mojou rodinou zdravá, no hnevalo ma, že bežné krémy mi jednoducho nestíhajú. Našťastie, prišla záchrana. V zimnom boxíku od Kvitok (bývalá Navia) bol regeneračný balzam na ruky Jemné ruky, ktorý by som označila za skutočný poklad.

regeneračný balzam na ruky Jemné ruky


regeneračný balzam na ruky Jemné ruky zloženie

kvitok regeneračný balzam na ruky

balzam na ruky Jemné ruky

Kvitok regeneračný balzam na ruky Jemné ruky

Kvitok patrí k mojim obľúbeným značkám už pár rokov. Zmena mena kvalite produktov nijak neuškodila a musela som si na ňu len zvyknúť. Obľubujem najmä pleťovú kozmetiku, ale vďaka boxu som spoznala trochu lepšie aj tú telovú. Balzam na ruky je v peknom sklenom obale, ktorý sa potom určite zužitkuje v kuchyni alebo na domácu tvorbu kozmetiky. Svoj obsah starostlivo chráni pred vonkajším svetom a navyše pekne vyzerá.

Regeneračný balzam Jemné ruky bol veľkým prekvapením od okamihu, ako som ho prvý raz otvorila. Má sýtu žltú farbu (možno trochu do oranžova), ktorá ma trochu vyľakala. Bála som sa, či nebudem mať oranžové ruky :) Pravdou ale je, že ako sa balzam vsiakne, na rukách neostáva žiaden farbený nádych a môžem si spokojne vydýchnuť. Balzam používam na noc s bavlnenými rukavičkami, na nich je vidieť, že ostávajú trochu oranžové, ale dá sa to vyprať. Iba ich periem trochu častejšie a kúpila som si nejaké aj do zásoby. 

Očarila ma jeho vôňa. Je to zmes kvalitného mangového masla, olejov a niečoho krásneho. Je to radosť používať a okamžite mám lepšiu náladu. Jeho konzistencia je hustejšia, hutnejšia a je trochu mastnejší, čo moje ruky milujú. V práci alebo len tak hocikedy počas dňa by som ho použiť nemohla, ale v noci sa mení na superhrdinu, ktorý bojuje so suchými, podráždenými a boľavými rukami. 

Pred použitím si ruky umyjem a jemne osuším, aby boli čisté a suché. Keď už spokojne ležím v posteli a všetko je hotové, do pokožky rúk jemne votriem trochu balzamu. Ako som spomenula, môžu ostať mastné, ale to mi neprekáža, lebo si natiahnem bavlnené rukavičky a idem spať. Ráno sa obyčajne zobudím tak, že rukavičky sú v rôznych častiach izby a netuším, ako sa tam dostali :) Ale na rukách je okamžite vidno zmeny k lepšiemu. Popraskaná pokožka sa rýchlejšie regeneruje a zaceľuje, preto menej bolí a zasa pekne vyzerá. Sú jemné, hydratované a bez nových záderov (staré sa museli zahojiť, lebo veď načo by som hľadala nožničky, keď mám zuby). Balzam pomáha aj nechtom, ktoré vyzerajú lepšie a prestávajú sa tak štiepiť (pridávam ešte trochu oleja na nechty). 

Balzam na ruky ich počas dňa chráni pred vysušovaním a udržuje v nich vlhkosť. Umývanie alebo alkoholová dezinfekcia tak nenapáchajú také veľké škody a cez deň mi postačuje len trocha ľahšieho krému na ruky. Použiť ho môžete aj na vysušené lakte alebo kolená, krásne ich zjemní a ochráni pred tým, aby boli drsné alebo suché. Ako som povedala, tento balzam na ruky je môj superhrdina, ktorý mi pomáha prežiť ťažšie obdobie.

Plusy:
  • pekný obal
  • krásne vonia
  • zaujímavá konzistencia
  • pekná farba
  • odporúčam ho ako nočný balzam v kombinácii s bavlnenými rukavičkami
  • výborne regeneruje, hydratuje, zabraňuje vysušovaniu, ruky sú jemné a odolnejšie, prospieva aj nechtom
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Kvitok za 8,90 eur.

Ako sa teraz staráte o svoje ruky? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe