Moja nová láska od Helena Rubinstein

19:01

Kozmetické sady mám čoraz radšej :) Bývajú v nich zaujímavé produkty, ušetrím nejaké to euríčko a spoznám niečo nové, čo by som si možno inak ani nekúpila. Občas mi Richard povie, aby som si vybrala darček, lebo vie, že mám svoje wishlisty s vytúženými kozmetickými miláčikmi. O Helena Rubinstein som dlho iba čítala. Páčili sa mi obaly a mnohé recenzie boli veľmi pozitívne. Ako sa hovorí, kto si počká, ten sa dočká a ja som sa stala majiteľkou tejto krásnej sady. 

Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks kozmetická sada

 Lash Queen Sexy Blacks kozmetická sada

 kozmetická sada

Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks kozmetická sada 


  • plné balenie riasenky Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks
  • Helena Rubinstein All Mascara odličovač očí vo veľkosti 50 ml
  • 3 ml očný krém Powercell 24 h Eye Care
Všetko sú to hodnotné kúsky, ktoré využije každá žena. 


Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks riasenka predlžuje a zhusťuje mihalnice

Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks

 Lash Queen Sexy Blacks riasenka predlžuje a zhusťuje mihalnice




Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks riasenka predlžuje a zhusťuje mihalnice
Už som mala veľa krásnych maskár. Nikdy neboli príliš drahé, držala som sa väčšinou sumy do 15 eur. Niekedy som našla poklady aj za 5 eur, no potom som zbadala ju. Riasenku  Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks som nemohla prehliadnuť. Je nádherná. Béžová s čipkou, ako nejaké zvodné šaty. Keď som ju chytila do rúk, hneď som ju musela pohladkať, lebo som si myslela, že čipka je tam nakreslená. V skutočnosti je tam nalepená a je malým kozmetickým umeleckým dielom. Bez debaty.

Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks je viac ako len krásny obal. Má úplne bežnú veľkosť a šikovnú kefku, s ktorou sa líči prekvapivo dobre. Bála som sa, že bude lepiť riasy, lebo je hustá s kratšími štetinkami, no nič také sa nestalo. Sýta čierna farba ich zvýrazní a už v prvej vrstve sú pekne zahustené. Druhá ich predĺži a za pozitívne považujem, že netvorí hrudky. Občas z nej opadne nejaké čierna bodka, ale na riasach hrudky nie sú.

Maskara nedráždi oči a vytvára zvodný pohľad, ktorý vydrží celý deň. Neotláča sa a pekne drží tvar. Nemôžem povedať, že by som bola sklamaná, pretože ako môžete vidieť na fotke, riasy sú veľmi pekné. Nepolepené, husté, bez hrudiek, pekne výrazné. Čakala som však, že budú trochu dlhšie. Napriek tomu sa dostala do mojej top päťky riaseniek a môžem ju len odporúčať. Časom by som rada skúsila nejakú od Dior, Channel alebo Lancome, ale to má čas :) Potom budem vedieť porovnávať, no jedným som si istá - tak elegantná nebude žiadna.

Helena Rubinstein All Mascaras odličovač očí

Helena odličovač očí

Helena Rubinstein All Mascaras odličovač očí

Keď sa nalíčim, musím sa aj odlíčiť! Tento krok všeobecne neobľubujem, lebo ma nebaví. S dobrou kozmetikou to ale nie je také zlé a ide mi to od ruky. Helena Rubinstein All Mascaras odličovač očí patrí k tým najlepším, ktoré som mala. Uznávam, že jeho cena je vyššia, ale v balení s maskarou som pekne ušetrila a okrem nádhernej maskary našla aj dobrý odličovač.

Plné balenie má 125 ml, s riasenkou dostanete 50 ml. Menší odličovač je ako stvorený na cesty, lebo nezaberie veľa miesta a svoju úlohu splní znamenite. Nemá výraznejšiu vôňu, takže oči mi nedráždi. Výborne ich odlíči bez toho, aby ma štípali alebo by slzili. Ide to rýchlo, ľahko a bez jediného fliačika. Takto si predstavujem kvalitný odličovač. K očiam je jemný, ale pritom účinný. Rovnako rýchlo odlíči aj pleť alebo pery a nezanecháva po sebe nepríjemný film. 


Powercell 24 h Eye Care

Helena Rubinstein Powercell 24 h Eye Care

Helena Rubinstein Powercell 24 h Eye Care

Tento očný krémik mal 3 ml a vydržal pár použití. Mal jemnú vôňu a skôr redšiu konzistenciu. Krém sa dobre vstrebáva, nezanecháva mastný film a pokojne môžem naniesť po chvíli make up. Pekne hydratuje, zjemňuje a rozjasňuje očné okolie. Pokojne by som si ho kúpila v plnej verzii, pretože výsledky bolo vidno veľmi rýchlo. Helena Rubinstein Powercell 24 h Eye Care vyzerá na jednotku s hviezdičkou :) Poklad z Notino bol tento raz naozaj milé prekvapenie.

Máte niečo od Helena Rubinstein? Alebo to ešte len plánujete? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe