Uhorkový peeling

18:24

Pleťový peeling je moje must have. Používam ho pravidelne 2 razy týždenne. Kedysi som používala aj tri, ale čím som staršia, tým menej po ňom siaham. Moja pleť ho veľmi potrebuje, lebo je zmiešaná so sklonom k akné. Potrebuje dôkladné čistenie, tonizáciu a potom hydratáciu. Vďaka tomu vyzerá omnoho krajšie ako pred rokmi a dokonca by som mohla povedať, že naozaj nikdy nevyzerala lepšie. Posledné asi tri roky sa na seba nebojím pozrieť v zrkadle a viem vyjsť medzi ľudí aj bez make upu. Poviem vám, pri všetkých tých komplexoch, ktoré som mala alebo stále mám, je to výhra :) V dnešnej recenzii by som vám rada ukázala cenovo dostupný peeling, ktorý je celkom zaujímavý.

Bione Cosmetics Care hĺbkovo čistiaci peeling
Bione Cosmetics Care

Bione Cosmetics Care hĺbkovo čistiaci peeling zloženie

hĺbkovo čistiaci peeling

Bione Cosmetics Care hĺbkovo čistiaci peeling

Bione kozmetika je česká a cenovo dostupná. Bio v jej názve by mohlo napovedať, že je to prírodná kozmetika, ale nie je to celkom tak. Iste, niektoré produkty majú lepšie zloženie, iné horšie. Najlepšie je skúsiť ho nájsť pred kúpou alebo sa len nechať prekvapiť :) Toto je relatívne fajn.

Bione Cosmetics Care hĺbkovo čistiaci peeling je veľký za super cenu. 200 ml je pomerne neobvyklá veľkosť a obyčajne sa stretávam len s menšími. Bolo  to milé prekvapko, lebo takéto balenie vám dlho vydrží a ušetríte nemalý peniaz. Plastový obal aj vrchnáčik sú pevné, odolné aj voči nárazu (skotúľal sa mi z umývadla a prežil). Ukladám si naň aj iné kelímky, preto sa mi na poličku vojde všetko, čo potrebujem a ušetrím aj nejaké miesto.

Jeho vôňa je svieža. Nie je zbytočne sladká a naozaj by som povedala, že niekde v pozadí je cítiť uhorku. Taký ten jej závan, ako keď si ju krájam do šalátu a ucítim ju. Našťastie, nie je umelá, takže pri použití vám prekážať nebude. Piesok ako peelingová čiastočka je výborný nápad, pretože pleť šetrne, ale účinne zbavuje odumretých buniek a nepodráždi. Pravdou je, že na pleti ma trochu štípal, čo sa mi stáva skôr pri pleťových maskách, ale nebolo to tragické, minula som ho celý.

Pleť viditeľne vyčistí, zjemní a rozžiari. S čiernymi bodkami si neporadí, ale tvár je vyhladená, svieža a na dotyk príjemná. Menej sa tvoria nové nedokonalosti a odstráni suché šupinky, ktoré mám občas okolo nosa. Keď pleť ešte hydratujem, make up na nej vyzerá vynikajúco a stav pleti sa nehorší. Keď som si ho kupovala, nemala som veľké očakávania. Nakoniec sa z neho ale vykľul ozaj šikovný pomocník, ktorý vašu peňaženku nezruinuje a výsledky vidno po prvom použití.

Plusy:
  • veľké balenie za príjemnú cenu
  • pevný plastový obal
  • ľahká pekná vôňa
  • dostatočne citeľné exfoliačné čiastočky
  • pekne čistí, zjemňuje a rozžiaruje pleť, odstraňuje odumreté bunky aj šupinky, netvoria sa nové nedokonalosti
  • dlho vydrží
Mínusy:
  • trochu ma štípal na pleti
Nájdete ho v eshope Notino

Mali ste už niečo od Bione kozmetiky? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe