Čierno čierny peeling, ktorý potešil a sklamal zároveň

18:03

Stalo sa vám niekedy, že ste mali v rukách kozmetický kúsok, ktorý ste zbožňovali a neznášali zároveň? Taká schizofrénia, poviete si, ale naozaj sa to môže stať. To bude totiž vidieť v dnešnej recenzii. Po dlhom váhaní som sa rozhodla kúpiť si DETOX absolute - organický telový peeling  od Soaphoria a porovnať ho s jej klasickými soľnými peeligami, ktoré sú mojim miláčikom roky rokúce a pokojne môžem povedať, že patria k tomu najlepšiemu, čo sa mihlo mojou kozmetickou poličkou. Žiaľ, tento raz porazili detoxikačný peeling úplne že na celej čiare.


DETOX absolute - organický telový peeling  Soaphoria  zloženie

organický telový peeling  Soaphoria

DETOX absolute - organický telový peeling  Soaphoria 

DETOX absolute - organický telový peeling od Soaphoria som si nekúpila hneď, lebo je trošku drahší ako ostatné peelingy. Trpezlivo som si naň počkala, lebo som po ňom naozaj túžila. Srdcu kozmetického maniaka sa nedá rozkázať a bola to len otázka času, kedy bude môj. Lákal ma pre svoje zloženie, lebo obsahuje limetkový esenciálny olej spolu s rozmarínom lekárskym. Čakala som dokonalý voňavý zážitok.

Telový peeling je v peknom plastovom obale s kovovým vrchnáčikom a výraznou veľkou etiketou. Je pekný, dosť veľký s objemom 300 ml. Po otvorení ma oviala brutálne svieža citrusová vôňa, ktorá ma okamžite nakopla a nevedela som sa jej dočuchať. Presne to je ten okamih, kedy na okamih zabudnem na bežné starosti a užívam si kozmetické rituály. Obsahuje soľ a olej, treba ich dobre premiešať pred použitím, aby mal správnu konzistenciu. Za svoju farbu vďačí aktívnemu čiernemu uhliu a uznávam, že prvý dojem bol bez jedinej chybičky.

Začalo to idylicky. Vo vani som ho otvorila, nabrala do dlaní a použila. Všade okolo mňa voňala limetka a bolo to ako malé antidepresívum. Chvíľku som ho nechala pôsobiť a umyla. Teda, myslela som si, že som ho umyla, ale keď som sa pozrela na pokožku, ostala som v šoku. Bola čierna! Nešlo to umyť vodou ani zotrieť rukou a keďže som ho použila na celé telo, musela som rýchlo niečo urobiť. Na peelingovú rukavicu som dala sprchový gél a kúsok po kúsku opäť drhla pokožku. Keď som skončila so sebou, mohla som umyť aj vaňu a kachličky, kde čierna voda prskla. A takto sa to opakovalo každé jedno použitie.

Na druhej strane, pokožka bola krásne jemná, hydratovaná a pevnejšia. A stále som sa nevedela nabažiť tej vône. Takže mi vznikla dilema - používať ho, keď sa potom musím opäť umyť ja aj kúpeľňa, alebo to nechať tak, hoci pokožka bola krásna? Nakoniec som sa priklonila k prvej možnosti a rozhodla som sa, že keď ho miniem, už si ho viac nekúpim. 

Plusy:
  • dosť veľký
  • pekne vyzerá
  • nádherná citrusová vôňa
  • dobrá konzistencia
  • pokožku zbavuje odumretých buniek, zjemňuje, hydratuje, je pevnejšia a krajšia
Mínusy:
  • pokožka ostáva po použití čierna a nejde to umyť čistou vodou
  • umyť treba aj vaňu
Nájdete ho v eshope Soaphoria za 16 eur. 


Mali ste už podobný produkt, ktorý nadchol a sklamal zároveň? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Čierne produkty sú super efektné aj funkčné ale presne pre ten neskutočný bordel, si ich viac nekupujem :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mala som viacero kozmetiky s čiernym uhlím, ale toto bolo prvý raz, čo mi to naozaj prekážalo. Vaňu umyjem, o to pokoj, ale tá čierna pokožka, ktorá nešla umyť, ma vytočila omnoho viac. Škoda, potenciál tam bol veľký.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe