Prírodný dezodorant v spreji s vôňou mora

19:12

Prírodné dezodoranty si kupujem už niekoľko rokov a poviem vám, je to celkom makačka. Ich ponuka sa pekne rozrástla a môžeme si vybrať tie v spreji, tuhé, krémové či kryštály. Ponúkajú ich naše značky i mnohé svetovo uznávané a tak si vyberie naozaj každý. Problémom však je, že nie vždy účinkujú presne tak, ako by sme si želali. Je takmer isté, že ich treba použiť minimálne dva razy denne (niekedy aj tri, všetko závisí od počasia, aktivity, intenzity potenia) a niekedy sa aplikujú trochu ťažšie. Podarilo sa mi nájsť pár výborných kúskov, ktoré fungujú a splnia, čo sľúbia, najmä tie krémové a tuhé. Mám veľmi rada spreje a na cestách alebo v kancelárii mi predsa len vyhovujú o trochu viac, lebo ich stačí len frknúť pod pazušky a ide sa ďalej. Takých som nemala veľa, a preto mám pred sebou stále veľkú výzvu - nájsť výborný dezodorant v spreji, ktorý bude prírodný a účinný. 


Sea Wave dezodorant od Officina Naturae zloženie

Sea Wave dezodorant od Officina Naturae ingredients

Sea Wave dezodorant

Sea Wave dezodorant od Officina Naturae

Sea Wave dezodorant od Officina Naturae bol po dlhej dobe ďalším dezodorantom v spreji, ktorý sa mihol mojou kozmetickou zbierkou. V ponuke bola aj kvetinová verzia, ale mala som chuť na niečo iné. Značka pochádza zo slnečného Rimini a tak som mala doma kúsok Talianska :) 

Plastový obal s rozprašovačom obsahuje 100 ml dezodorantu, ktorý neobsahuje alkohol, a preto pokožku nedráždi. Pár razy som ho použila aj po holení a necítila som žiadne štípanie alebo bolesť. Obsahuje aj aloe vera, vďaka čomu nie je úplne vodový. Rozprašovač je dosť silný, postačujú dve - tri streknutia, aby som mala dostatok dezodorantu. Nie je lepivý a po chvíli sa dobre vsiakne, môžem sa obliecť bez strachu, že by som si zašpinila oblečenie. 

Jeho vôňa je krásna. Veľmi svieža, príjemná a pripomína mi dovolenku. Ten pocit bezstarostnosti, keď sa kúpem v mori, slnko mi svieti nad hlavou a čajky sa predbiehajú v tom, ktorá toho povie viac. Je lahodná a ľahká, nie je sladká pokojne by som povedala, že ju môžu použiť aj páni. Druhá vôňa, tá kvetinová, je záležitosťou ženského sveta a plánujem si kúpiť aj tento dezodorant, aby som ich mohla porovnať.

Výdrž ma, samozrejme, zaujímala najviac. Pracovný deň dokáže vydržať takmer vždy bez toho, aby som cítila pot. V horúcom počasí, pri turistike, športe či práci v záhrade je trochu slabší a treba ho aplikovať znova. Myslím, že ani raz sa mi nestalo, že by som ho musela použiť tri razy. Neprekáža mi to,  lebo prírodné dezodoranty nezabraňujú poteniu, ale zápachu, ktorý je pre nás dosť nepríjemný. Dezodorantov v spreji bez obsahu hliníkových solí som nemala veľa, nemám preto veľmi čo porovnávať, ale tento sa mi páči a pokojne by som si ho kúpila zasa.

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • silný rozprašovač
  • krásna svieža vôňa
  • nedráždi pokožku
  • po chvíli sa vsiakne a nezanecháva fľaky na oblečení
  • bežný deň chráni pokožku dobre, inak ho treba aplikovať ešte aspoň raz
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Bionatural za 8,80 eur.

Poznáte dobrý prírodný dezodorant v spreji? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe