Mladosť vďaka Renovality

18:02

Nie je to tak dávno, čo som vám ukázala odličovacie sérum od Renovality. Je to veľmi šikovný pomocník, ktorý z pleti odlíči úplne všetko a používam ho aj na oči a pery, ak som mala dlhotrvácny rúž. Okrem neho som sa rozhodla pre nákup supertria pre mladú a krásnu pleť - doma mám hyalurónové sérum, opunciový olej a skvalán. Mala som pred tridsiatkou, oblievali ma studené poty, že budem zrazu starnúť (akoby dovtedy nestarnem, že hej) a tak som si potrebovala urobiť radosť aspoň nákupom kozmetiky :) Samozrejme, to by som nebola ja, aby som si nevedela vybrať a tak som si vzala všetko, čo sa mi páčilo.


Renovality hyalurónové sérum zloženie

hyalurónové sérum

Renovality Hyalurónové sérum

Hyalurónové sérum je jedným z najobľúbenejším produktov od Renovality ako na Slovensku, tak aj v Čechách. Aj to bol jeden z dôvodov, prečo som ho chcela skúsiť. Je v tmavom sklenom obale s rozprašovačom a asi vám nemusím hovoriť, ako ľahko a dobre sa s ním preto manipuluje :) Tieto obaly si odkladám tiež, lebo keď doma prelievam z veľkých obalov do menších alebo skúšam domácu kozmetiku, nemusím nič dokupovať.

Sérum s kyselinou hyalurónovou je bez výraznejšej vône a obsahuje nízkomolekulárnu kyselinu hyalurónovú a ružový hydrosol. Konzistencia je redšia, čo mi však veľmi vyhovuje - používam ho pod pleťové oleje. Vsiaknu sa bez mastného filmu a po pár minútach ani neviem, že som si dávala nejaký olejček. 

Jeho úlohou je zadržiavať vlhkosť v pleti, upokojovať ju a zanechávať sviežu. To sa mu aj darí a môžete ho používať ráno aj večer. Ráno si naň nanášam hydratačný krém, na noc väčšinou oleje. Výsledkom je hydratovaná,pevnejšia a pružnejšia pleť bez jemných liniek. Ak by ste sa ma opýtali, či by som ho používala samostatne bez krému, odpoveď by bola jasná - nie. Pleť po tridsiatke potrebuje aj niečo viac a na deň je predsa dôležitý aj krém s ochranou proti slnku. Rozhodne plní veľkú úlohu (koniec koncov, bez séra s kyselinou hyalurónovou už nedám ani deň) a odkedy ho používam aj na krk, vidím rozdiely - pokožka je omnoho vypnutejšia. Stojí 13,20 eur a má 50 ml.

Renovality Opunciový olej

Renovality Opunciový olej zloženie

Opunciový olej


Renovality Opunciový olej

Opunciový olej je u nás menej známy ako arganový, ale zaslúži si omnoho viac pozornosti. Tento olej by sme pokojne mohli volať aj prírodný botox,pretože bojuje s príznakmi starnutia, pleť výrazne spevňuje, vyhladzuje vrásky a odporúča sa aj na jemné očné okolie. Obľúbi si ho zrelá i každá iná pleť. Je to luxusný olej, ktorý patrí k tým najdrahším a najvzácnejším, aké si môžete kúpiť. Oba oleje som kupovala, keď malo Renovality certifikát CPK. Rozhodli sa však pre iný a určite nás milo prekvapia tým, čo príde.

Olejček v tmavom skle s pipetkou vyzerá pekne. Nemá nijakú výraznejšiu ani zapamätateľnú vôňu a nie je mastný. Dobre sa vsiakne so pleti a neostáva mastná. Používam ho večer namiesto krému. Pleť si najskôr dôkladne vyčistím a nanesiem sérum, aby sa olej lepšie vsiakol. Ráno je žiarivá a jemná, no postupne badať aj to, že je pevnejšia, bez liniek aj vrások (moje vrásky na čele z mračenia sa krásne zjemňuje). Nespôsobuje vznik nových čiernych bodiek, preto ho používam bez obáv. Používam  ho aj do prachovej masky - trocha ílu, kvetovej vody a pár kvapiek oleja dokáže divy. Pleť je nielen dokonale čistá, ale aj jemná a hydratovaná. Keď ho aplikujem na očné okolie, niekedy už nepotrebujem ani očný krém. Stojí 33,60 eur a má 50 ml.




Renovality Squalan

Squalan je tiež fenoménom posledných rokov. Hovorí sa o ňom čoraz častejšie, pretože je to suchý olej, ktorý sa vsiakne bez mastného filmu a chráni pokožku pred vysušovaním. Je mimoriadne obľúbenou zložkou v prírodnej kozmetike a musím podotknúť, že ani to ma veľmi neprekvapuje. Patrí k tým, kúskom, ktoré si zamilujete po prvom (prípadne po prvých pár) použití. Balenie je rovnaké ako pri opunciovom oleji a tiež môžem povedať, že je bez výraznejšej vône. 

Squalan alebo skvalán používam namiesto pleťového séra. Pleť si nechám navlhčenú kvetovou vodou a vtriem do nej pár kvapiek skvalánu. Pekne sa vsiakne, neostáva po ňom mastný film a opäť musím vyzdvihnúť, že nie je komedogénny a nezhoršuje stav problematickej pleti. Následne aplikujem ešte nočný krém (môžete aj olej, čo vám je príjemnejšie) a ráno je pleť hodvábne jemná, vyhladená a svieža. 

Squalan môžete používať aj na vlasy, pretože pomáha rozštiepeným končekom, aby boli zdravé a krásne. Aplikovať ho môžete na celú pokožku hlavy a pozdĺž vlasov. Po takomto zábale budú hydratované, jemné a krásne lesklé. Oleje si na vlasy kupujem už pár rokov a najmä vďaka nim nevyzerajú ako suchá slama. Stojí 13,20 eur a spolu s ostatnými kúskami ho nájdete v eshope Renovality alebo v partnerských predajniach.

Kupujete si produkty značky Renovality? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe