Nová zaujímavá známa značka Saffee

18:15

Mám veľmi rada nevšedné kozmetické vychytávky. Také, ktoré sa niečím odlišujú od ostatných a ich používanie je zábava. Napríklad čierne detoxikačné mydlo, zubná pasta, ktorá nepení, čistiaci gél, ktorý sa mení na mlieko alebo praskajúci lak na nechty. Niečím vynikajú, niečím sa odlišujú a to ma neprestáva baviť. Dnes bude reč o podobnom kúsku :) Francúzska kozmetika Saffee ponúka zaujímavé kúsky na odličovanie. V jednom z boxov, ktoré sa dali na Notine kúpiť, bol aj tento odličovač a hoci ma pár razy rozplakal, nakoniec sme sa skamarátili. 

Saffee Cleansing odličovač make-upu

Saffee Cleansing odličovač make-upu popis

Saffee Cleansing

Saffee Cleansing odličovač make-upu

Túto značku som pred tým nepoznala a nikde som ju ani nevidela. Aj to je jeden z dôvodov, prečo Summer box alebo Winter box považujem za výborný nápad. Za super cenu som mala niekoľko zaujímavých kúskov aj vzoriek, našla nových miláčikov a pochopila som, prečo patrí značka Foreo k obľúbeným. Jej sonická kefka je božská a odkedy som ju skúsila, moja pleť je omnoho krajšia. Saffee Cleansing odličovač make-upu bol v balíčku v plnej veľkosti 250 ml, a keďže sa odličujem často, potešilo ma to.

Obal sa mi zapáčil hneď, pretože je nebíčkovo modrý a akoby matný. Nájdete na ňom detailný návod, ako postupovať aj zloženie. Práve návod si musím pozrieť vždy ako prvý, lebo už nie raz som s kozmetikou zápasila len preto, lebo som ju hrdinsky skúšala naslepo :) Možno to poznáte aj vy, s radosťou sa vrhnete na niečo nové a návod si prečítate až potom, ako vám niečo nevychádza. V tom som expert a niekedy si hovorím, že mám viac šťastia ako rozumu. 

Odličovač má peknú, sladkú vôňu a olejovú konzistenciu. Pri kontakte s vodou sa mení na biele mlieko. Používa sa tak, že ho (ideálne tampónom, ale ja ho nanášam na pleť rukami) nanesiete na suchú pleť, necháte pôsobiť, mokrými prstami alebo tampónom vytvoríte mlieko a potom umyjete. Je to celkom zábava, pretože je to celkom iné ako gél alebo micelárka.

Ako som spomenula pár riadkov vyššie, pár razy ma Saffee Cleansing odličovač make-upu rozplakal. V očiach dosť štípe a potom ma ešte chvíľku červené pália. Nakoniec som ale prišla na spôsob, ako ho použiť aj na oči. Na navlhčený tampón nanesiem odličovač a ide dole riasenka, ceruzka aj tiene. Musím si však dávať pozor, ak sa dostane do očí, stále trochu štípe. 

Na tvár je bez chybičky. Odstráni všetok make up, hydratuje ju a ostáva vláčna. Nie je celkom mastná, ale nejaký film na nej cítiť. Potom ju ešte dočisťujem, preto to neprekáža a keďže neupcháva póry, je to v poriadku. Musím povedať, že milo prekvapil a hoci ho na oči takmer nepoužívam, pochvaľujem si ho. 

Plusy:
  • pekný obal
  • jemná vôňa
  • olejová konzistencia, v kontakte s vodou sa mení na olej
  • tvár odličuje dobre, hydratuje ju, neupcháva póry, pleť neostáva mastná
  • je iný a to ma baví
Mínusy:
  • štípe ma v očiach, ale dá sa používať, keď nájdete ten správny spôsob
Nájdete ho v eshope Notino

Skúsili ste už niečo od Saffee? :)

















You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe