To je on, môjho srdca šampión

17:21

Mám rada svoje kučery. Musím si k nim síce dopomôcť po každom umytí vlasov, ale nevadí mi to. Kučeravé vlasy ma vždy fascinovali a páčili sa mi rozprávky a filmy, kde si princezné a hlavné hrdinky česali svoje dlhé kadere a potom mali komplikované účesy. Ako malé dievčatko som nosila smiešne krátku ofinku a rovné vlasy (preto sa na svoje fotky radšej veľmi nepozerám), na strednej som svoj štýl hľadala a na vysokej som sa konečne dopracovala k tomu, čo som chcela naozaj. Dnes si neviem svoje kozmetické rituály predstaviť bez dobrých hairstylingových prípravkov (úmyselne píšem dobrých, lebo zlé to len pokazia a vlasy môžem umývať zasa). Keď jeden miniem, druhý kúpim. Naposledy som sa zoznámila som značkou Maria Nila a bola to láska na prvý pohľad.


sprej do vlhkých vlasov pre objem

sprej pre objem vlasov

Maria Nila

Maria Nila Style & Finish sprej do vlhkých vlasov pre objem

Švédska značka Maria Nila išla dlho okolo mňa. Vedela som, že existuje a tam to končilo. Potom mi však na Instagrame vyskočili nejaké posty a zrazu sa mi celkom zapáčila. Zaujala ma a musela som si hneď kliknúť do eshopu, aby som sa jej trochu lepšie pozrela na zúbok. Výsledkom bolo, že chcem všetko :) V ideálnom svete bez účtov, faktúr a splátok by to bolo jednoduché, ale v reálnom svete som sa rozhodla, že budem všetko skúšať postupne.

Maria Nila Style & Finish sprej do vlhkých vlasov pre objem zaujal svojím ružovým obalom. Čím som staršia, tým viac sa mi všetko ružové páči a objavuje sa v šatníku, botníku, medzi bižutériou a inými doplnkami. Obal je inak klasický, jednoduchý, milý a dievčenský. Objem 400 ml je výborný, lebo sprej tak dlhšie vydrží a hoci nie je ideálny na cestovanie, doma si ho vystavujem na čestné miesto na poličke.

Očarila ma jeho vôňa. Sladká, ovocná, ľahká. Ani stopy po alkohole alebo po niečom umelom a nie peknom. Je to niečo krásne a vlasy potom voňajú ako nejaký ovocný koláčik. Po všetkých tých umelých vôňach je to príjemná zmena a na iné sa bude zasa ťažko zvykať :) Vôbec nelepí vlasy a po aplikácii ani nemám pocit, že by som na ne niečo nastriekala. Zmenu prezrádza len tá vôňa.

Objem vidno prakticky hneď, ako sprej nastriekam do vlasov. Zrazu ich je viac a ako schnú, vyzerajú super. Potom si dám natáčky a ráno sa nestačím čudovať. Vlasy sú objemné a kučery zafixované tak, že do druhého dňa vydržia vo veľmi dobrom stave. Dobre sa upravujú, sú nadýchané a ľahké, celkom prirodzené. Vôbec nelepí a môžem si ich učesať presne podľa svojich predstáv. Mala som viacero dobrých sprejov aj tužidiel, ale toto je v top trojke toho najlepšieho, s čím som sa stretla. Maria Nila Style & Finish sprej je môjho kozmetického srdca šampión.

Plusy:
  • pekný obal
  • väčší, dlhšie vydrží
  • krásna sladká vôňa
  • vlasy vôbec nezlepuje ani nevysušuje
  • ľahko sa používa
  • dodáva objem, fixuje kučery, ktoré sú aj na druhý deň bohaté a pekné
  • ani nevidno, že ste ho použili
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Notino


Máte skúsenosti so značkou Maria Nila? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. S touto značkou skúsenosť nemám, prvýkrát som o nej počula. Ma naozaj krásny obal a tiež sa mi páči, že si spomenula, že ma peknú vôňu.
    Budem rada ak sa zastavíš aj na mojom blogu.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už som si poznačila ďalšie kúsky, ktoré si kúpim a teším sa na ne. Som zvedavá, či budú rovnako voňavé. A rada mrknem na tvoj blog :)

      Odstrániť
  2. Počula som o tejto značke alebo nemám nič odskúšané ale vyzerá to skvelo a cute ten obal

    ČO OBSAHUJE MOJA TAŠKA DO PÔRODNICE?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, Maria Nila má krásne obaly a asi aj preto som sa na ňu musela pozrieť trochu lepšie :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe