Čistiaca pleťová maska od Makeup Revolution

16:57

Ošetrujúca kozmetika Revolution Skincare  je súčasťou obľúbenej značky Makeup Revolution. Keď sa objavila na trhu, zvedavo som si poobzerala najmä pleťové masky, lebo na tie mám jednoducho slabosť. V jej ponuke však nájdete aj ošetrujúce krémy, pleťové oleje či spreje, peelingy aj toniká. Majú pútavé obaly, sú vegánske a vhodné na problémy s akné, dehydratáciou, vráskami či povädnutou pleťou. Nevedela som im odolať a niečo som proste musela skúsiť. Ako prvé voľba padla na masky, ale myslím, že som s nákupmi ešte neskončila.

Revolution Skincare Charcoal čistiaca pleťová maska
Revolution Skincare Charcoal čistiaca pleťová maska zloženie

čistiaca pleťová maska

Revolution Skincare Charcoal

Revolution Skincare Charcoal čistiaca pleťová maska

Revolution Skincare Charcoal je čistiaca pleťová maska s obsahom aktívneho čierneho uhlia, ktoré v kozmetike milujem a pridávam si ho aj do mojich domácich masiek. Je to geniálna ingrediencia, ktorá vyťahuje z pleti nečistoty, čistí póry a zanecháva ju dokonale čistú. Zlepšuje stav akné a aj vďaka nemu sa na seba viem pozrieť v zrkadle. Ak sa objaví v kozmetike, považujem ho za záruku úspechu.

Pleťová maska Revolution Skincare Charcoal  je balená pekne. Sklený obal a biely plastový vrchnáčik sú zárukou elegancie a každá časť sa dá recyklovať. Ako som už neraz spomenula, aj sklené obaly si doma odkladám, lebo keď skúšame robiť rôzne masti, domáce oleje a tinktúry, obaly sa hodia. Má 50 ml a hoci vyzerá malá, míňa sa pomaly. Vďaka štetcu sa dá naniesť v tenulilinkej vrstve a potom sa aj ľahko umýva.

Jej vôňa je typická pre kozmetiku s čiernym uhlím . Niekedy mi pripomína vôňu zeme, niekedy zasa niečo z lesa. Tak či onak, nie je rušivá, dá sa na ňu zvyknúť a nie je nepríjemná. Jej konzistencia je krémová a hustejšia, ale ako som spomenula, so štetcom sa nanáša dobre. Ku koncu mi trochu zhustla a nanášala sa ťažšie, ale je pravda, že som na ňu zabudla. Ak by som ju minula skôr, konzistencia by sa nezmenila. 

Nanášam ju na čistú pleť a nechám pôsobiť podľa pokynov. Niekedy je to 10 minút, inokedy 15 či 20, záleží to aj toho, či niečo náhodou nezačnem robiť (veď kedy inokedy žehliť alebo umývať dlážku, že hej) a potom ju umyjem obrúskom alebo hubkou. Pleť pekne čistí, zjemňuje a rozžiaruje. Póry sú minimalizované, takže aj T zóna je matná. S čiernymi bodkami si neporadí vôbec, nemiznú ani z nosa, ani z brady. Pleť však vyzerá krajšie a sviežejšie, takže potom siahnem po čistiacich náplastiach, ktoré kupujem na Aliexpresse a som spokojná.

plusy:
  • pekné balenie
  • má 50 ml a vydrží celkom dlho
  • pekne vonia
  • krémová
  • dobre sa nanáša
  • neštípe ani nedráždi pleť
  • čistí, zjemňuje a zmatňuje pleť, je krajšia a sviežejšia
Mínusy:
  • neporadí si s čiernymi bodkami
Nájdete ju na Notino.



Zaujali vás produkty Revolution Skincare? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Jejku MUR toho teď má tolik, a těch produktů na pleť! Také musím něco objednat. Maska by se mi líbila nějaká výživná.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Že toho majú moc? Ja sa nestačím čudovať, koľko zaujímavých kúskov majú a najradšej by som skúsila všetko :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe