Micelárna voda s nevädzou Garnier Bio

18:22

Pred nejakým časom priniesol Garnier svoj bio rad Garnier Bio, ktorý som si okamžite obľúbila. V tom čase som si všimla, že rozdelil ľudí na dva tábory - kým jeden vítal snahu o prírodnú kozmetiku, druhý to považoval len za marketingový trik. Prečítala som si rôzne názory a mne sa myšlienka, že by sa bežné drogériové značky prikláňali k bio verzii svojich produktov, páči. Samozrejme, nesmie to ostať len pri pekných slovách a je treba vidieť snahu k zlepšieniu. Vtedy to má zmysel a môže to inšpirovať aj ďalšie značky k niečomu lepšiemu.  Micelárna voda je v mojej kozmetickej rutine mimoriadne dôležitá, používam ju na odlíčenie a čistenie pleti. 

Garnier Bio micelárna voda

Garnier Bio micelárna voda zloženie

Garnier Bio micelárna voda ingredients

Garnier Bio

Garnier Bio micelárna voda

Garnier Bio Cornflower micelárna voda bola veľmi lákavá a bola som na ňu zvedavá od okamihu, ako sa táto bio kolekcia objavila v ponuke. Mala som niekoľko kúskov a musím povedať, že z čistiaceho gélu alebo pleťovej vody som bola úplne nadšená. Dobre obstáli aj pleťové krémy alebo olej a tak to bola len otázka času, kedy skúsim aj túto micelárnu vodu. Od každej micelárky očakávam dve veci - že dobre odlíči oči bez toho, aby ma štípali a pleť po nej ostane jemná, čistá.

Je v peknom zelenom obale, ktorý je priesvitný a vidím, koľko micelárky mi ešte ostáva. Nie že by to bolo veľmi dôležité, ale vždy som rada nachystaná, ak sa mi nejaká kozmetika minie. Prázdny obal jednoducho vyhodím a nahradím ho novým. Ozdobený je nevädzou a uznávam, že prvý dojem bol výborný. V podstate ako z celej kolekcie Garnier Bio - zapáčila sa mi na prvý pohľad.

Micelárna voda príjemne vonia. Je to sladšia a nevtieravá vôňa, ktorá spríjemňuje odličovanie a aj vďaka nej sa na tento kozmetický rituál celkom teším. Patrím k tým, ktorých odličovanie nebaví, preto si hľadám hravú kozmetiku, s ktorou to bude jednoduchšie, veselšie a hlavne rýchlejšie. 

Nuž, v prípade tejto micelárnej vody musím dať dve hodnotenia:
  • na oči nie je nič moc. Odličuje ich pomerne slabo, ostávajú po nej fliačiky a aj  ráno sa občas zobudím s čiernymi machuľkami pod očami ako panda. Neštípala ma v očiach, ale celé jej to trvalo dlho. 
  • Na pleť je veľmi dobrá. Výborne odstráni líčidlá a nečistoty z tváre, zanecháva ju jemnú, sviežu a príjemnú na dotyk. Niekedy pleť ostávala trochu lepkavá, ale keďže pokračujem v ďalšom čistení, nevidím v tom žiaden problém. Ak by som teraz išla na dovolenku, pokojne si ju so sebou vezmem.
Micelárna voda Garnier Bio ma nesklamala, hoci som od nej čakala trochu viac. Prírodná kolekcia stojí za vyskúšanie, aj keď by mohla byť trochu väčšia ponuka. Ktovie, čo si na nás zasa pripraví :)

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • dosť veľká
  • pekne vonia
  • na tvári neštípe
  • nevysušuje pleť
  • pleť odličuje dobre, ostáva čistá, jemná, svieža
Mínusy:
  • na odlíčenie očí mi nevyhovuje, ide jej to pomalšie
Nájdete ju na Notino


Ako sa vám páčia produkty Garnier Bio? :) Skúsili ste niečo alebo sa ešte len chystáte?

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe