Botanica Slavica a jej voňavý čistiaci gél

11:57

V mojej kozmetickej poličke nájdete veľa voňavej kozmetiky. Milujem, keď všetko okolo mňa krásne vonia a kozmetika tak blahodarne pôsobí nielen na telo, ale aj na dušu. Pred pár týždňami som si robila inventúru v kúpeľni a zistila som,  že prírodné čistiace gély som minula a je najvyšší čas na nákup. Dlho som premýšľala, ktorý by som chcela a potom som si spomenula na značku Botanica Slavica. Má nádhernú kozmetiku a už dlho som chcela nakúpiť (naposledy to bola táto maska). Keď som zbadala pleťový čistiaci gél 9 divov bylín, s nákupom som dlho neváhala. 


Botanica Slavica Pleťový čistiaci gél 9 divov bylín zloženie

kozmetika Botanica Slavica

 Botanica Slavica Pleťový čistiaci gél 9 divov bylín

Túto kozmetiku chodím obdivovať do DM-drogérie, ale nakupovala som nakoniec online. Priznám sa, že mi to vyhovuje trochu viac, pretože si o kozmetike viac prečítam, nájdem si recenzie a potom nakúpim. Do oka mi padli aj sviečky tejto značky a povedala som si, že tento rok budem musieť aspoň jednu skúsiť. No a teraz sa poďme trochu lepšie pozrieť na tohto krásavca.

Botanica Slavica Pleťový čistiaci gél 9 divov bylín má 100 ml a je v tmavej sklenej fľaštičke s aplikátorom. Vyzdvihnúť musím krásnu etiketu, ktorá vyzerá ako kreslená a vďaka nej je prvý dojem na jednotku s hviezdičkou. To najlepšie však prišlo v okamihu, ako som ho prvý raz ovoňala. Zaplavila ma neuveriteľná bylinková vôňa, ktorá zahriala pri srdci a okamžite ma preniesla na rozkvitnutú lúku. Je to nádhera a na použitie sa teším aj vďaka tej aróme. Je nádherný, voňavý, no čo viac si priať?

V názve má 9 bylín, pretože toľko ich obsahuje. Nájdete tu extrakt zo žihľavy dvojdomej, mäty kučeravej, prasličky roľnej, materiny dúšky, šalvie lekárskej, rozmarínu lekárskeho, ostropestreca mariánskeho, medovky lekárskej a dubu letného. Gél obsahuje aj konopný olej, takže z tejto kombinácie nemohlo vzísť nič zlé.

Pleťový čistiaci gél 9 divov bylín má dobrú konzistenciu a vytvára krémovú penu. Najradšej ho používam v kombinácii so sonickou kefkou, ale dobre poslúži aj konjaková hubka alebo klasická kefka určená na čistenie pleti (zoženiete v každej drogérii alebo na internete). Pleť navlhčím, nanesiem gél a čistím. Vždy sa snažím venovať tomu minútu - dve, pretože pleť sa tak nielen dobre vyčistí, ale tiež premasíruje a je omnoho zdravšia. 

Výhodou tohto gélu je, že je nesmierne nežný k pleti. Moju zmiešanú pleť so sklonom k akné čistí s láskou, vôbec ju nevysušuje a necítim žiadne pnutie. Ostáva čistá, svieža a hydratovaná, matná. Čistí póry (s čiernymi bodkami si veľmi neporadí, ale to nič) a výsledkom je žiarivá pleť bez nedokonalostí. Je vhodný na denné používanie a uznávam, že je prudko návykový :)

Plusy:
  • krásny obal
  • nádherne vonia
  • dobrá konzistencia
  • vytvára krémovú penu
  • vhodný na denné použitie
  • pleť čistí bez vysušovania, je jemná, hydratovaná, čistá, matná a žiarivá
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Botanica Slavica, kde stojí 12,90 eur. 



Akú voňavú kozmetiku teraz používate? :)





You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe