Ako som sa rozhodla spoznať Vichy trochu lepšie

16:58

Pleťové sérum je pre mňa nevyhnutnosť už pár rokov. Začala som ich používať najmä kvôli pleťovým olejom. Tie sa lepšie vsiaknu, ak je pleť mierne navlhčená, môže to byť vodou, kvetovou vodou alebo práve pleťovým sérom. Dá sa používať aj samostatne, ale ja ho kombinujem s krémami alebo olejmi. Pleť je potom omnoho krajšia, jemnejšia a mladšia. Nesmiem zabudnúť ani na to, že je veľmi dobre hydratovaná a nevysušuje sa. V posledných mesiacoch mi viacero známych povedalo, že rokmi akoby som nezostarla ani o kúsok. Samozrejme, lichotí mi to, ale nie je to zázrak. Je to dôkladná denná starostlivosť skombinovaná s vhodnou kozmetikou a snahou o zdravší životný štýl. Pri jednom z mojich nákupov som narazila na ozaj veľké pleťové sérum od Vichy. Padli sme si do oka. 

Vichy Minéral 89 posilňujúci a vypĺňajúci Hyaluron-Booster

Vichy Minéral 89 posilňujúci a vypĺňajúci Hyaluron-Booster zloženie

Vichy Minéral 89

posilňujúci a vypĺňajúci Hyaluron-Booster

Vichy Minéral 89 posilňujúci a vypĺňajúci Hyaluron-Booster

Vichy Minéral 89 posilňujúci a vypĺňajúci Hyaluron-Booster sa dá vybrať až v 75 ml verzii. Asi vám nemusím hovoriť, že som po nej hneď chňapla :) Recenzie naň boli veľmi dobré a ja som si povedala, že skúsim a ušetrím nejaké to euro. Koniec koncov, vedela som, že vždy ho môžem posunúť mamine alebo kamarátke, lebo takto si medzi sebou meníme kozmetiku, ktorá občas nie celkom sadne. Našťastie môžem spokojne vyhlásiť, že recenzie boli pravdivé a ja som si našla nového kozmetického kamaráta.

Ako prvé musím pochváliť obal. Je sklený a ťažší, ale veľmi pekný. Vyzerá trochu ako maľovaný, presne vidíte, koľko séra ešte ostáva a kedy je najvyšší čas na nový nákup. Už som premýšľala aj nad tým, že po minutí séra by som si tam mohla dať napríklad antibakteriálny gél na ruky (v práci na stole by vyzeral celkom pekne) alebo by som si urobila nejaký DIY recept a mala super nádobku. Na dávkovanie slúži dobrá pumpička, takže aj aplikácia je ľahšia a rýchlejšia. Kedysi som si Vichy veľmi nechcela kupovať, ale dnes sa mi darí nachádzať samé zaujímavé kúsky.

Čo ma celkom prekvapilo, je jeho vôňa. Teda, aby som bola presná, sérum nevonia. Kto ma pozná, ten vie, ako rada ovoniavam všetku moju kozmetiku a teším sa ako malá, keď krásne vonia. Napriek tomu to hodnotím kladne, lebo vždy vynikne vôňa kému alebo oleja. Môžete ho používať ráno a/alebo večer, dobre sa vsiakne a pleť po ňom neostane lepkavá. Konzistencia nie je celkom tekutá, je to skôr gél. Neroztečie sa, nelepí, nedráždi - proste ideál.

Ako som už spomenula, sérum aplikujem pod pleťový krém alebo olej. Pleť dôkladne vyčistím, aby som odstránila všetky nečistoty a kožný maz. Následne si kvapnem trochu séra na čelo a líca, nezabúdam ani na krk. Rozotriem a pokračujem dennou alebo nočnou starostlivosťou. Sérum však dokáže omnoho viac ako len zlepšiť vsiaknutie oleja. Pleť pomáha zľahka hydratovať a tonizovať, pekne ju osviežuje a zjemňuje. Je žiarivá a zmeny k lepšiemu vidím aj na krku, ktorý som dlho zabúdala krémovať. Musím ho pochváliť, pretože splní, čo sľúbi a zmeny k lepšiemu na seba nenechajú dlho čakať. Pokojne si kúpim aj ďalšie balenie, lebo toto bola dobrá investícia.

Plusy
  • pekné balenie
  • niekoľko veľkostí - 30, 50, 75 ml
  • praktická pumpička
  • bez vône
  • gélová konzistencia
  • neštípe, nedráždi, rýchlo sa vsiakne a nezanecháva po sebe lepkavý film
  • pleť tonizuje a tiež mierne hydratuje, osviežuje, tonizuje ju, je jemnejšia, pevnejšia a zjednocuje sa jej tón
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho na Notino.


Aké sérum používate pravidelne? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe