Konopná čistiaca pleťová emulzia od Hemptouch

18:32

Poznáte takú špecialitu ako je kozmetika Hemptouch? Poškuľovala som po nej celé mesiace, ale radosť som si urobila minulý rok. Táto značka pochádza z malebného Slovinska a veľmi dbá o to, aby sa jej kozmetika vyrábala s láskou k prírode. Jej certifikát je zárukou toho, že zložky sú prírodného pôvodu, neobsahujú umelé farbivá ani vône, obsahujú len jemné prírodné emulgátory a konzervanty a esenciálne oleje ako vône. Produkty sa netestujú na zvieratkách. Táto konopná kozmetika je ako stvorená pre tých, ktorých trápi atopická a problematická pokožka, ale aj pre tých, ktorým záleží na tom, čo si nanesú na pleť. Som atopik s ekzémom vo vlasoch a niekedy aj na chrbte či tvári (najmä teraz, keď nosíme rúška) a moja pleť je zmiešaná so sklonom k akné. Uznajte, že som pre Hemptouch ideálna vzorka. 


Hemptouch čistiaca pleťová emulzia zloženie

čistiaca pleťová emulzia popis

kozmetika Hemptouch

Hemptouch čistiaca pleťová emulzia

Hemptouch čistiaca pleťová emulzia bola súčasťou zvýhodneného balíčka, ktorý som si kupovala s obrovským nadšením. Bol tam krém, rozjasňujúca emulzia a čistiaca emulzia, takže som získala tri parádne výrobky s ešte som aj ušetrila. Opäť musím povedať, že k nákupu som sa dostala vďaka vzorkám, ktoré mi dala kolegyňa. Videla som, skúsila som, ostala som nadšená a nakúpila som. 

Čistiaca pleťová emulzia obsahuje pre pleť samé maškrty:
  • Za studena lisovaný olej z konopných semien dokáže redukovať tvorbu mazu, upokojuje zápaly, hydratuje pleť, zjemňuje a sťahuje póry. Mám ho veľmi rada na ekzémy, pretože ich hydratuje, upokojuje a zmierňuje ich
  • Hydrolát z konopných kvetov zlepšuje mikrocirkuláciu kože
  • Cédrové drevo čistí problematickú pleť
  • Chlorella má detoxikačné účinky
Vôňa tejto emulzie je ľahká a nevtieravá, občas mi vonia po kokose, občas mi nevonia takmer vôbec. Má redšiu konzistenciu a pripomína mlieko, no nerozteká sa. Výrobca odporúča, aby ste ho používali tak, že trochu emulzie vmasírujete do vlhkej pokožky a opláchnete čistou vodou. Mne sa osvedčil trochu iný spôsob. Pleť navlhčím, na sonickú kefku dám trochu emulzie a čistím. Je to môj najobľúbenejší spôsob čistenia pleti a každý večer sa na to teším. Odkedy mám sonickú kefku, stav mojej pleti sa výrazne zlepšil a už si to bez nej neviem predstaviť.

Hemptouch čistiaca pleťová emulzia účinne, ale veľmi šetrne čistí problematickú pleť. Póry nie sú upchaté a pri čistení vôbec nevysušuje pleť, preto je výborný aj pre citlivejšiu pleť. Upokojuje aj môj ekzém a zapálené vyrážky. Nové nedokonalosti sa tvoria podstatne menej, tvár je jemnejšia, krajšia a zdravšia. V zime mi vyhovuje viac ako väčšina mojich bežných čistiacich gélov, pretože je veľmi jemná a prinavracia pleti rovnováhu. 

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • šikovné balenie s pumpičkou
  • jemne vonia
  • redšia konzistencia, nerozteká sa
  • vhodné pre vegánov
  • upokojuje pleť (akné, ekzém)
  • účinne čistí bez vysušovania, pleť je žiarivá, matná, jemná a zdravšia
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju v eshope Česká biokozmetika, kde stojí 17,15 eur.


Máte skúsenosti s touto značkou? :) Čo by som mala vyskúšať?
 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe