Kúsok amazonského pralesa v mojej kúpeľni

16:24

Šampóny na vlasy si vyberám dosť svedomito. Je to najmä kvôli môjmu ekzému, ktorý sa striedavo zhoršuje a zlepšuje. Keďže rok 2020 bol bez mora, ekzém nemal veľa času na regeneráciu a tak som musela hľadať pomoc v kozmetike. Voľba padla na šampón z rady Amazon Plants, ktorá ponúka moderné a profesionálne vlasové produkty značky L'Orient. Využíva silu amazonských rastlín a inovatívnu výrobnú technológiu. Táto poľská značka ma mimoriadne zaujala, skúsila som niekoľko jej produktov a zatiaľ musím uznať, že za rozumnú cenu dostanete skvelú kozmetiku.




L´Orient Cosmetique Naturel Amazon Plants regeneračný šampón

L´Orient Cosmetique Naturel
Amazon Plants regeneračný šampón zloženie

regeneračný šampón
 

Amazon Plants regeneračný šampón od L´Orient Cosmetique Naturel

Šampón mi padol do oka hneď, pretože je zelený a táto farba v kozmetike je jedna z tých najkrajších. Jednoduchá biela tuba so zelenou etiketou vyzerá dobre a objem 200 ml je taký akurát. Šampón nezavadzia, všade sa vmestí a som si istá, že by som mnou rád išiel aj na dovolenku, ak by to bolo možné. Amazon Plants regeneračný šampón od L´Orient Cosmetique Naturel je skrátka fešák a to ani zďaleka nie je všetko, čo sa mi na ňom tak páči. 

Ako prvé sa mi zapáčila vôňa. Je veľmi prirodzená, pekná a sladká, niekedy mi pripomenula žuvačku či inú sladkosť. Pekne prevonia vlasy a vytvorí okolo mňa voňavý obláčik. Konzistencia je pomerne riedka a pri prvom použití ma to prekvapilo. Trochu som ho vyliala a tak som si už potom dávala veľký pozor, lebo by to bola veľká škoda len tak ho vylievať. Vytvára bohatú penu a vlasy krásne umýva. 

Väčšina tekutých šampónov obsahuje klasickú vodu, ktorá patrí k najlacnejším ingredienciám v kozmetike. Šampóny L'Orient na to idú celkom inak a obsahujú šmakocinky ako hydroláty z horkého pomaranča, levandule, nechtíka, listov tymianu, rozmarínu a citrónovej kôry. Ich výhodou je, že vlasy nevysušujú (lebo voda vysušuje).

Tento šampón som si obľúbila okamžite. Na môj ekzém pôsobí výborne, pretože menej svrbí, nerozširuje sa a nezhoršuje sa. Vlasy sa po umytí ľahko češú, neelektrizujú a majú prirodzený objem. To však nie je všetko, lebo sa pekne lesknú a vyzerajú výborne. Šampón prispieva aj k celkovému ozdraveniu vlasov - menej vypadávajú, sú pevnejšie, pružnejšie a neštiepia sa mi končeky. 

Nájsť dobrý šampón v prípade, ak máte citlivú, ekzematickú, vysušenú a boľavú vlasovú pokožku, nemusí byť vždy jednoduché. Amazon Plants regeneračný šampón od L´Orient Cosmetique Naturel spĺňa všetky predpoklady na to, aby sa stal jedným z mojich najlepších šampónov. V posledných mesiacoch som mala dosť stresu a tak som šťastná, ak nájdem niečo, čo pomôže môjmu ekzému spamätať sa.

Plusy:
  • pekný obal
  • príjemná vôňa
  • redší, ale keď som si na to zvykla, vyhovovalo mi to
  • dobre pení
  • vlasy sú čisté, jemné, nadýchané, menej padajú, krásne sa lesknú
  • ekzém sa nezhoršuje
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Bionatural za 16 eur.


Poznáte túto zaujímavú značku? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe