Vanilkový balzam pre skutočných gurmánov

15:51

Kedysi som doma bežne mávala okolo 20 balzamov na pery. Iste, minula som ich, ale musela som sledovať dátum spotreby. Mala som ich po kabelkách, kabátoch i rôznych miestnostiach a aj tak som ich hľadala :) Teraz by som ich spočítala na prstoch jednej ruky a presne viem, kde by som ich mala hľadať. Keď jeden miniem, hneď si kúpim ďalší a takto to funguje omnoho lepšie. Túto zimu som si veľmi obľúbila značku Burt´s Bees, ktorá vo mne našla vernú fanúšičku.                          

Burt’s Bees Lip Care hydratačný balzam na pery s vanilkou

hydratačný balzam na pery s vanilkou

Burt’s Bees

Burt’s Bees Lip Care hydratačný balzam na pery s vanilkou

Vysúvacie balzamy nosím so sebou von. Jednoducho sa používajú, sú dobre chránené pred vonkajšími vplyvmi a bežne mi ich kradne Richard :) Presne vie, kde ich v kabelke alebo vo vrecku hľadať a rozhodne neplatí, že muži sú v našich veciach stratení. Ak chcú, presne vedia, čo robiť :) Túto vanilkovú lahôdku som si kúpila do práce, ale chodí so mnou všade. Ak máte rady vanilku, o chvíľku pochopíte, prečo. Burt’s Bees Lip Care hydratačný balzam na pery s vanilkou je skrátka návykový.

Má 4,25 gramu, je maličký, žltý a pekný. Ozaj sa ukryje v každej maličkej kozmetickej taštičke alebo vrecku kabelky a určite vám nebude nikde zavadzať. Vyzerá celkom jednoducho a obyčajne, ale nenechajte sa zmiasť obalom. Obsah je podstatne dôležitejší a v tomto prípade chutnejší a voňavejší.

Balzam s vanilkou som si vybrala úmyselne, pretože v kozmetike patrí k mojim obľúbeným ingredienciám. Teda, aj v kuchyni, lebo mi vždy pripomenie vianočné pečenie :) Vanilkové rožteky, varené víno a vianočné filmy v televízii. Lip Care hydratačný balzam na pery s vanilkou vonia ako vanilkový cukor a chutí ako nejaká sladkosť. Nie umelo ani nepríjemne, ale lahodne a vianočne. Nie raz som sa pristihla pri tom, že si obliznem pery, lebo je sladký a chutný.

Balzamy Burt´s Bees odporúčam, kade chodím. Majú niekoľko vlastností, ktoré ich povyšujú nad mnohé iné. V prvom rade vynikajúco hydratujú pery a ochraňujú ich pred vysušením. Ak sú suché, podráždené alebo boľavé (z vetra, chladu, slnka), priam až drsné, balzam im prinavráti jemnosť a vláčnosť. Upokojuje aj začervenanú pokožku okolo pier, urýchľuje hojenie oparu a zabraňuje vzniku suchých šupiniek. Účinkuje rýchlo a výsledky vidno pomerne rýchlo. Hydratuje dlhodobo a môže vás sprevádzať kdekoľvek.

Burt´s Bees nie sú len okúzľujúce balzamy na pery. Ponúka kozmetiku pre deti, krémy na ruky i pekné darčekové sety. Mám vytipovaných pár kúskov a neviem sa ich dočkať. 

Plusy:
  • šikovný do každej kabelky
  • pekný 
  • krásna vôňa
  • lahodná chuť
  • výborne hydratuje, regeneruje, chráni a vyživuje pery
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho na Notino


Obľubujete vanilku  v kozmetike? :)










You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Tiež som kedysi mala kopec balzamov, kade tade. Aktuálne mám doma asi 4 a stači to. Tento vobec nepoznám, ale páči sa mi. A vanilkové balzamy na pery mám asi najradšej.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Snažím sa hľadať značky s dobrým zložením, lebo moje pery dosť trpia a potrebujem naozaj kvalitné kúsky. Táto značka ich má, už mám doma niekoľko jej balzamov :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe