Ako som spoznala legendárny krém od Kiehls

16:35

So značkou Kiehl´s som sa lepšie zoznámila až tento rok a nakúpila som si ju hneď niekoľkokrát. Plánovala som, že keď pôjdeme na výlet do Prahy, v jednom z obchodíkov sa zastavím, ale ako sa hovorí, človek mieni, Pán Boh mení... Nevadí, keď už som nemohla nikam ísť, objednávala som na internete :) Aj to ma baví. Kúpila som si niekoľko pleťových masiek, pleťový olej či tento dnes už ikonický hydratačný krém Super Multi-Corrective. Tento mesiac som už o jednom hydratačnom kréme na tvár písala, bol od Biotherm a perfektne mi pomáhal počas celého dňa. Tento som používala ako nočný krém a ešte sa k nemu určite vrátim.


Kiehl's Super Multi-Corrective Cream

Super Multi-Corrective Cream

Kiehl's Super Multi-Corrective pleťový krém

Kiehl's Super Multi-Corrective krém

Je to už nejaký ten piatok, čo ma kozmetika tejto značky zaujala. Najskôr som ju len sledovala na Instagrame, lákala ma na nákup. Odolávala som dlho, ale som rada, že som sa jej konečne pozrela trochu lepšie na zúbok. Môžete ju kúpiť vo viacerých eshopoch na Slovensku i v Česku, ja sa vždy teším na akcie. Buď ušetrím nemalý peniaz alebo dostanem super miniatúry k nákupu a zasa spoznám niečo nové. Kiehl's Super Multi-Corrective krém proti starnutiu pre všetky typy pleti vrátane citlivej som si kúpila za odmenu a budem sa takto odmeňovať aj častejšie :)

Tento hydratačný krém na tvár je fakt fešák. Zaodetý je do fialového obalu so strieborným vrchnáčikom a vyzerá elegantne a pekne. Je plastový, pevný a zloženie je na spodku obalu na poskladanom papieriku, no nepodarilo sa mi ho dobre odfotiť. Vybrať si môžete 50 alebo 75 ml balenie, na začiatok som si zvolila to menšie. Dnes by som radšej išla do toho väčšieho, lebo je to cenovo výhodnejšie a krém je vynikajúci. Za veľké plus považujem aj to, ako pomaly sa míňa a vydrží vám celé mesiace. 

Kiehl's Super Multi-Corrective krém nielen pekne vyzerá, má aj ďalšie dobré vlastnosti. Vonia sladko a jemne, ale nie rušivo. Vôňa mi pripomína kvety, avšak nedokázala by som presne povedať, aké. Azda len, že sú sladké :) Nevonia výrazne, preto by si ho pokojne mohli kúpiť aj dámy, ktorým príliš voňavá kozmetika prekáža. Hoci sa javí hustý a hutný, dobre sa rozotiera, rýchlo sa vsiakne do pleti a nezanecháva na nej mastný film. Ráno som sa nebudila s mastnou pleťou, preto som vedela, že krém by som pokojne mohla používať aj ako denný. Obsahuje fytomimetický vitamín A (pôsobí podobne ako retinol), proxylane (pomáha obnoviť pevnosť a pružnosť pleti) a hubu chaga (vyrovnáva tón pleti a zvyšuje jej žiarivosť).

Po tridsiatke, kedy sa už ľahšie na pleti objavili nejaké linky alebo moja vráska na čele dosiahla obludných rozmerov (objavila sa už na začiatku vysokej, lebo mám vysoké čelo a dosť sa mračím), rozhodla som sa, že pleť budem len rozmaznávať. Tento krém je na rozmaznávanie a hýčkanie ako stvorený. Už po niekoľkých dňoch bolo vidieť, že pleť je žiarivejšia a zjednotenejšia, pôsobila sviežejším a spokojnejším dojmom. Postupne bola pevnejšia a hladšia, linky sa vyhladili a vráska na čele bola jemnejšia. Hoci som mala veľmi ťažké obdobie, nespávala som a zvykala som si na nové lieky, pleť vyzerala lepšia ako predtým. 

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • dve veľkosti balenia
  • krásne vonia
  • dobrá konzistencia
  • pomaly sa míňa
  • rýchlo sa vsiakne a nezanecháva mastný film
  • môže sa používať ráno aj večer
  • Kiehl's Super Multi-Corrective krém spevňuje a vyhladzuje pleť, ktorá ostáva zjednotená, žiarivá, hydratovaná a mladšia, linky a vrásky sa zjemňujú
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Notino.


Patria produkty Kiehl´s k vašim obľúbeným? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe