Ako som spoznala značku Verset a ako sa z nej vykľula láska

18:52

Doma o mne vedia, ako zbožňujem parfémy. Vyberám si ich v parfumériách, katalógoch, občas aj v drogériách. Niektoré z nich ma stoja kus výplaty, niektoré boli za babku. Keď ich miniem, vrchnáčik si z akejsi nostalgie ukladám do truhličky, ktorá sa za pár rokov prekvapivo rýchlo naplnila (okej, niektoré vrchnáky sú fakt veľké, napríklad z mačacích vôní od Katy Perry alebo CK Woman či Versace Bright Crystal). Moja krstná mi ku každému sviatku kúpi nejakú šmakocinku, či už sa jedná o čokoládu, kozmetiku, bižutériu alebo voňavku. Naposledy ma prekvapila parfémom od značky Verset, o ktorej som nikdy predtým nepočula. Je špeciálne vytvorená a vyrobená iba pre lekárne a spolupracuje uznávanými odborníkmi na parfumy. Priznám sa, pri prvom pohľade na túto vôňu som si povedala, že asi ma žiaden zážitok nečaká. Mýlila som sa. Nečakal ma zážitok. Čakala ma nová kozmetická láska. 


Coquette Verset Parfums ingredients

Coquette Verset Parfums

Verset Parfums

 Coquette Verset Parfums

Krstná sa vie vždy blysnúť, lebo pre mňa nájde niečo, čo na 100% vykúzli úsmev na tvári. Raz je to levanduľová toaletná voda, potom šampón na ekzém či cukríky, ktoré mi pripomenú detstvo. Má skrátka čuch na podobné somarinky, vďaka ktorým bude deň o niečo krajší. Tak nejak sa ku mne dostal aj Coquette Verset parfém. Dlhšie mi len tak stál v poličke a nakoniec som ho vytiahla, že skúsim. Nakoniec sa mi zapáčil tak, že som hneď začala googliť, kde by sa dal kúpiť. Musím však konštatovať, že ľahšie sa dá na internete zohnať v zahraničí alebo v u našich bratov Čechov. Ešte obehnem aj lekárne, lebo určite by som si ešte nejaký chcela kúpiť.

Verset vône si môžete kúpiť v 15, 50 alebo 100 ml balení. To najmenšie je ako stvorené do kabelky, flakón nie je masívny a nezaberie veľa miesta. Ten najväčší by som si zasa vedela predstaviť na poličke, lebo podľa fotiek vyzerá elegantne. Sú minimalistické, ale pekné a mrzí ma, že som mu nedala šancu skôr. Takú chybu sa už pokúsim neurobiť :)

Pri prvom ovoňaní som ostala milo prekvapená. Ako uvádza výrobca, skladá sa z tónov pivónie, liči a jarnej frézie a ruže. Vznikla z toho nádherná kvetinová púdrová vôňa. Cítiť z nej naozaj len kvety - romanticky, harmonicky naladená vôňa sa podľa niektorých podobá na ikonickú Chloé Chloé (aj keď ja radšej kupujem Chloé Nomade alebo Rose Tangerine). V niektorých okamihoch mi pripomína Light Blue, aj keď spolu nemajú spoločné vôbec nič. Prekvapila ma aj výdrž, pretože vonia aj v priebehu dňa a niekedy si ju ešte poobede streknem na pokožku, aby som si urobila radosť. Na oblečení ju dosť cítiť aj na druhý deň.

Nebudem klamať, na prvý pohľad  Coquette Verset parfém nevyzeral nijak vábne, hoci je vlastne fakt milý. Proste som ho len odložila na poličku, kde čakal na svoju príležitosť ukázať sa. A ukázal sa v tom najlepšom možnom svetle, pretože sa jedná o krásnu vôňu s veľmi dobrou výdržou. Jeho cena nie je vysoká a budem hľadať v našich lekárňach, kde by sa dal kúpiť. Teraz som si síce kúpila La Vie est Belle en Rose a La Vie Est Belle Soleil Cristal (Ježiško prinesie aj La Vie Est Belle Oui, to bola láska ako hrom), ale veď sa pomknú na tej poličke ♥

Plusy:
  • v ponuke rôzne veľkosti balenia
  • minimalistický obal (ten najväčší sa mi javí najkrajší a elegantný)
  • dobrý rozprašovač
  • krásna kvetinová vôňa
  • dobrá výdrž
Mínusy:
  • nenašla som
Ako som už spomenula vyššie, jedná sa o parfémy, ktoré kúpite v lekárni a na internete sa ľahšie zháňajú v českých a ďalších zahraničných eshopoch.


Poznáte značku Verset? Máte svoju obľúbenú vôňu? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe