ELF - Studio Makeup Mist & Set

18:22

Minulý rok som na internete objavila kozmetiku ELF. Vôbec som ju nepoznala, ale veľmi sa mi páčili nízke ceny produktov a dosť dobré recenzie slovenských i zahraničných blogeriek. Tak som sa odhodlala nakúpiť a vtedy som sa stala zarytou Elficou :) ELF, teda eyes-lips-face, je americká kozmetika, ktorá sa najprv predávala iba v USA, ale postupne sa dostala aj do Európy. V ponuke sú tri línie:

  1. Línia Essentials obsahuje všetky produkty, ktoré mladé dámy považujú za nevyhnutné
  2. Línia Studio  je vyvinutá pre náročné zakazníčky, ktoré si potrpia na  najvyššej kvalite a takisto pre  profesionálne použitie  v kozmetických salónoch
  3. Línia Minerals má 100% prírodný pôvod. Neobsahuje žiadne konzervačné látky a chemické farbivá, preto je vhodná pre zákazníčky s citlivou pokožkou
Pri tejto kozmetike som si všimla, že jej výrobky si alebo zamilujete na prvé použitie, alebo ich zavrhnete. Ja som si zatiaľ obľúbila takmer každý výrobok a to ich mám doma neúrekom :) A fixačný sprej na make up je bezpochyby to najlepšie, čo som si z ELF kozmetiky kúpila.

Balenie má 60 ml


Aplikácia je jednoduchá

ELF - Studio Makeup Mist & Set



Balenie je ideálne do ruky, nie je veľké, takže sa s ním dobre pracuje.  Na viacerých blogoch som si o ňom prečítala, ako veľmi zapácha, že pripomína ryby a kadečo iné, tak som sa aj bála prvý raz ho aplikovať, ale na moje prekvapenie som necítila takmer žiadny zápach, len takú zvláštnu, umelú vôňu, ktorá mi pri aplikácii nijako neprekáža, lebo po malej chvíli ju už necítim.

Keď sa líčim, používam Pore Refiner od Biodermy, potom podkladový sprej alebo bázu, následne make up a potom použijem fixačný sprej. Zo začiatku som nastriekala sprej na tvár len akoby v tvare písmena X. Dnes sprejom až tak nešetrím, nastriekam si ho na čelo, na viečka na očný tieň (a celý deň mám krásne oči), na nos, bradu a obe líca zo vzdialenosti asi 15 cm.

Aký výsledok môžete očakávať?

Počkám, kým uschne a potom to ešte prepudrujem. Na púder ho už nepoužívam, ale nestane sa nič, ak si zafixujete aj ten. A výsledok? Mám mastnú pleť a bola som zvyknutá na to, že po 4 hodinách som si musela tvár upravovať, čo však pri mojom niekedy aj 15 hodinovom dni znamenalo len vrstvenie  make upu alebo púdru. Vďaka tomuto spreju (v kombinácii so Studio Makeup Lock & Seal) vyzerám po 7-8 hodinách stále dobre, stačí mi len zmatňujúci obrúsok a raz sa prepudrovať. A keď si ho nastriekam aj na očné tiene, tiež cez deň nepotrebujú žiadnu úpravu, po dlhšej dobe sa otlačia na horné viečko, ale to nie je až taký problém , ten sa dá opraviť raz-dva :)

Za 60 ml balenie spreju zaplatíte  4, 50 eur. Ja momentálne míňam tretie balenie a ďalšie ma už čaká v poličke :)

Aké máte skúsenosti s fixačným sprejom od ELF?

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe