Mavala - Mini color lak na nechty

16:43

Laky na nechty Mavala som spoznala vďaka kamarátke, ktorá mi ich ospevovala. Raz sme si spravili  oddychový babský deň a lakovali sme sme si nechty na červeno. Prvý raz som tak zistila, aké úžasné tieto laky sú a aj vďaka tomu mám na poličke aj podkladový lak a colorfix :) 

Mavala lak na nechty
Laky majú 5 ml



Laky majú skvelé krytie

Mavala - Mini color lak na nechty

Maličké balenie je veľmi praktické, všade sa vmestí, je ideálne na cestovanie a pôsobí elegantne, preto som si ho nechala v izbe na poličke a občas ho tam obdivujem :) Lak má veľmi dobrú konzistenciu, nerozteká sa, dobre sa rozotiera a so štetčekom sa super pracuje, stačia mi 2-3 ťahy a necht je pekne nalakovaný. Spokojná som aj s krytím laku, pretože ja mám konce nechtov úplne biele, je to taká permanentná francúzska manikúra (u nás v rodine ich mám ja a mamina a od základnej školy som sa stretávala s otázkou, či ma baví stále si robiť francúzsku manikúru) a ťažšie sa biely necht prekrýva. 


Odtieň Moscow je v krytí úžasný, stačí mi jedna vrstva, pri odtieni Lisboa potrebujem dve vrstvy. Rýchlo schne, čo oceňujem, lebo ja si nalakujem nechty a už ma berú čerti, aby som niečo išla robiť a ak nie je suchý, bežne ho doškriabem,  prípadne zlikvidujem nejakým iným spôsobom. Lak je krásny 5-6 dní, potom sa mi na koncoch začne olupovať, nepraská, ani nikde inde neopadáva. A ako bonus, červený mi vždy zlepší náladu :)


Vo Fann-ku zaň zaplatíte 6 eur, ale ako na každý nezľavnený výrobok máte so zákazníckou kartičkou (rovnako aj pri nákupe v eshope Fann )  10% zľavu. Dnes ma pri slove Mavala napadne niekoľko slov: kvalita, dokonalosť, precíznosť. Určite Vám odporúčam nákup týchto lakov, aj ja sa chystám na rozšírenie ich zbierky ;)

Máte niektorý odtieň Mavala mini color laku? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Ahoj Lucka, mne tento lak odporucila moja nechtarka- avsak odvtedy k nej uz nechodim :). Zasadne si nechty lakujem sama, vzdy v nedelu, je to taky maly relax a navyse chodim cely tyzden s krasnymi nechtami. Co sa tyka odtienov- mam snad vsetky! Milujem vsetky cervene a ruzove odtiene Mavala, obcas si dam nieco vystrednejsie :). Najviac neznasam lakovanie nechtov na nohach- to sa mi teda robit vobec nechce, ale odkedy pouzivam Mavalu, nalakujem raz a potom mam aj mesiac pokoj a to aj vtedy, ked som na dovolenke pri mori...Obcas sa necham zlanarit na inu znacku, vyskusam raz a vzdy ma to presvedci o tom, ze Mavala je aj tak najlepsia.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám veľmi rada veľa značiek, najradšej asi Orly, ale Mavala je jednoducho osvedčená a nesklame :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe