Nivea - Hĺbkovo čistiace peelingové obrúsky 3 v 1

16:35

Na odličovacie obrúsky nedám dopustiť. Považujem ich za neoddeliteľnú súčasť môjho odličovacieho rituálu. Pleť jemne zbavia make upu, osviežia ju a niektoré voňajú tak krásne, že radosť mám už len z tej vône :) Momentálne mám na poličke otvorené balenie peelingových obrúskov.  A kúpila som si ho už asi tretí raz :)

nivea
V balení je 20 obrúskov



peelingové obrúsky
Peelingová strana

Nivea -   Hĺbkovo čistiace peelingové obrúsky 3 v 1 

Príjemne voňajú, takže ich používam rada (neznášam výrobky, ktoré mi nevoňajú, pretože potom sa mi nechce dávať si ich na tvár). Obrúsky ľahko odstraňujú make up, poradia si aj s vodeodolnou linkou ( na maskaru nikdy nepoužívam odličovacie obrúsky, vždy používam odličovaciu vodu). Hladkou stranou si odstránim make up a peelingovou stranou zbavím pleť odumretých buniek.

Ak som niekedy večer veľmi lenivá a nechce sa mi použiť peeling, tak použijem len tento obrúsok, čistiaci gél a pleťovú vodu, aby som pleť nezanedbala až príliš. Čistenie je jemné, ale účinné. Na tvári neštípu, nedráždia ju. Ak po každom použití vrecúško starostlivo uzavriete, nemusíte sa báť, že by obrúsky vyschli.

Obrúsky používajte, ak :
  • si chcete odlíčiť tvár (aj oči a pery) 
  • chcete predísť tvorbe pupienkov 
  • chcete odstrániť odumreté bunky a zjemniť pokožku 
  • chcete zmatniť pleť 
Ja som si kúpila niekoľko balení, pretože som s nimi  spokojná. Môžete ich kúpiť v drogériách a cena sa pohybuje okolo 4,4 eur.

Skúšali ste už peelingové obrúsky? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe