Aktuálne výpredajové Essenčatá :)

18:43

Pár dní dozadu som sa vrhla na upratovanie mojej kozmetiky, najmä rúžov a leskov na pery, kontrolovala so, či nie sú po dátume spotreby a či ešte chutia, aby som ich používala :) Najskôr som používala len lesky na pery, lebo som nechcela nič výrazné. Stále si myslím, že mladším ročníkom (rozumej násťročné) svedčia jemné farby, také dievčenské, nevinné. Čím som bola strašia, tým viac som si zvykla na rúže, najskôr pastelové, potom tmavšie a tmavšie, dnes mám rada dokonca aj červené a bordové. Pri upratovaní som našla dva krásne Essence lesky na pery, ktoré boli vzadu v poličke a doslova si pýtali pozornosť. Keď som si prešla výpredajové výrobky na Mel.sk, aj lesk XXXL Shine, aj lesk Stay with me sú v ponuke za akčné ceny. Za polovicu :)

Môj starší odtieň 






O lesku si môžete prečítať:

     "Maximálna farba, maximálny lesk! Dodaj svojmu looku tu správnu iskru."

Za 95 centov kúpite dva chutné odtiene ( za polovicu nakupujem vždy rada :)). Tieto lesky mám veľmi rada. Už pred tým som mala tento lesk v trochu tmavšej farbe, lebo sú strašne fajn. Ako prvé musím uznať, že sú dosť veľké. A dlho vydržia. Používala som ho každé ráno niekoľko mesiacov a ubúdalo z neho pomaly. Ako druhé musím uznať, že krásne voňajú. Ako nejaké sladké ovocie, neviem to popísať, ale je to veľmi príjemné. A veľmi dobre chutia :) Mám zlozvyk ochutnávať rúže, lesky a balzamy a neraz niektorý prestanem používať, lebo nemám rada tú nepríjemnú chuť, ktorá vznikne v ústach po nie najlepšom výrobku. Tento je sladký a fajn, preto sme sa skamarátili. Lesk má dosť veľký aplikátor, vďaka ktorému sú pery namaľované rýchlo, ľahko a precízne. Na perách sa nerozpíja, za čo má ďalší bod, lebo keby sa rozpíjal, skončil by v koši. Neznesiem, aby mi rúž alebo lesk zničili make up ( i keď s tým si poradia kontúrovacie ceruzky). Obsahuje trblietky, ktoré pekne odrážajú svetlo. Pekne vyzerá ako samostatne, tak na rúži, na ktorý si ho nanesiem pre oživenie a nádherný lesk. Výdrž závisí od toho, či jete alebo pijete, ak nie, vydrží tie dve hodinky, na pohári sa až tak moc neotláča. Nehydratuje takmer vôbec, preto som si podeň v zime zvykla dávať balzam alebo rúž, vtedy to bola pohoda :)

Plusy:
  • väčšie balenie
  • super aplikátor
  • obsahuje trblietky odrážajúce svetlo
  • pekne vyzerá aj na rúži
  • výdrž okolo dvoch hodín
Mínusy:
  • žiadna hydratácia, čo ale vyrieši balzam na pery
Aktuálne nájdete lesky vo výpredaji za 0,95 eura, niektoré odtiene za 1,99.


Stay with me

Milujem ten aplikátor!



O lesku si môžete prečítať:

    "Lesk na pery, ktorý drží a drží! Intenzívne odtiene a dlhotrvácny efekt. Špeciálny aplikátor pre jednoduché nanášanie."

Tento lesk patrí k mojim najobľúbenejším.Vôňa a chuť sú podobné ako pri predchádzajúcom lesku, iba sa mi zdajú trochu intenzívnejšie. Mne to neprekáža, mám radšej, keď používam voňavú kozmetiku :) Tento lesk má niekoľko drobností, ktoré na ňom zbožňujem:
  1. aplikátor je úplne super! Má výborný tvar, ktorý pasuje na pery a jedným ťahom ich pekne nalíči. 
  2. farba je intenzívna, pery vyzerajú naozaj krásne
  3. neviem, ako to správne napísať, ale pery po jeho aplikácii vyzerajú také šťavnaté, akoby bol na nich nanesený gél
  4. Naozaj má dosť dobrú výdrž, do tých troch hodín na perách vydrží, samozrejme, nesmiem piť, lebo v tom okamihu je lesk na pohári a nie na perách :)
Nevýhodou je, ako aj pri predchádzajúcom lesku, že veľmi nechráni vo veternom počasí ani keď je chladno, aj vtedy použijem najskôr balzam na pery. 
Aj tento lesk kúpite na www.mel.sk, kde stojí 1,10.

Máte niektorý z týchto  leskov? :)





You Might Also Like

8 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe