DADO SENS - Hĺbkové čistiace tonikum

13:08

Pred Vianocami som ešte zháňala nejaké darčeky a zablúdila som, samozrejme, aj na stránky s kozmetikou. Kozmetiku DADO SENS poznám veľmi dobre, považujem ju za jednu z najlepších značiek, aké som doma mala, a preto som takmer zhíkla nadšením, keď som zbadala veľký set za ani nie 35 eur. V sete bol účinný krém (prečítať si o ňom môžete TU), čistiace mlieko, Antiblemish Roll on ( o nich si môžete prečítať TU) a hĺbkovo čistiace tonikum. Krému som sa potešila, lebo ho používam nielen ja, ale aj moja mamina a sestra, roll on putoval  do Brna, kde sestra študuje, mliečko je už skoro minuté... a tonikum som začala používať hneď, ako prišlo. Pred tým som ho už mala, minula som dve balenia, veľmi mi pomohlo a pomáha doteraz :)


Purderm hĺbkové čistiace tonikum


Tonikum má 150 ml




O pleťovom toniku si môžete prečítať:

     "Čistiaci pleťový toner vhodný pre poškodenú, mastnú alebo uhrovitú pleť pre všetky vekové skupiny. Taktiež vhodný pre liečenie akné. Hĺbkovo čistí pleť, pôsobí proti rozširovaniu baktérií a pomáha predchádzať zápalom. Aplikujte na pleť po čistení prostredníctvom kozmetického tampónu.

Zloženie: AQUA (WATER), ALCOHOL, SORBITOL, LACTIC ACID, POLYGLYCERYL-5 LAURATE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, ARGININE, AROMA (FRAGRANCE), FARNESOL, CINNAMAL, CITRIC ACID, ALPHA METHYL IONONE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRONELLOL, GERANIOL, LINALOOL, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE

​Krajina pôvodu: Nemecko"

     Prvý raz som sa s týmto tonerom stretla na začiatku môjho štúdia na vysokej škole. Bolo to v čase, keď sa moja pleť zbláznila a vrátila sa späť do puberty. Nerozumela som tomu, pretože o pleť som sa dôkladne starala, pravidelne som ju čistila. Neskôr som si uvedomila, ako na pleť vplýval môj divoký režim: 4 hodiny spánku, jesť som stíhala raz denne a stres si tiež vypýtal svoju daň. Keďže s nie všetkým sa dalo niečo urobiť, hľadala som kozmetiku, ktorá skúsi dopriať mojej pleti všetko, čo potrebuje, aby bola zdravá a krásna. A tak som sa dostala ku kozmetike Dado Sens :) 
     Tonikum je v trochu ťažšom, sklenom obale, na ktorý si dávam veľký pozor, lebo keby spadol do umývadla alebo na kachličky, asi by bolo po nich. Faktom ale je, že vyzerá veľmi pekne a vidím, koľko vody mi ešte ostáva. Vôňa je tonika je veľmi podobná vôni krému i čistiaceho mlieka, je jemná, príjemná a krátko po aplikácii ju už nie je cítiť. Keď som ho začala používať, zopárkrát sa mi stalo, že ma krátko po nanesení štípala pleť, ale ako rýchlo ten pocit nastúpil, presne tak rýchlo zmizol a teraz sa mi to už nestáva (minutú mám viac ako polovicu). Môže jemne zaštípať na otvorenej ranke alebo na vyrážke, obsahuje alkohol, ale pokožku nedráždi ani nevysušuje. Naopak, jemne ju čistí. Používam ho ako posledný krok večerného čistenia pleti (peeling, pleťový gél alebo mlieko a nakoniec pleťová voda). Na vatový tampón stačí naniesť len pár kvapiek.  Výsledkom je čistá pleť, vďaka čomu (musím si zaklopať) moju pleť momentálne nič netrápi, žiadne zápaly, vyrážky, len hladká a čistá pleť. Je dobrá aj na odstránenie make upu, ale to je večná škoda. Odlíčenie prenechám obrúskom a micelárke, dôkladné a jemné čistenie tomuto toniku :)

Plusy:
  • pekný obal
  • príjemná vôňa
  • dôkladne čistí pleť, pomáha predchádzať vzniku nedokonalostí
Mínusy:
  • obal je krásny, ale ťažký, preto by som ho asi do cestovnej tašky nechcela
Celý set môžete kúpiť za 35,99 na http://www.naureus.sk/, môžete tak šetriť pekných pár eur :) Výrobky kúpite aj na http://www.assay.sk/.

Máte obľúbený výrobok od Dado Sens?

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Ja mám od DADO SENS len balzam na pery, ale je tiež skvelý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ahojte, da sa tato kozmetika zohlat aj inac ako na nete? dakujem za odpoved

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oficiálna stránka je www.assay.sk, ale kozmetika je na viacerých stránkach s prírodnou kozmetikou :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe