Out of Africa - Pomegranate & Acai Lip Balm

18:55

Pred pár týždňami som si urobila menší nákup na stránke http://www.krasotika.sk, kde kúpite kozmetiku zahraničných značiek. Vďaka tejto stránke som našla úžasné veci, konečne som skúsila MUA kozmetiku (neznášam objednávanie zo zahraničia), zamilovala som sa do Carmex balzamov na pery, make up Revlon sa stal mojím favoritom ( o všetkom vám ešte napíšem trochu viac:)). Zaujali ma balzamy na pery Out of Africa, mali krásne obaly (potešenie pre oko) a zaujímavé príchute.

Granátové jablko a acai - skvelá kombinácia


Vysúvateľný balzam na pery

Neobshauje parabény ani sulfáty
O balzame si môžete prečítať:

     "Táto značka je známa tým, že jej balzamy obsahujú až 30 % bambuckého masla (jedná sa o množstvo, ktoré sa nenachádza v žiadnom inom balzame!)
Tieto balzamy tak výborne hydratujú a liečia Vaše suché a popraskané pery vďaka zdravým mastným kyselinám a antioxidačným vitamínom A, E a F.
Balzam nelepí, príjemne vonia.
Neobsahuje parabény ani sulfáty.
Obsah: 4 gr
Zloženie: Butyrospermum parkii fruit (pure unrefined shea butter), helianthus annuus (sunflower) seed oil, vitis vinifera (grape) seed oil, euphorbia cerifera (candelilla) wax, theobrom cacao (cocoa) seed butter, d-alpha tocopherol (vitamin e), rosmarinus officinalis (rosemary) extract, calendula officinalis flower extract."


Balzamy na pery sú moja slabosť, zbožňujem ich a strašne rada skúšam nové a nové. Miniem ich veľa, lebo neznesiem pocit suchých a boľavých pier, preto sa bez nich nepohnem ani na krok. Niekedy mám v kabelke aj dva, aby som si ich mohla striedať podľa toho, akú mám náladu :) Tento balzam mi padol do oka pre pekný obal a tiež sa mi veľmi pozdávala kombinácia granátové jablko a acai. Tak som neváhala a objednala som si ho. Je to vysúvací balzam, vysúva sa dobre, nezadrháva ( i keď, mám tri rovnaké balzamy inej značky, dva išli vždy dobre a tretí sa zasekával od novoty, takže občas sa len nejaká tá chybička vloudí). Obal je rozkošný, ružový, so žirafou a granátovým jablkom. Je tenší, menší, ideálny do kabelky, lebo sa všade vmestí. Má veľmi príjemnú vôňu, ktorá pripomína granátové jablko, nepôsobí umelo ani rušivo. Nemá výraznejšiu chuť, ale stále je to taká mňam príchuť, vďaka ktorej si balzam nanášam na pery naozaj veľmi rada. Balzam hydratuje a vyživuje pery, chráni ich pred vetrom a chladom a zároveň ich lieči, ak sú popraskané. Ja som si týmto balzamom natierala pery aj keď som mala opar, vďaka nemu bola jemná pokožka pier neustále hydratovaná, nepraskala a tak som necítila žiadnu bolesť. 

Plusy:
  • pekný obal
  • príjemná vôňa (aj chuť:))
  • malý balzam sa všade vmestí
  • neobsahuje parabény
  • hydratuje, vyživuje, chráni pery
Mínusy:
  • nech premýšľam ako premýšľam, na tomto balzame nie je nič, čo by som  mu mohla vytknúť
Balzam kúpite na http://www.krasotika.sk za 3,1.

Skúsili ste už niektorý balzam Out of Africa? :)

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Ja som si pred pár dňami objednala od MUA paletu už sa neviem dočkať kedy príde. Na kozmetiku od MUA som počula len samé chvály. Tak som si urobila radosť a tiež som si na tejto stránke objednala paletku. :-) A ďalším cieľom je už len nejaká krásna paletka od Sleek. :-)
    http://bar-bor-ka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mua aj Sleek majú krásne paletky, ale ja mám stále radšej mono tiene, preto som od Mua skúsila riasenku, podkladovú bázu či lak na nechty a som moc spokojná :)

      Odstrániť
  2. tiež som si u nich objednavala ale eos balzamy ale tento tiež nevyzera zle:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Eos je tiež super! Keď som si ho objednávala, ani som si nevedela vybrať :)

      Odstrániť
  3. Neskúšala, ale určite vyskúšam Lucka :) A čo sa týka toho Revlon make upu, tiež ho mám z Krasotiky a som spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe