Maslová tyčinka na nechty

17:36

Starostlivosť o ruky je teraz v zime veľmi dôležitá. Chlad a vietor vysušujú pokožku, ktorá potom ľahko páli či praská. Aj nechtová kožtička potrebuje viac pozornosti ako inokedy. Keď sa v ponuke Essence objavila maslová tyčinka, kúpila som si hneď dve. Jednu sebe a jednu som chcela dať sestre. Keď som však tyčinku začala používať, nakoniec som si nechala obe :) Jednak preto, lebo som si ju obľúbila a jedna preto, lebo moja sestra ju nepoužívala. Teraz som si prechádzala ponuku Essenčiat, ktoré sú vo výpredaji a uvoľňujú teplé miestočko novinkám. A maslová tyčinka nás opúšťa.

Peknejšia detailnejšia fotka :)


A moja fotka :)

Maslová tyčinka na nechty a nechtovú kožtičku

Tyčinka sa vysúva




O tyčinke si môžete prečítať:

     "Uľav svojim nechtom! Tak ako balzam na pery - ale tento je pre tvoje nechty - ošetrujúce zloženie s vitamínom e, bambuckým maslom a prírodným včelím voskom ponúka intenzívnu hydratáciu. Maslová tyčinka na nechty & kožičku zanecháva za sebou príjemnú, ovocnú vôňu a udrží tvoje nechty krásne upravené, nech sa už nachádzaš kdekoľvek."

Túto tyčinku považujem za prvú pomoc, keď mám veľmi suchú nechtovú kožtičku a keď chcem dopriať aj nechtom hydratáciu a vitamíny. Vďaka svojej šikovnej veľkosti sa perfektne vojde do kabelky, do maličkej kozmetickej taštičky i na poličku v kúpeľni. Vysúva sa, preto je aplikácia rýchla, ľahká a navyše aj zábavná :) Tyčinka má krásnu, sladkú ovocnú vôňu, veľmi príjemnú, ktorá dokáže zlepšiť náladu a pekne prevonia pokožku. Je to tuhá tyčinka, pri kontakte s pokožkou mäkne a ľahko sa rozotiera. Netreba však tlačiť, lebo potom sa môže poľahky zlomiť. Každý večer si ruky krémujem, ale nechtová kožtička potrebuje ešte špeciálnu dávku hydratácie, aby mi nevznikali boľavé zádery a potom krvavé ranky. Preto si nanášam aj vrstvu rôznych olejčekov, krémov alebo balzamov. Tyčinka je veľmi dobrá na suchú kožtičku. Pekne ju prevonia a hydratuje. Nanášam si ju aj na nechty, sú potom pevnejšie a menej sa mi štiepia. Vlastne, už dávno sa mi nechty neštiepili a ak sa aj zlomia, tak kvôli mojej nešikovnosti, keď do niečoho narazím alebo podobne. Kožtička je po použití hladká, jemnejšia, suchá už nie je. Ale hydratácia nie je hĺbková, v priebehu dňa ju musím použiť viackrát. Napríklad pri olejoch som zvyknutá, že večer ho nanesiem a opäť ho použijem až nasledujúci večer. 

Plusy:
  • malé, praktické balenie
  • vysúvateľná tyčinka, aplikácia je tak rýchla a jednoduchá
  • tyčinka krásne vonia
  • je tuhá, ak sa netlačí, nezlomí sa
  • hydratuje kožtičku, pekne ju prevonia, nechty sa mi menej štiepia
Mínusy:
  • hydratácia nie je hĺbková, v priebehu dňa bola kožtička suchá, musela som tyčinku použiť viackrát. Ale vyváži to fakt, že tyčinka dlho vydrží, lebo z nej pomaly ubúda.
Maslová tyčinka je momentálne vo výpredaji na http://www.mel.sk/, kde stojí 1,1. To sa už oplatí skúsiť, no nie?

Aký výrobok používate na nechtovú kožtičku?

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Ta ta vypadá pěkně, akorát škoda, že tu poblíž nikde essence nemám ://

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Cez internet sa ti nedá objednať? :) Napríklad na http://www.babybaby.cz/

      Odstrániť
  2. essence je skvela kozmetika, za rozumnu sumu

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzerá to dobre, ja používam produkty od P2 a tiež sú skvelé a pomáhajú. Chystám sa neskôr napísať o tom aj článok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Odpovede
    1. Nevadí, naposledy mali v novinkách veľmi dobrý balzam, chystám recenziu :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe