Ako som si po štátniciach urobila radosť alebo nová bižu do zbierky :)

15:37

To, že milujem všetko, čo sa ligoce, je o mne všeobecne známe. Aj to, že zbožňujem všetky ženské čačky ako bižutériu, kabelky, čelenky, ozdoby. Keď som sa celé týždne učila na štátnice, nemala som čas dokopy na nič, bola som rada,keď som sa večer dotiahla do kúpeľne, aby som sa umyla. Po štátniciach som bola taká spokojná s výsledkom, že som si povedala, že si  zaslúžim odmenu. Vrhla som sa na stránku Stoklasa, kde som si spolu s maminou povyberala nejaké nové krásky.




 Filigránový náhrdelník som chcela mať vždy :) Je to pre mňa nádych akéhosi starodávneho luxusu. Retiazka je dlhá, ale bez problémov sa dá prívesok prehodiť na nejakú kratšiu. Cena je 2,769 eur.



O prsteni kvetinke z látky som snívala dávno, keď som videla podobný rifľový u kamarátky. Je veľký, ale ľahučký a krásny :) Cena bola 1,582 eur.




Ružový set som si vzala preto, lebo mi dlho vyčítajú, že mám doma len tmavé farby a konečne by som mohla nosiť niečo živšie. Bola to láska na prvý pohľad a hoci je sklený a trochu ťažší, kúpu neľutujem. Cena setu bola 1,78 eur.


Náušničky som kúpila k náhrdelníku, sú krásne, ľahké a veľmi elegantné. Cena 2,769 eur.





Plastový úlet :) Aj tak by sa dali pomenovať prsteň a náramok z plastu. Mašličky mám veľmi rada a keď som ich zabadala, chcela som ich :) V lete budú ideálnym doplnkom. Prsteň stál 2,532 a náramok 2,769.



Perličkový elastický prstienok je tiež rozkošným doplnkom, sadne na každý prst, netlačí a pekne vyzerá :) Cena bola 1,503.



 Láska na prvý pohľad! Kovový prsteň s kamienkami ma uchvátil hneď a ako milovníčka veľkých a nápadných prsteňov som ho musela mať. Cena bola 2,547.



Po tejto mašličke som pokukovala už dávnejšie a teraz skončila v košíku. Cena bola 3,433.



Motýlika som chcela pre jeho krásnu, fialkovú farbu. Hoci je nápadnejší, na ruke nezavadzia a vyzerá rozkošne. Cena bola 2,326 eur.


 Náušničky za 85 centov. No nekúp to!


 Rozkošné mašličk náušničky stáli 2,848 eur.












Čelenky patria k letu a tieto sa mi zapáčili okamžite. Keďže za posledné tri mesiace som dve čelenky zlomila a z jednej mi vypadali kamienky, kúpila som si ich viac, som zvedavá, ako ich odrovnám. Cena čeleniek bola od 80 centov po necelých 1,9.

Ktoré šperky máte najradšej? Prstene, náramky, náušničky?

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. pekna zbierka, niektore vecicky su ozaj take retro, a za super ceny

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To hej, aj mamina si tam pár kúskov vybrala a spokojné sme :)

      Odstrániť
  2. panejo to je nakup :-D ale je fakt ze za statnice se clovek musi poradne odmenit, taky me to brzo ceka a na to odmenovani se tesim nejvic :-D

    roo.rachel.1987@gmail.com
    SOUTĚŽ O NEREZOVÝ ŠEJKR na koktejly nebo kávičku
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2014/05/letni-soutez.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne :D Treba si urobiť radosť, teraz začína etapa šetrenia, kým si nenájdem prácu :)

      Odstrániť
  3. ja som si minule vybrala v malom obcodíku v tescu čiernu čelenku.boli na nej male biele kamienky.6 eur.som ju hodila nazad,že skoro spadla na zem.pekný nákup

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vieš čo, keby sú tie veci drahé, asi to zredukujeme s mamčou na polovicu. Ale za také super ceny si teraz nakúpim a na pol roka mám pokoj :)

      Odstrániť
  4. Ja by som ani do školy neodišla bez náušníc.Prstenov mám málo, ale chcem si nejaké dokúpiť.Veľmi sa mi páčia tie mašličkové prstene :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si spomínam, ako som šla do školy a stratila som po ceste mášnicu. Hneď v Nitre som bežala do obchodu, aby som si kúpila nové :) Tiež nejdem bez náušníc ani krok. A prstienky milujem, tie si rada nakupujem :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe