O šampóne z ružového domčeka :)

17:33

Spomínate si na ružový domček? :) Už som písala o kréme na ruky (článok TU), ktorý som mala ja aj sestra a boli sme spokojné. V domčeku bolo 5 produktov, všetky majú krásne obaly. Domček je úžasný, lebo sa v ňom dajú skladovať rôzne drobnosti, ja si tam momentálne odkladám rôzne soli do kúpeľa, také tie jednorázové v malých sáčikoch. Každý, kto to u nás videl, bol nadšený - je to pekné, skladné a je to vynikajúci nápad na darček pre všetkých tých, ktorí majú radi  ružovú kozmetiku. Už viackrát som sa stetla s tým, že aj tie ženy, ktoré majú rady vôňu ruží, nemajú rady kozmetiku s ich vôňou. Aj s čokoládou je to tak :) Je to pochúťka na jedenie, ale v kozmetike niekomu nevonia. Ďalším produktom z domčeka, ktorý som minula, je šampón. 






O šampóne si môžete prečítať:

      "Jemne čistí a osviežuje pokožku, dodáva jej krásnu vôňu ruže. Chráni a hydratuje vlasové vlákna a tým im dodáva hebkosť a lesk.
Aktívne zložky: prírodná ružová voda, ružový olej a D-pantenol"

Šampón má 240 ml a je v plastovej fľaši. To, že obal je naozaj krásny, som už spomínala a určite to spomeniem aj pri ďalších výrobkoch - pri pohľade naň ma napadne Šípková Ruženka a kráľovstvo obrastené veľkými ružami. Kombinácia ružový vrchnák - biely obal, je trochu cukríková, trochu dievčenská, ale v konečnom dôsledku jednoduchá a krásna, preto vyzeral v kúpeľni veľmi utešene :) Vôňa je prekrásna - ako keď sa uprostred horúcich letných dní nadýchnete opojnej vôňe ruží v záhrade. Nie je umelá, pôsobí prirodzene, nevtieravo a nemusíte sa báť, že by vás z nej rozbolela hlava. Aj pri umývaní vlasov sa vznášala po celej kúpeľni a zahalila ma do ružového závoja, ktorý bolo cítiť aj pri česaní už suchých vlasov. Na jedno použitie stačilo trochu šampónu a veľa vody - vznikla bohatá pena. Nuž a čo sa hodnotenia týka, to musím rozdeliť na dve časti, podľa vplyvu na vlasy a potom na vlasovú pokožku:
  1. vlásky sú po jeho použití krásne. Pekne sa ligocú, sú jemné, voňavé a dobre sa rozčesávajú. 
  2. môj atopický ekzém po prvom zmytí zaplakal. Na druhý deň ma neskutočne svrbela pokožka hlavy, bola suchá, citlivá a ekzém výraznejší. Preto som ho musela kombinovať so šampónom alebo kondicionérom, ktoré mi takéto problémy nerobia a pokožku nevysušujú. Moja maminka, ktorú nič podobné netrápi, ho používala a bola spokojná, potrápi asi len tých, ktorí majú sklon k suchej až atopickej pokožke
A to sú vlastne aj jeho plusy a mínusy. Jediným mínusom bolo to, ako pôsobil na môj atopický ekzém. Žiaľ, nikdy neviem, ako bude reagovať moja pokožka. Ešteže mamina a sestra tento problém nemajú a ak mi šampón nesadne, používajú ho ony.
Šampón kúpite na stránke http://www.rosedream.sk/, kde stojí 4,50.

Máte radi ružovú kozmetiku? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Ten domček je chutný :) Ružovú kozmetiku mám rada, ale záleží od značky, lebo zväčša každá mi voní ináč. Momentálne používam ružový sprcháč a telové mlieko od Weledy, ale tie napríklad úplne po ružiach nevoňajú, skôr tam cítim geránium, alebo niečo také :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je pravda :) Moja prvá ružová voda bola Purity Vision, kúpila som ju v Dm a neviem prečo, ale tá mi smrdela. Potom som mala olej od Saloos a ten voňal všelijako, len ružu mi nepripomínal :) A toto vonia celkom ako ruža. Veru, ten domček je milý :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe