Jeden korektor nestačí!

16:28

Dnes som poupratovala, vyumývala celý dom a moji rodičia sa vybrali do záhradky presádzať našu džungľu. Ostalo mi teraz viac voľného času, a preto dnes prinášam ešte jeden článok :) Korektor sa stal mojím nenahraditeľným pomocníkom pomerne neskoro, až niekedy na vysokej. Skúsila som rôzne, ale zakaždým som sa utvrdila v tom, že mne viac sedia tuhé korektory (česť niektorým krémovým, ktoré som si zamilovala tiež). Vždy som si ich kupovala po jednom -  mám bledší, tmavší, žltý. Raz som malajednu menšia paletku s piatimi odtieňmi, ale nejako sa mi ju podarilo rozbiť a pomaly vyschla. Keď sa mi do rúk dostala paleta, ktorú nájdete na stránke BeAngel, moje srdiečko zaplesalo od radosti - toooľko korektorov. Mám ju doma skoro 2 mesiace, vyskúšala som viaceré odtiene, aj som si ich mixovala, skúšala, experimenovala...









1. rad

2. rad

3. rad 
O paletke korektorov si môžete prečítať:

     "Nestačí Vám jedna farba, ktorá nedokáže prekryť rôzne oblasti tváre a dokonale zneviditeľniť všetky nedostatky? V tom prípade je pre Vás táto paletka ideálnym riešením!
- 15 farebných odtieňov pre dokonalé maskovanie nedostatkov pleti
- pre profesionálne aj domáce použitie
Zloženie: Talc, Mica, Mineral Oil, Kaolin, Tianium Dioxide, Magnesium Stearate, Isopropyl Palmitate, Lanolin, Methylparaben, Propylparaben, BHT. Môže obsahovať stopy: Mica and Titanium Dioxide, Iron Oxides, Manganesc Violet, Ultramarine Blue, Chrome Oxide Greens, Hydrated Chrome Oxide Green" (ZDROJ: TU)

Korektory sú zabalené v nenápadnej čiernej krabičke, ktorá nijak nenapovedá, čo je v jej vnútri, nájdete na nej len zloženie. Po otvorení vykukne jednoduchý čierny obal s nápisom beangel, ktorý sa mi páči. Mám rada jednoduché veci, ktoré pôsobia elegantne. Jedinou malou chybičkou je, že sa na ňom zachytia všetky otlačky, vidno každý fiačik a prach. Nevadí, vždy si ho vyleštím, aby bol pekný :) V palete je 15 korektorov. Viem, že niektoré určite nevyužijem (najmä tie tmavé odtiene, to by som sa musela opaľovať celé leto, aby som bola čokoládová :)), ale vôbec mi to neprekáža, lebo omnoho viac je tých, ktoré využijem. Chvíľku mi trvalo, kým som ich poskúšala a vedela si tak vybrať, ktoré sa mi hodia. Niektoré majú ružový nádych, iné krásny béžový - a presne tie som potrebovala. Zelený korektor je veľmi dobrý na začervenané miesta, ružový na kruhy pod očami. Úplne vrchný trblietavý je veľmi dobrý na rozjasnenie, aj do kútika oka či pod obočie. Korektory sú tuhú, čo sa mi veľmi páči. Rozotierajú sa ľahko a nezaliezajú do vrások. Krytie je pri niektorých odtieňoch obdivuhodné! Kryjú výborne a prekryjú všetko - moje pehy, žilky, červené miesta aj vyrážky. Niektoré kryjú slabšie, hlavne tie svetlejšie, ale tie používam menej, hlavne vtedy, ak mám dobré obdobie a nepotrebujem veľké krytie. Výdrž je celkom dobrá, ale minimálne raz za deň treba korektor naniesť ešte raz, aby stále dobre kryl. Keďže paletku by som so sebou v kabelke nenosila, už teraz v nej mám plno nepotrebností, nosím so sebou malý korektor, ktorý v prípade núdze použijem.

Plusy:

  • pekný, jednoduchý obal skrýva 15 odtieňov, vyberie si z nich takmer každá z nás
  • sú tuhé, dobre sa rozotierajú
  • krytie je pri niektorých odtieňoch vynikajúce, prekryjú pehy, fliačiky, žilky
  • nezalieza do vrások
Mínusy:
  • niektoré zložky v zložení, ale keďže ho nepoužívam každý deň, nie je to až také mínusové
S paletkou som veľmi spokojná, pretože si z nej vyberiem odtiene aj teraz, keď som bleduľa, aj v lete, keď budem opálená. Kúpite ju na stránke http://www.beangel.sk/, kde stojí 10,90. 

You Might Also Like

14 Vaše komentáre

  1. Super tý jo :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerá veľmi dobre :) oceňujem rozjasňovač... Ale ja si furt robím zálusk na ten jeden jediný od NARS :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nooo, aj ja som sa naň pozrela... a keď som videla cenu, aj som na to zabudla radšej :D

      Odstrániť
  3. Veď ja tiež čakám, až budem mať nejaké desiatky eur navyše! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tak toto sa mi páči. idem sa hned na to pozriet.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No tak toto určite potrebujem!!! Vyzerá super... Musím prestať chodiť na tvoj blog Lucka, lebo môj zoznam toho, čo si chcem objednať je už hrozne dlhý a stále, keď niečo pridáš, tak len pripisujem :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa zasa chodím na tvoj blog kochať všetkými tými krásnymi boxmi, ktoré sa u nás nedajú zohnať :D Je to super pomôcka, chcela som si ju už dávnejšie kúpiť, lebo niekedy len svetlý a len tmavý nestačia a treba miešať :)

      Odstrániť
  6. Ja nad touto paletkou už dlho uvažujem, ale tá moja je z Číny a vyzerá úplne rovnako :-) Žeby náhoda?
    http://www.buyincoins.com/item/1697.html#.U4IhUighvZI

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Snažila som sa to porovnať na základe tých svetlých odtieňov a vyzerajú veľmi podobne :) Je to dobrá kúpa, využije ju každá z nás :)

      Odstrániť
  7. a je to skor na suchu plet ? lebo ja som skusala taketo kremove korektory a to mam zmiesanu pkozku a jednoducho to som mala z toho flaky a citila som sa ze mam toho vela na sebe, chvala bohu som to iba skusala :) neviete niekto nahodou o praskovych korektoroch ?

    Beauty Bubble

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe