Nové nechty za pár sekúnd

19:05

Konečne som si sadla. Pred chvíľou som zavŕšila upratovanie špajzy, ktoré mi dnes zabralo viac ako 6 hodín. U nás doma sa vo veľkom zavára, maminka rada experimentuje, a tak som upratovala poličky s banánovo broskyňovým, melónovo broskyňovým, pomarančovo marhuľovým džemom s mätou, upratovala som detské výživy, rôzne zeleninové zmesi a nátierky. Trvalo mi to dlho, ale som spokojná :) Včera som si po dlhšej dobe nalakovala nechty. Keď som sa učila, na taký luxus som nemala čas a keďže nechty sa mi už krivili a štiepili, bola na čase opäť lakovať. Nail art ma veľmi nebaví, najradšej mám obyčajný jeden lak, ktorý ošmrncnem matným lakom, lesklým nadlakom, trblietkami alebo nálepkami. Za pár sekúnd tak zmením jednoduché nechty na nové nechty. S lakmi Missha je to raz dva.











Keď som si objednávala svoj prvý Missha box, netušila som, čo v ňom bude. Okrem neho som si objednala aj lak na nechty a zopár gázových masiek, ktoré mám veľmi rada a používam ich pravidelne. Aké bolo moje milé prekvapenie, keď som Missha box otvorila a našla som v ňom dva laky - jeden objednaný a jeden, ktorý bol súčasťou boxu. Podobné nadlaky s guličkami, paličkami, trblietkami jednoducho zbožňujem. Vďaka tomu môžem zmeniť vzhľad nechtov bez toho, aby som ich hneď odlakovala a stále vyzerajú krásne.
Tieto laky sú rozkošné. Jeden je s čiernymi a bielami kolieskami a pásikmi, druhý je s fialkovými trblietkami. Nemám vo zvyku fetovať laky na nechty, mňa hlava rozbolí aj z lakov, aj z odlakovačov, ale tento má zaujímavú vôňu, nie klasickú lakovú, ale sladšiu a menej rušivú, ako iné laky. Štetčeky sú úžasné, sú širšie a stačí jeden, dva ťahy a nechty sú nalakované. Niekedy sa stane, že naberiem viac laku ako ozdôb, preto vtedy treba skúsiť nabrať viac trblietok. Páči sa mi na ňom, že ak ho nanesiem aj na staršie nalakované nechty, spodný lak nezmäkne ( už som mala taký vrchný lak, čo topil spodný lak, skončil v koši) a pomerne rýchlo uschne, čo je super, lebo ja dlho nevydržím nič nerobiť a čakať, či si nechty nezlikvidujem ešte v procese schnutia. Okrem trblietok dodá laku aj pekný lesk. S týmito nadlakmi vydrží lak o pár dní dlhšie (väčšinou, lebo sú aj také laky, ktorým nepomôže podkladový lak, nadlak, aj tak sa do dvoch dní lúpu ako o život). Viac sa mi páči ten čierno biely, príde mi taký hravý a milý :) Ale používam oba, striedam ich podľa nálady.

Plusy:
  • krásne obaly
  • super štetec
  • lak nie je veľmi riedky, ale ani hustý
  • na výber z 8 zaujímavých lakov
  • zmenia vzhľad, rýchl schnú, dodajú lesk, predĺžia životnosť spodného laku
Mínusy:
  • trošku ťažšie sa odlakujú
Laky kúpite na stránke http://www.missha.sk/, kde stoja 4,25. Objem je 8 ml.

Máte radi podobné nadlaky? :)


You Might Also Like

9 Vaše komentáre

  1. Laky vyzerajú super a kde nájdem značku Missha, vôbec nepoznám :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ich kozmetika je veľmi fajn :) Ja si na ich stránke chodím pozerať všetky tie krásne flakóny a nádoby, veľmi sa mi tam páči :)

      Odstrániť
    2. Ja som asi prepracovaná, vôbec som si nevšimla ten link na konci..:D Ideem hned obzrieť stránku :)

      Odstrániť
    3. Podstatné je, že si si ho nakoniec všimla ;)

      Odstrániť
  2. Tak ako som sa už vyjadrila, tieto trblietancové laky idú celkom mimo mňa. Nevyzerá to síce zle, ale už len to hrozné odlakovávanie ma od nich odrádza... Takže u mňa jednoznačne vedie len klasika :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám teraz dva odlakovače od Essence, sú super a aj tieto trblietky idú celkom ľahko preč :)

      Odstrániť
  3. krásne laky :) a skvelý článok ako vždy :)

    http://mojperfektnysvet.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Si zlatá, ďakujem :) Tie laky som si veľmi obľúbila, patria na čestné miesto :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe