Vyfarbila som sa. Do krásy.

19:13

Dnes by som pokračovala vo farebnom štýle. Po včerajšej ľadovo ružovej príde na rad ružová kokteilová. Lebo  taký je môj odtieň. Rose Coctail. Keď som ho prvý raz uvidela, zamrelo mi srdce. Čo ja budem s touto farbou robiť? Svietiť ako semafor? Reč je o novom rúži Yves Rocher, ktorý je v ponuke v  12 krásnych odtieňoch. Ja som dostala práve žiarivý ružový, ktorý mi vyrazil dych. Ale poznáte ten pocit, keď si skúsite niečo, o čom pochybujete, a potom si to zamilujete? To sa mi stalo.








O rúži si môžete prečítať:

     "Prvý prírodný lesk pre žiarivú farbu a hydratované pery. Vedci Výskumu Yves Rocher zakomponovali po prvý krát do zloženia rúžu čerešňový olej pre jeho schopnosť lesku a odrazu svetelného spektra. Zloženie je ďalej obohatené o omega 6 a 9 mastné kyseliny, zdroj prirodzenej ochrany a výživy.
Jemné zloženie rúžu sa príjemne nanáša a pokrýva pery žiarivou farbou, ktorej intenzitu je možné meniť opakovanou aplikáciou."

Žiarivý rúž je novinkou tohto leta. Spája v sebe krásnu farbu a starostlivosť o pery. Pekný, hnedý obal ukrýva malý poklad, ktorý vyfarbí naše pery a urobí ich neodolateľnými. Vrchnák, oveľa väčší ako obal, sa mi veľmi páči. To sa vie, v jednoduchosti je krása. Tento rúž si ma získal niekoľkými  vlastnosťami:
  • dosť veľký výber farieb, kde by som si vedela vybrať. Asi polovicu
  • krásna vôňa. Nieže by bola pri rúži dôležitá, ale ten pocit, keď si k nemu privoniam a on vonia ako sladučké ovocie! Jednoznačne má za to veľké plus.
  • tá chuť! Nie je nič horšie, ako keď si na pery nanesiem niečo, čo je hnusné a vytvorí to v ústach nepríjemnú pachuť a ja túžim len po žuvačke. Pri tomto rúži nič také nehrozí, naopak, mám neustále chuť ho ochutnávať :) 
  • krémová štruktúra, to je moje!
  • dá sa vrstviť a je to paráda. Od jemnej ružovej po výrazný ružový žiarivý odtieň. Najradšej mám práve ten - krásne výrazný, ako je na poslednej fotke ( dalo mi roboty odfotiť sa bez toho, aby som ušla spred foťáka, ale zlepšujem sa!)
  • celkom vydrží ( ak ho práve neochutnávam). Niekedy hodinku, niekedy aj dve, pričom nezachádza do vrások a nerozlieva sa okolo pier. 
  • čo sa hydratácie týka, je taká priemerná. Pery nevysuší, nezvýrazňuje, ak sú suché, ale výraznejšie nehydratuje. Každopádne musím povedať, že na rúž to úplne stačí
Rúž ma milo prekvapil. Od prvotného zhrozenia, keď som prvý raz videla odtieň, po zamilovanie sa doň, ubehlo zopár minút. Neverila by som, že si obľúbim takú výraznú farbu, ale dnes stojí hrdo na poličke a musím si ho strážiť, aby mi ho mamča alebo sestra nevzali :)

Plusy:
  • pekný obal
  • krásna vôňa
  • príjemná chuť
  • rúž sa dá vrstviť 
  • pery krásne zafarbí, chráni a nevysušuje, nezalieza do vrások, nezvýrazňuje suché pery, vydrží do dvoch hodín, ak nejem. Po jedle ho už vidieť nie je. 
Mínusy:
  • menej vydrží, ak pijem alebo do niečoho zahryznem
Odporúčaná cena je 9,9 a kúpite ho v kamennej predajni alebo u vašej poradkyni krásy.

Máte doma nejaký rúž žiarivej farby? Patrí k vašim obľúbeným? :)

You Might Also Like

14 Vaše komentáre

  1. presne tento odtieň mám doma :) na tebe sa mi zdá výraznejší :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie je len viac navrstvený? :) Ale stáva sa, že rúž vyzerá inak na rôznych ženách :)

      Odstrániť
  2. Krásny odtieň a veľmi ti pristane :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :) Veľmi sa mi zapáčil, nosím ho stále :)

      Odstrániť
  3. To bude asi nejaká telepatia Lucka. Taktiež mám rúž do Yves Rocher v odtieni Corail Douxl. A musím uznať že je skvelý. Príjemne ma prekvapil a prakticky od tej doby nepoužívam skoro žiaden iný. Vždy som mala pocit že mi korálová farba nebude sedieť ale pri tomto rúže sa to
    zmenilo. Prakticky vďaka tebe a iným blogom budem musieť zavítať do Yves Rocher a zakúpiť ešte ďalšie odtiene. :-D :-D
    http://bar-bor-ka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento rúž sa im skrátka vydaril :) A žiarivé odtiene, o ktorých som si myslela, že sú crazy, sú jednoducho úžasné :) Videla som fotky na iných blogoch, aj na tvojom a tie farby nemajú chyby :)

      Odstrániť
  4. Krásna farbička :) :) A neskutočne ti sekne :)) Jedine ktorý mne osobne ide výrazný rúž je od Avonu-perfect kiss/lacy mauve/- ten odtieň mi robí červené pery ?! Akože prirodzenú farbu pier mám zrejme divnú :DDDDD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Avon má veru pekné farby :) Ale to je fakt, že na každej z nás vyzerá rúž trochu inak :) A ďakujeeem, veľmi som si ho obľúbila :)

      Odstrániť
    2. Ach jáj nechápem čo tomuto gúglu drba z toho tepla? :DD No ništ to píšem druhý x..

      V prvom rade, neni začo moja :)) Ozaj ti ide.. kiež by sa aj mne taká farba hodila.. kebyže si ho kúpim, len či by som potom neľutovala.. že by mi nešla :(( A bude mi stáť ako maybelline 906 aa 910.. chcela som aj tú 900kupiť, ale to len aby neboli samé..aa samo, že aj tie dvoje rúžiky len tak chrápu, v "obedáriku".. :DD Zatiaľ som im nič pekné nekúpila :DD na odloženie :)

      ale jednu výhodu majú tie maybelline, strašne dobre držia a sú veľmi pigmentované.. asi color sensation-, asi tak sa volajú :DD

      Jooj z avonu sú veľmi dobré aj tie LUXE rúže, mám runway plum... noo po pravde na vzorke bol omnoho krajší, ako keď som si kúpila plné balenie.. wtf?! :DD

      Mám aj z Oriflame rúžiky, aj tie wonder color.. tie sú tak isto pekné... Ale ja mám skorej, nude, aa perleťové rúže, iným ani neholdujem :)) iba okrem spomínaných maybelline.. aa lacy mauve(vzorek), čo sa mi míňa, čiže by som mala zainvestovať doo full balení :D ...

      Neviem nespomínam si, asi si nerobila lipstick tag.. :)) Ako nemusíš tie otázky, len by ma zaujímali aj ostatné rúže, ak niektoré si nedávala na blog.. :)))

      Odstrániť
    3. U nás doma je jediná výhoda, že ak niečo kúpim, aspoň jedna z nás troch (ja, mamina, sestra) to používa :) Ale je pravda, že mám veľa otvorených rúžov a niektorých už len na dne. Neviem sa dokopať minúť ich, aby som uvoľnila kúsok miesta. Oriflame mával kedysi super rúže, to sme mali nakúpených viacero, ani neviem, či sú ešte v ponuke. Tag som nerobila, ale chystám sa častejšie na rúžovacie posty :)

      Odstrániť
    4. Tak niektoré čo som prepískla, som podarovala sestre, keďže mamka sa nemaľuje :) Ono niekedy si pozrem "swatches", ale vždy nejako kúpim tmavšie.. Ja som asi pred rokom začala s avonom a oriflame... :)

      Odstrániť
    5. Ako nie, tú avon lady.. :D Len somzačala niečo z dekoratívky kupovať :)

      Odstrániť
  5. Naozaj krásny odtieň rúžu a veľmi Ti pristane Lucka :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe