Prudko návykové trio

19:58

S letom sú neodmysliteľne späté farby. Aj ja, milovník čiernej, v lete odkladám skoro všetko tmavé a siaham po krásnych farebných kúskoch. Čím som staršia, tým mám farby radšej. Na oblečení. Na nechtoch. Na ozdobách, ktoré mi zdobia izbu. V detailoch, ktoré robia moje dni krajšími. Yves Rocher prinieslo niekoľko farebných noviniek. Ich laky na nechty som si zamilovala.














O laku s gélovým efektom si môžete prečítať:

     "Doprajte si jedinečný zážitok pri nanášaní lakov s gélovým efektom. Po jedinom ťahu štetcom sú nechty vyhladené a dokonale tvarované. Vďaka inovatívnej textúre je farba žiarivá a nechty sú výnimočne lesklé po dobu 7 dní bez retuše*.
Zloženie je navyše obohatené o živicu elemi, nepoškodzuje nechty, jednoducho sa nanáša a rýchlo schne. Nechty sú dokonale a intenzívne nalakované, žiarivé a krásne tvarované: výsledok zodpovedajúci profesionálnej manikúre.
*Klinická štúdia realizovaná 22 ženami"
 Gélový lak mám v prenádhernej nude farbe - 03 beige radieux. Zamilovala som sa do nej na prvý pohľad a asi aj to je dôvod toho, že laku mám už asi len tretinu. Pravdou je, že sú menšie - majú 5 ml. Obal je štíhly a vyšší, takže nezaberajú ani veľa miesta. V ponuke je viacero úúúplne nádherných farieb, aktuálne sa chystám kúpiť si aj ružový, lebo lak je úžasný. Nielen krásny, ale má aj ďalšie super vlastnosti. Štetec je šikovný, rýchlo a ľahko mám nalakované všetky nechty, lebo je širší a prispôsobivý. Celkom dobre kryje už v jednej vrstve, ale ja potrebujem takmer vždy dve, lebo moje snehobiele nechty inak neprekryjem. Páči sa mi, že rýchlo schne. Výsledok vidíte na fotkách. Krásny gélový efekt dlho vydrží. Po piatich dňoch vyzeral takmer nezmene, končeky som nemala obité, neolupuje sa, neopadáva. Až neskôr som si všimla, že lak pomaly praská a trošku sa olupuje, no aj po týždni som mala nechty pekné a odhliadnuc od pár nedokonalostí, stále vyzerali tip top. Všimla som si, že umývanie riadu ani mňa mu až tak neprekáža a statočne drží. Som s ním veľmi preveľmi spokojná a ako som už spomenula, lak s gélovým efektom si určite kúpim ďalší.
Plusy:
  • síce menší, ale všade sa vôjde
  • šikovný štetec
  • rýchlo schne
  • krásny gélový efekt
  • lak mi vydržal 5 dní neporušený, neolupuje sa,  drží aj pri umývaní a kúpaní
Mínusy:
  • nenašla som.
Bežná cena laku s  gélovým efektom je 6 eur.
O žiarivom laku na nechty si môžete prečítať:

"Príroda je umelec a nekonečný zdroj kreativity: neobmedzené množstvo jasných žiarivých farieb rastlinného sveta bolo inšpiráciou pre novú radu manikúry. Spolu s intenzívnym leskom uspokojí všetky potreby Vašich nechtov.

Jej jemné zloženie nepoškodzuje nechty a je obohatené o živicu elemi. Živica elemi sa získava zo stromu Kanárník luzonský pôvodom z Filipín a má silu vytvoriť film, ktorý odráža svetlo a dodáva oslnivý lesk. Nový štetček v tvare vejára sa dokonalo prispôsobí tvaru nehtu. Bezchybný výsledok tejto profesionálnej aplikácie dosiehnete už po nanesení jednej vrstvy!

Neobsahuje ftaláty, formaldehyd, gáfor ani toluén"
Žiarivý lak na nechty mám v prekrásnej farbe 25 - Rose hortensia , ani neviem, akoby som ju zadefinovala, ale je úžasná. Nežná, ženská, záhadná. Lak má tiež 5 ml a šikovný štetec, s ktorým sa dobre lakuje. ´Má dobré krytie, už v prvej vrstve takmer dokonale prekryje moje nechty, aj tak ale nanášam dve vrstvy. Tiež neschne dlho. Ako môžete vidieť na fotke, pekne sa leskne. Sprvu som bola unesená podobne ako pri gélovom laku, ale potom to trochu padlo, lebo vydrží o niečo kratšie. Asi po troch dňoch som si všimla, že sa olupuje na končekoch nechtov. Nie tragicky, dalo sa to ľahkým ťahom opraviť, ale rozmaznaná lakom pred ním som čakala trošku viac. Napriek tomu lak nie je sklamaním. Je prekrásny, krásne sa leskne,  je široký výber a výdrž okolo 3-4 dni je dobrá.
Plusy:
  • menší lak
  • široký štetec
  • kryje dobre už v jednej vrstve
  • rýchlo schne
  • výdrž okolo 3 dni v dosť dobrom stave
Mínusy:
  • oproti prvému laku kratšie vydrží
Lak stojí 4,20 eur.
O rýchľovači zasychania nechtov si môžete prečítať:
 
"Kvapka expresného sušiča je spojencom pri každom lakovaní nechtov: teraz sa už nemusíte báť odtlačeného laku, stačí jedna kvapka a lak okamžite zaschne!

Možno použiť ako na všetky typy lakov, tak aj na laky s gélovým efektom."
Voči akýmkoľvek urýchľovačom schnutia lakov som značne skeptická a možno aj preto mám pocit, že u mňa jednoducho neúčinkujú. Časom som zistila, že niektorým lakom nepomáha nič a jednoducho schnú sto rokov a kúsok, ale niektorým taký urýchľovač naozaj trochu pomôže. Aj táto novinka má 5 ml a šikovný štetc. Priesvitná tekutina vonia trochu výraznejšie, ale jej vôňa mi udrie do nosa vždy pri otvorení, potom si ju už neuvedomujem. Použitie je ľahké, stačí ho naniesť na nalakované nechty a chvíľu počkať. Zázraky na počkanie som nečakala, ale naozaj schnutiu trochu dopomohol. Avšak, ako som už spomenula, niektorým lakom nepomôže a schnú večnosť.
Plusy:
  • menší, šikovný
  • širší štetec
  • ľahké použitie
  • urýchľuje schnutie lakov
Mínusy:
  • nie každý lak s ním schne rýchlejšie
Urýchľovač stojí 6,50 a všetky produkty kúpite v kamenných predajniach.
Zaujala vás niektorá novinka? :)

You Might Also Like

14 Vaše komentáre

  1. bože ty si vieš také super farby vybrať Luci ! :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Z týchto lakov sa ťažko vyberá :) Toľko je ich krásnych.

      Odstrániť
  2. tie farby vyzerajú super :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Máš božské nechty a tá prvá farba je top! :)

    Izabell │my diary/klik/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. to sú nádherné laky! pridávam do môjho YR wishlistu:)

    the emthusiast

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Myslím, že na tvých nehtech by každý lak vypadal dokonale. :-D Moc pěkné barvičky.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Máš strašně krásné nehty. Tyhle laky si plánuji koupit :)

    Haul | July 2015

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe